marți, 30 septembrie 2014

ICCJ se implică în alegeri

În fine ICCJ a decis! A decis să se implice în ce nu-i fierbe oala, adică în alegeri!
Pentru că nu altcumva se poate interpreta decizia IICJ ca să dea curs recursului ANI în cazul Iohannis. 
Am spus şi continui spun că este complet anormal ce face justiţia română. 
Nu este oarbă, este chioară şi are cataractă şi lentile deformatoare. 
Dă sentinţe tip Robin Hood, adică ia de la bogaţi şi dă la săraci, urmăreşte doar pe unii, neglijând infractori care ne  sfidează cu impunitatea lor!

Va trece mult timp până când justiţia nu va mai suferi influenţe politice şi va fi cu adevărat responsabilă!
Această decizie ICCJ nu face decât să dea priilejul unor comentatori şi părerişti să mai spună prostii şi tâmpenii!

9 comentarii:

  1. O sa ajungeti toti "anti-bolsevicii" sa votati cu "raul mai mic", ca atunci cu Iliescu-Vadim in turul doi. Acum o sa aveti de ales intre Ponta si Udrea. Hohohohohoho. Basescu la butoane !!! Crin e scos, Jh poate e incompatibil, Ponta e agent si te vad peste vreo luna cum o admiri pe Nuti von Plescoi facind baie la Vila Dante. Daca mai comuti odata anul asta, ajungi la psihiatrie Joe !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ein Mann , ein Wort ( cuvint respectat, nu cuvinte putine ) ! Jh e doar cu zicala asta incompatibil, astia de la ANI nu stiu nemteste

      Ștergere
  2. Acum vezi tu Joe ca toti isi baga nasul in politica? Sau acum te deranjeaza ca e vorba de incompatibilitatea neamtului ?
    Chiar nu vad sentinte gen Robin Hood (ba dincontra).Nu mai crede ca apele s-au limpezit (Ponta si Basescu si-au impartit baietii destepti cu ochi albastri si la mijlocul a ramas imaculatul acl. Uiti naravurile pdliste? Joe , lasa aberatiile si ia in considerare comentariul de mai sus(mai ales ultima fraza). p.s. si nu mai exagera , toti suntem pararisti, iar tu excelezi.

    RăspundețiȘtergere
  3. J, cred ca aveai o logica total opusa in cazul, similar, al lui Diaconu ! Ha ?
    M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uită-te pe blog şi ai să vezi că este invers!
      Întotdeauna mi s-a părut o porcărie a ANI şi ICCJ!
      Şi o porcărie a făcut şi Antonescu că nu a riscat să-l pună pe listă şi poate nu mai demisiona, saiu măcra rezultatul PNL era 19,5%!
      Ieşea mai onorabil!
      Este clar că ICCJ şi sutiţia se implică în politică!

      Ștergere
  4. citind presa de astazi ma descarc si eu la J ! Cica iarasi unul condamnabil la greu iis adduce aminte de cazuri de coruptie. Uite cum ajungem usor usor prin hardware (hardbeat) la software. Ca in bancul cu Ceka: Cetatene esti acuzat ca ti-ai violat sora ! Dar eu nu am nici o sora ! Da, poate nu o ai, dar ai violat-o.
    Si asa cum zicea cineva mai sus vom ajunge la puritate si imaculitate . Dar feminina, nu crestina cum crede J
    M

    RăspundețiȘtergere
  5. ..Joe,colegii de scris au inceput sa ma imite : se dau si ei la tine. Pai,mai inconsecvent ca tine nici nu am vazut. Du-te dle la pescuit,plateste poze cu pesti mari in brate,sau comenteaza beletristica unde n-ai egal...Lasa pe Pontache si pe neamt ca tot la vorba mea ajungi...dm

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca să fiu echidistant, la fel de nepotrivit este ce face DNA chemând-o pe Udrea la audieri, sau insinuările cu privire la rolul lui Ponta în afacerea Microsoft!
    Candidaţii trebuie votaţi, nu aleşi de justiţie!
    Justiţia trebuie să-şi vadă de lungul nasului şi să se afle în teeabă chiar acum în camapania electorală!
    Asta nu-i sporeşte nici încrederea, nici prestigiul!

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce crezi că este un amestec al justiției în politică ? Oare ăștia sunt scutiți de niscaiva anchete ? Contază oare perioada ?
    Dar cînd se dau pomeni electorale (pensii mari în aviație, scutirea de înapoierea unor bani de către unele femei escroace sub pretextul că au copii, scutirea de înapoierea banilor pentru unii pensionari - subliniez unii, nu toți care au pățit-o de la legea pensiilor din 2001 încoace) se poate crea o opoziție legală deși măgăria e evidentă ?

    RăspundețiȘtergere