marți, 13 mai 2014

Rusia şi noi sau cât de dobitoc este Ion Cristoiu!

Ion Cristoiu este un dobitoc! Este un mare dobitoc! Este un dobitoc incredibil de dobitoc!
Nu-l mai citesc de ani de zile pe Ion Cristoiu. Din motivele expuse mai sus. Sau ca argument forte, doar un dobitoc scrie sau aprobă o ştire cu o găină care naşte pui vii.

Mi-am dat seama mai demult că nu se poate polemiza cu Ion Cristoiu. 

Nu numai pentru că este un dobitoc, ci pentru că el transpiră doar comunism, toată viaţa lui profesională a fost mahăr comunist, şi dacă ai fost mahăr utece, pecere, etc, ai supt de la ţapul bolşevic doar comunism rusesc şi mâncat  agitprop pe pâine!

Ultimul său articol din EVZ îl ia la refec pe Ponta pe motiv că ar fi interzis zborul lui Rogozin peste România! 

Imbecilul de Cristoiu habar n-are că Rogozin se află sub embargou de la UE şi NATO! Aşa că deplasarea lui prin şi peste România îi este interzisă. Bine i-au făcut basarabenii care au inspectat avionul lui Rogozin cau care a ajuns la Tiraspol prin Chişinău!

Cristoiu este revoltat că Băsescu  a aprobat acest demers, probabil era prea beat ca să ia vreo măsură, bine că Ponta nu este un fan al tăriilor în care plutesc cuburile de gheaţă şi ordonă acţiuni necesare.

Faţă de Rusia trebuie să luăm măsuri ca să le arate ruşilor că nu suntem o ţară care să se predea în 30 de minute!


Iar Cristoiu poate să se ducă liniştit la lada de gunoi a istoriei!

11 comentarii:

  1. Auzi,tata,las-o ncolo de treaba. Cand am fost acum cca 20 ani in Egipt,am stat in Cairo si in buricul orasului gigant am fost invitati intr-un restaurant de talia celor din Paris ,marmura neagra cu alba ce mai super...La cca 100 m erau gunoaiele orasului neridicate de cateva saptamani,fara sa fie greva gunoierilor.. Nimeni nu-l vedea. Cum vezi un hotel de 5 stele langa niste gunoaie de 3 sapt.neridicate ? Asa-i in Romania azi,o tara mizerabila cu enorm de multe probleme iar tu ca premier pleci la...Eurovizione., Cum dracu nu vezi asta ? Daca pleca Basescu la Eurovizion cred ca vuiau 50 ziare iar tie nu ti-ar fi ajuns 10 pagini de scris . Te rog atribuiei si lui Ponta calificativele date lui mos Cristoiu,merita. Daca Ponta ar fi stat la guvern,cuminte ar fi avut voie,dupa mine, sa arunce cuvinte urate lui Base ca e la Arad si pledeaza pentru populari alaturi de Udrea dar cand tu faci mai rau,a luat judetele la rand ,nefiind campanie presidentiala esti de cacao. De ce merge Ponta la aceste rusinoase cuvantari prin judete ? Sa fie aleasa nevasta-sa din nou euro parlamentara ? Ii e frica ca ramane fara servici ? Hai,ca nu-i dearte de Base,,,uitat-te bine,nu mai gandi cu sufletul,fii realist.

    RăspundețiȘtergere
  2. A vazut cumva Pontache la Euroviziune pe Merckel,sau pe Mendelev cumva,sa-si vada cantaretii ? Sunt tot premieri ca si el ,hahah,ce rusine ,repet : sunt tot premieri ca el. Rusine sa spui ca Ponta este premier ca Merckel si ca Mendelev,mare rusine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pontache la Euroviziune sa intalnit cumva cu madam Merckel ? Sau cu Mendelev ,sa-si vada si ei cantaretii ? Sunt tot premieri si ei ,vai,repet : sunt tot premieri ca si el,ce rusine sa pun astfel de nume langa Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi Dorule,
    Tu îţi pierzi uzul raţiunii când auzi că Băsescu idolul tău este doar un individ beat şi care îşi bate joc şi de Constituţie şi de toate! Doar încă vreo 6 - 7 luni!
    Aici era vorba de idiotul de Cristoiu care are deja Alzheimer şi Parkinson!
    Ponta se duce unde vrea muşchii lui, pe banii lui, inclusiv la Eurovision!
    Iar cu chimia stai prost! Ăla era Mendeleev, dar locotenentul lui Putin se numeşte .....Medvedev!
    Cât despre Merckel las-o în pace!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect Joe. Se pare unii comentatori au luat-o razna adulind personaje toxice sau atacind asa de dragul de a fi contra pe altii. Cind vom scapa de nebunia asta ?

      Ștergere
  5. Asa e Joe. USL traieste. Dar tot nu inteleg virulenta declansata impotriva fostului tau coleg de partid Cristoiu. Dumb enough to be courageous, smart enough to be dangerous. Cui nu-i plac tariile sa incerce. berea belgiana Delirium Tremens Beer. Este cat se poate de reala. Ori Bolshevik Bastard.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cui dracu îi pasă că unui avion rusesc nu i s-a permis să treacă peste România; astea sunt doar răutăți stupide de cățel care schiaună după gard. Un vag curaj ar fi fost dacă i se permitea să treacă fără să se țină seamă de recomandările ridicole ale altora.

    RăspundețiȘtergere
  7. Joe, esti cam tampit! Conform discutiilor de azi, UE nu a luat nicio hotarare cu privire la zboruri, pe teritoriul UE! Dar tampitii ce sa inteleaga din politica! De ce nu te lasi tu de politica, din care nu intelegi absolut nimic! Toti, afara de asazisii tai liberali, sunt niste tampiti! Esti dus rau de tot cu pluta baiete! Prietenul sau fostul tau prieten, ponta , ne putea baga in conflict international, facand declaratii aiuritoare, care I-au lasat masca si pe europeni! Sfatul meu ramane, lasa-te de politica din care nu intelegi nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti cam violent. Ti-a dat basescu toate informatiile si pretinzi ca esti informat? Sau vorbesti ca sa nu taci.

      Ștergere
    2. Nu-l judeca prea aspru. Cînd ți-ai pierdut primul idol care te-a făcut director atunci cînd valorile nu puteau ajunge în ierarhia unuversitară decît cel mult lectori, cînd ești pe cale să-l pierzi și pe al doilea, în care îți puseseși speranța că va suplini lipsa primului, ajungi în situația celor despre care scria Joe în precedenta postare.După cum știm acesti sărmani pot deveni violenți. Nefericitul n-ar trebui însă să fie atît de pornit împotriva lui Ponta. După cum își afișează acesta figura pe toate afișele electorale, deși nu candidează, calcă și el pe urmele idolilor sărmanului om. S-ar putea ca nefericitul să-l regrete mai tîrziu, așa cum s-ar putea ca Ponta să-l regrete pe Băsescu. Valeriu.

      Ștergere
  8. nu te pune cu mintea prostului ca e odihnita....

    RăspundețiȘtergere