marți, 19 noiembrie 2013

Ziariştii au avut dreptate!

Toţi aşteaptă destrămarea USL ca evenimentul care o să-i fericească pe unii.
Şi se întâmplă!
Antonescu a denunţat acordul cu PC după atacul lui Voiculescu.
Cristoiu s-a retras de la B1 tv.
Aseară la B1 tv cine era în locul lui Cristoiu? Crin Antonescu! Este clară apropierea lui de Traian Băsescu!
Hahahaha.........

4 comentarii:

  1. Dar ca eu ti-o zic de un an ? BTW ziarist sunt doar raspandaci nu si zvoneri. M

    RăspundețiȘtergere
  2. OOOOO,mai ramane sa-l injuri pe Pontache,sa-l vrei inapoi pe ...Boc si sa-l accepti pe Basescu si gata....Crezi ca nu-i posibil ? Totu-i posibil...hahahahahahahh d.m.

    RăspundețiȘtergere
  3. Joe,daca urmaresti activitate lui Cristoiu dupa'90 ,ai sa constati ca in primul an de guvernare la unul nou instalat, este cel mai mare critic ,apoi trece in tabara puterii ,dupa ce negociaza, iar pe ultima suta de guvernare, iar critica.Sa nu uitam ca el a venit la B1-direct de la A3 ; nu-i asa ca-i ciudat ??Ruptura sau negocierea a fost cu Ghita ,de la RTV,dupa ce l-a avut invitat la emisiunea lui la B1 ; CE CURIOS !!!Eu pe Antonescu il apreciez,abia acum,deoarece isi joaca sansele ca politician de varf ,renuntand la Voiculescu,dar trebuie sa tina in sah PSD-ul , ramanand la guvernare si acceptand toate sicanele comuniste,deoarece cine sparge USL-ul pierde.

    RăspundețiȘtergere
  4. Joe,revin : ca sa se faca ceva bun in aceasta tara , ar trebui sa se faca ca varsta cetatenilor cu drept de vot , sa fie 18-70 de ani ,sau chiar 18-65 ,cand te pensionezi .

    RăspundețiȘtergere