miercuri, 15 ianuarie 2014

Elmar Brok

Reiau tema Elmar Brok. În materie de informaţie!

L-am urmărit pe respectabilul jurnalist Emil Hurezeanu prezentându-l ca pe un respectabil reprezentant la facţiunii CSU din Germania.

Întâmplarea a făcut să-l urmăresc pe economistul Radu Golban, trăitor în Germania, cetăţean german prezentându-l pe acelaşi Elmar Brok. Elmar Brok este din Westfalia, reprezentant CDU şi mare lobist la Bruxelles. 

Aflu că e şi federalist şi cum spunea  ironic Helmuth Kohl: născut, însurat, MEP (membru al Parlamentului European). La nemţi este de ruşine să fii politician şi să ajungi la Parlamentul Europei!

Ei bine cine credeţi că era documentat exact?
Mă mir că Hurezeanu este câteodată atât de neglijent şi superficial!

4 comentarii:

  1. correct cu EP. desi, pe ascuns, Germania este cel mai mare sustintor politic al Uniunii. D uber A. M
    PS: Hurezeanu este totusi dependent de piata Germana. Asa ca putina diplomatie nu poate face rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dr. Radu Golban: „Germania are o datorie nestinsă față de România de 1,126 miliarde de mărci germane din anii ’40“. Cat ar face in banii de astazi? Asta e personajul. Destul de dus... cu capul. Omul sustine ca Germania a luat măsuri: profesorul Golban, la presiunile Cabinetului Merkel, a fost dat afară de la universitatea din România unde preda. Stii povestea cu cine se aduna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aprox 2.000 de miliarde de euro pe an.

      Ștergere
    2. 1. Germania are o datorie față de România încă din primul război mondial cînd au jefuit țara, inclusiv tezaurul (nu doar rușii care au pus mâna pe el din cauza imbecilității lui Brătianu). Așa că acest Golban nu e primul care spune asta. Bibliografia e bogată și veche de vreo 90 ani ! Deoarece consulatul german din Timișoara a făcut o pomană universității din Timișoara de 5 000 euro (sic !) și a facilitat vizitele (tot la pomană) unor ștabi din această așa zisă universitate l-au dat afară pe acest R.G. Hal de patriotism, de corectitudine, de respect etc. în acest oraș zis multicultural dar în fapt dominat de țigani. Dacă le dădea 5 000 000 euro vindeau tot Banatul !
      2. Și de cînd e Hurezeanu foarte respectabil ?

      Ștergere