duminică, 10 noiembrie 2013

Sunt revoltat!

Ce am aflat astă seară de la Antena 3 m-a revoltat, pur şi simplu!
Cum este posibil ca un preşedinte să se comporte ca domnu' Vucea?
Obiceiuri d'astea erau de secol XIX, din vremea lui Dandanache.
Deci ce face domnul preşedinte Băsescu?
Vrea să se ocupe de afaceri funciare. Are tot dreptul, chiar dacă este persoană publică. 
Însă pentru asta pune statul şi instituţiile statului la treabă.
Şi cine apare în prim plan: sluga domnului Băsescu de la DNA, faimosul procuror Papici care încropeşte un dosar, fictiv?! ca să afle dacă un teren ce reprezenta interese pentru familia Băsescu prezintă probleme de contencios sau revendicări. Şi Agenţia de restituirea proprietăţii îi răspunde prompt! Afacerea funciară a fost dată în grija fiicei Ioana, însă cinic şi obraznic Băsescu recunoaşte că această afacere este a lui!
Aflu că un consiler prezidenţial, probabil Rădulescu, un individ înfipt şi obraznic care făcea când pe sindicalistul agricol, când pe fermierul model se autodenunţă tot la Antena 3 că el s-a ocupat de această tranzacţie!
Opinia mea fermă ca elector şi cetăţean român este că Traian Băsescu trebuie să-şi prezinte imediat demisia, Rădulescu şi cu sluga Papici să intre în atenţia Parchetului pentru abuz în serviciu!

15 comentarii:

  1. nu se poate dle,am scris o juma de ora si cand dau publicati scrie cu rosu : comentariul trebuie sa aibe continut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooooohhhh. ca tare m-ai mai speriat cind am citit titlul. Am crezut ca au crescut iarasi accizele la bere sau au pus din nou taxe pe scaune la restaurant. Stai linistit antenele vegheaza pentru tine. L

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si care este legatura intre textul Dvs si ubiect ? M

      Ștergere
    2. Draga Mac, ma speriasem ca textul meu nu este in problema, am inteles cine nu este!
      Sunt bulversat in continuare, ca Radulescu este un vierme, angajat la presedintie sa rezolve probleme personale ale presedintelui hai ca inteleg, dar DNA care puscariaza pe toti inamicii lui Basescu se ocupa de afaceri private ale acestuia? Aferim!
      Ce diferenta intre Nastase si Basescu, Nastase nu punea justitia la treaba, isi pune guvernul ca sa-l rezolve!

      Ștergere
  3. Draga JOE,
    Nu te mai uita la ANTENE ca te prostesti!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Joe nu mai pierde timpul la ANTENE ca te prostesti!!!
      Cred ca cel putin 5 minute pe zi mai trebuie sa si gandesti.

      Ștergere
  4. Vezi Joe, nici un Anonim nu comenteaza continutul mesajului tau. Asta e stilul EvZ, mizeria de pe partea cealalta a baricadei fata de Antene. Se pomeneste de beri, scaune, antene, nimic de spre afacere. Ioana Basescu a dat chiar pe Hotnews, acolo unde te luminezi daca citesti, o declaratie de presa in care spune ca a cumparat 300 ha, cu 1,3 milioane euro, din care 1 milion credit pe 30 de ani, cu rata lunara de 7000 euro, iar consilierul ala s-a ocupat de tranzactie. Cine gindeste putin, sincer si ne-anonim, intelege ca taticul trebuie sa "investeasca" cit mai mult din milioanele de care va fi intrebat peste un an, cind va ajunge si el la "bilantz". Si daca speculam un pic, ce ar fi fost la B1, la EvZ, daca Antonescu de exemplu si-ar fi cumparat macar vreun Mercedes ? Prostirea Anonimilor ar fi ajuns la cote marete, DNA si ANI , intrau triumfatoare in scena si antenele se faceau ca nu observa. Rromania geme, da pe din afara, de anonimi. Da nu ma mira cind vad , cum ai scris intr-un mesaj de curind, ca tzoiul de tzuica e 2 lei, adica 20 lei litru ( vrei 4 euro ), pai asa sa tot faci politica plina de "printzipuri".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Armanul ala de Caragiale stia el ce stia cand propunea sa o semnam anonima ! M

      Ștergere
    2. Dragul meu, Caragiale al meu ploiestean zicea ca-i grec din insule expert in placinte ca avea capul tesit de la tava care o tinea pe cap, explicatie data fumurilor fiului natural Mateiu....

      Ștergere
    3. Sa iei o ciorba si sa o reincalzesti cu indignare dupa patru zile, trebuie sa recunosc cu invidie ca este o performanta. Sa introduci ingrediente noi, gen Papici, sperind sa faci ciorba mai buna , ma duce gindul la info gen Sorin Rosca Stanescu. Asta este E-ul din ciorba. Credibilitatea surselor.
      Baieti nu va indignati degeaba. Nimeni nu va ia dreptul de a fii indignati, chiar daca uneori nu este recomantat din punct de vedere medical. Eu stiu ca ironia doare, dar totusi, mai usor cu pianul pe scari.
      Observ ca in Romania dreptul de a cumpara terenuri este limitat la apartenenta USL. Daca problema morala poate fii pusa in discutie, cea legala nici macar nu poate fii considerata.
      La o citire atenta a presei rezulta ca terenul de ~ 300 ha are capacitatea de a produce intre 6000- 9000 kg de griu la ha (in orice conditii). La pretul griului in 2013 la bursa de la Paris, de 160 Euro/tona, rezulta ca productia minima a terenului este 160 x 6 x 300 = 288 000 Euro. Deci terenul are capacitatea de a returna cu usurinta investitia initiala. Pretul terenului este aproape de marginea superioara a pretului terenurilor din zona, 4500 Euro/ha, iar rata lunara pentru creditul ipotecar pe 30 de ani necesar achizitionarii terenului agricol de 291 de hectare din judetul Calarasi este de 30.266 lei. Sunt alte date suplimentare care sa sporeasca indignarea?
      Si Antonescu are o avere considerabila, din salariul de 51.622 de la Senat. Valoarea apartamentului, potrivit lui Antonescu, este de 350.000 - 360.000 de euro, la care se adauga 2 BMW + Logan, case si alte terenuri. Nici aici nu vad vreo problema, dar aici nu mai suntem indignati, indignarea este selectiva nu-i asa?
      Acelasi L

      Ștergere
    4. Sau daca-l doare sciatica si nu poate "pe ogor", vinde terenul peste 2-3 ani, cu de 2-3 ori mai mult, returneaza creditul si scoate de sub tejghea, "la lumina", 2-3 milioane de euro. Da cum el va mai trai 30 de ani, cum ii ureaza numai rudele, poate chiar il obliga Ioana sa dea cu sapa, ca sa poata plati ratele. Asta ii dorim cu totii !!!

      Ștergere
    5. Dragă Lari stai să te lămuresc!
      Cred că n-ai citit comentariul meu anterior.
      Nu am nimic de obiectat că Băsescu vrea să devină mare fermier, să o facă sănătos!
      Dar să pună independenta justiţie cu alde Papici să facă verifiicări pe linie de DNA la contencios sau cerinţe de proprietate la ce vrea el să cumpere asta întrece orice imaginaţie! Intrăm în zona filmelor cu proşti.
      Ştiam că DNA caută pe alde Năstase care făcea manevre cu guvernul şi-l punea la produs bani pentru el.
      Dar Băsescu pune acu' justiţia la verificări de proprietate cu interes personal!
      Crezi că este dreptul lui constituţional să-şi facă afacerile personale folosind justiţia noastră independentă?
      Aici este buba şi te credeam un băiat subtil şi inteligent!
      Nu-i vorba de partis prisuri politice!
      Şi văd că faci ca Băsescu, că-l bagi în ciorbă pe Antonescu!
      Da, Antonescu şi-a cumpărat un apartament de lux, apartament amice, nu casă, nu vilă , nu palat!
      Pe banii nevesti'si, nu pe ai lui bagă asta la cap şi cu împrumut de la bancă!
      Şi tu faci ca-n chestia aia ce are sula cu prefectura!
      Dar să admitem, Antonescu şi-a cumpărat casă, ca să stea în ea, deocamdată nu şi-a propus să devină fermier şi să-l concureze pe Culiţă Tărîţă!
      Comprende? Capisci?

      Ștergere
  5. Joe,
    Ce nu e clar ca eu nu-l judec pe Crin in privinta averii. Eu ce contest este informatia in care Papici este introdus in ecuatie. Cred ca este destul de imprudent sa crezi pe nemestecate informatiade la antene. Risti sa primesti un semnal distorsionat. Nu se intelege in ce context e redactat acel document prezentat de antene. Subiectul documentului sunt o suita de comisii de fonduri funciare, fara a se intelege care este motivul instiintarii. Succes cu deslusirea misterului.
    L

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ce te bazezi?
      Eu mă bazez pe următoarele informaţii
      1. document - poţi vedea documentul în Cotidianul, răspunsul ANRP dat lui Papici într-un dosar unde apare exact această zonă funciară.
      2. Piticul cu voce spartă Rădulescu, expert agrar şi consilier prezidenţial a recunoscut, s-a autodenunţat că s-a ocupat de afacere privată a familie Băsescu.

      Aici nu este vorba de declaraţia lui Stănescu foarte precisă cu indicaţii de tot felul, dar fără documente, aşa că şalăul SRS a căzut în plasă şi l-a dat afară PNL din partid!

      Aici totul pute, cum puţeau afacerile Năstase, dar cu documente nu pi vorbe, sau presupuneri ala Curtea Supremă!
      DNA are alte îndatoriri, nu afacerile private ale unuia sau altuia, asta mă scoate din sărite, orbirea şi stilul Gică Contra te fac Toma necredinciosul!
      Dacă nu ar fi existat documentul (vorba coanei Leana) nu m-ar fi interesat vorbăria de la Antena 3, mă uitam la sport, dar am făcut un zapping şi am rămas bouch bee şi culmea că un bine voitor mă avertizase deja pe internet!

      Ștergere
  6. Mai rasfirati anonimi basisti!

    Apreciez comentariile pertinente ale lui Mircea S.

    P. Ilie

    RăspundețiȘtergere