vineri, 24 mai 2013

24 mai Sărbătoarea liberală

Mormintele brătiene
Radu Câmpeanu şi Misirliu
Suntem vechi domnilor!
Ca istorie se spune că Partidul Naţional Liberal este partidul a cărui vechime este întrecută doar de Partidul Conservator britanic - Torry!
Azi pe 24 mai 2013 serbăm fondarea în 1875  în casele britanicului turcit Mazar Paşa (ce combinaţie!) a PNL.
Conacul Florica
Eu şi cavalerul trac
La Piteşti şi la Florica
Coliva brătiană
serbăm de mai mulţi ani acest important eveniment legat de personalitatea copleşitoare a celor doi oameni de stat argeşeni Ion C Brătianu şi Ion I. C. Brătianu, fondatori ai  României moderne.
Joe şi Ionuţ Zisu




Vulturii Brătienilor

În faţa cavalerului trac



Cerdacul liberal


Doamna Diamandi primind premiul Brătianu pentru organizarea Serilor Lipatti


Biserica Goleştilor Secolul XVII

6 comentarii:

  1. Te-am vazut in poza cu...Bratianu:)),cam milogi astia de la PNL sa nu vina adormitul de Cacarau ? Sa nu se fi scukat ? A fost ora nepotrivita,colega ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Joe, roaga-i pe cei care semneaza "Anonim" sa-si dea numele, ca sa putem protesta fata de unele expresii ( milogi, Cacarau, etc ) pentru ca sunt aici oameni mai sensibili asa...din fire ! Si nu te mai lasa bestelit in toate felurile, numai pentru ca-l detesti pe Basescu, mai sunt cel putin 7,5 milioane de partea ta, inclusiv eu , Mircea Selariu ( timisorean traitor in Germania ). Ai de ce sa fi mindru ca liberal, la ora asta singurul partid din Romania cu istorie mai lunga de 23 de ani si singurul de dreapta, intre puzderia de dreptaci, aparuti din 2004 incoace, toate in frunte cu nenorocirea nationala - Basescu ! Sper ca am fost suficient de "political correct" !! Te tzuc si ... nu te lasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deh, dragă Mircea, cei care zic din astea sunt cei care gândesc pe finalul tractului digestiv care produce un miros urât şi rimează cu numele Băsescu, bese...scu, băşină zis pe româneşte!

      Ștergere
    2. Te-ai ars Joe ! Tot tie ti se va reprosa ca ai un vocabular...grobian. Iar daca folosesti citate din "opera" lui Basescu ( licurici si altele ) o sa afli ca esti nefregventabil pe propriul blog, numai el "seful dreptei autentice rromanesti" are voie si mai e si admirat pentru "barbatia lui de stat" !!??

      Ștergere
  3. Chiar am citit ca PD-ul implineste azi ... 20 de ani !! Partid de stinga, FSN-ist, kaghebist, de comunisti si securisti, cu fatza la Moscova, etc, etc, care sub bagheta magica a lui Basescu si-a schimbat brusc acum vreo 9 ani... parul, da naravul ba. Drum bun spre cosul de gunoi, cu tot cu sefu ! Sper ca n-am folosit un vocabular grobian, sper !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimati anonimi postaci portocalii! Mai rasfirati, mai rasfirati!

    RăspundețiȘtergere