marți, 21 octombrie 2014

Cabala hoţilor

Piesa de teatru a lui Bulgakov se numea Cabala bigoţilor, cabala noastră de acum din PSD este Cabala hoţilor.
PSD plezneşte din toate încheieturile. Hrebenciuc, guzganul rozaliu, deputat de când nu se mai ştie, mare combinagiu şi aranjor al partidului şi-a dat demisia din Parlament, nu m-ar mira să şi-o dea şi din PSD.
Ce face acum justiţia este un ecarisaj moral şi penal. Se revelează în deplinătatea lui sistemul ticăloşit. Pentru că acest partid al săracilor, al stângii social democrate, moşit de Ion Iliescu este de fapt un fel de firmă cu proprietate limitată, un fel de Hoţia ltd. PSD stă ca un cazan în fierbere gata să-i explodeze capacul şi nici James Watt nu ar fi în stare să-l repare.
Hrebenciuc a rezistat până în zilele noastre fără ca justiţia să-l fi atins nici cu floare, măcar cu un ciulin. Şi acum reiese jaful fără ruşine şi fără scrupule. În timp ce oameni obişnuiţi aşteaptă încă rezolvarea unor probleme de proprietate funciară, unii acoliţi cu Hrebenciu şi banda lui de tâlhari inventa mari proprietăţi retrocedabile. De parcă România antebelică nu ar fi trecut prin două reforme agrare, care limitau drastic proprietăţile, mai ales cea din 1921. Nu se pune cea din  1945, care a fost un comunistoidă şi de faţadă, pentru că în scurt timp lumea a fost băgată cu forţa la colectiv şi proprietatea a dispărut. 
S-a ajuns la retrocedări funciare din fondul Casei Regale, care era de fapt proprietatea statului român din care Casa Regală primea doar uzufructul! Proprietăţile regilor României  au fost Castelul Peleş şi palatul de la Săvârşin, ca mai importante.
Deci individul care se denumeşte prens Pol nu poate avea drepturi de moştenire din proprietatea statului român.
Dar asta este marginal, problema cu proprietăţile, gaşca de hoţi care se numeşte PSD se pusese în vremea capitalismului de cumetrie pe jefuirea României. Privatizările pesediste au însemnat închiderea Arpechim, care ar fi trebuit privatizată separat de restul PETROM. Asta este cea mai cunoscută. Se importă autobuze din Polonia în Piteşti, ale din Bucureşti nu erau viabile, nici Semănătoarea, nici Camioane Braşov, nici Tractoare Braşov sau ARO Câmpulung, erau greu de găsit parteneri de privatizare sau manageri pricepuţi. Mai uşor era să fie exploatate imobiliar terenurile acestor mari intreprinderi cum este care a ajuns la alt mare hoţ al tranziţiei, la Videanu PDL. 
 Parcă partidele din România au fost asociaţii unde hoţii sunt şefi, iar restul fraieri să-i ajute să se îmbogăţească ei rapid.
Dra oricât am blama unele, dintre ele PSD este cea mai mare încrengătură de hoţi, unde vătafii de judeţe tăiau şi spânzurau, precum Nicolescu - Vecinul din Argeş. Constantin Nicolescu era ca URSS, se învecina cu voia el, dar l-au ajuns blestemele şi-l paşte puşcăria.

Să sperăm că măcar asta va face justiţia, să cureţe şi să sperie hoţia din România.


25 de comentarii:

  1. Am un tip aici in Germania, care are o nepoata in Pitesti. A venit omul la mine stiind ca am lucrat o vreme la IRNE, sa-i pun o pila nepoatei, contra 10.000 €. Sigur ca i-am promis, ma cunosti amabil doar, c-o sa vorbesc cu un prieten, acum la pensie, doctor si prof la Poli Bucuresti, sa rezolvam chestia. Noi nu patim nimic, ca nu ne-a ascultat nimeni, dar dupa mesajul asta, ia ghici tu la cine bate miine DNA-ul la usa !!?? Precizez ca inca n-am vorbit cu omul meu din Pitesti si nici n-am s-o fac, am promis doar ca voi incerca, ca nu ma doare gura...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta este doar un test, sau crezi că relaţia ta ar avea avea vreo influenţă?
      Eu sunt sigur că e degeaba, sigur nu se bagă!

      Ștergere
    2. Pai nici nu mai are importanta, eu am promis stiind ca n-o sa fac nimic, ala habar n-are ce-am promis eu in vint, dar DNA-ul tot vine la usa. Faptul e consumat, Toti trei suntem corupti, hoti, romani, etc. Asa ca, sa ne pregatim sacosele...

      Ștergere
    3. Mircea dragă la tine este o ipoteză, alde pesediştii sunt bandiţi calificaţi, fură şi-ţi mai dau şi-n cap dacă este nevoie!

      Ștergere
    4. Joe, a fost bine ca Arpechim nu s-a privatizat separat. OMV a fost mai bun decat orice investitor de 3 surcele care l-ar fi inchis in scurt timp.Cel putin au salvat specialistii buni care acum fac cariera in Petrom, pe bani multi. Discutia ar putea fi mai lunga , dar nu mai folosi subiectul in campania electorala.. In legatura cu hotii din psd, cu ce ar fi furat ei pe bune, cu ce se mai inventeaza exagerat(nici tu nu ai informatiile corecte ) iese un subiect tare care iti place. As vrea sa vad reactia ta si la hotii basisti cu tartorul in frunte. Ma tem ca nu va intimpla nimic, poate ceva dosare mai soft, lasate cu pedepse blande(sau deloc).Toate faptele de coruptie se cunosteau, acum se dau "la schimb" intre tabere. Lupta grea, cistiga cine e mai ticalos. A

      Ștergere
    5. Test , ipoteza... da vad ca-ti tremura mina pe tastatura : "avea.avea". Nu azi, miine vin abia, mai avem timp de-o bere

      Ștergere
    6. Dublarea din neatenţie, nu de temere!

      Ștergere
  2. Un fost mare PSD-ist, oricum simpatizant si acum al acestora zicea aseara la TV Realitatea (cred, parca!) ca intentia nu se pedepseste intr-un stat de drept. Opinia lui era ca Hrebe nu va pati nimic. Si atunci il inteleg pe prietenul Dumneavoastra "mirciulica" si pilda propusa de dansul.
    Pai, vezi Doamne, societatea nu s-ar mai dezvolta daca n-ar exista oamenii care intentioneaza, chiar daca nu isi duc intentia la capat si o duc altii, acestia nu pot fi invinuiti ca faptuitori. Bine, zic si eu, sunt de acord ca intentia nu trebuie pedepsita, dar daca intentia este de fapt instigare in toata regula?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si atunci? Se justifica pedepse pina la sfarsitul zilelor pentru intentie nedovedita?. Mai vedeti si subiectul Remes. Nici intentie, nici luare de mita, dar puscarie DA. Apoi, fragmente din convorbiri telefonice (more or less trunchiate) si neprinderea faptasului in flagrant(caci sisteme exista multe , dotate si platite gras) pot fi piese grele in dosar? As astepta o justitie corecta care sa pedepseasc pe ORICINE .

      Ștergere
    2. 80-90% din cazurile DNA din ultimii ani nici macar nu erau acceptate de a fi judecate (lipsa de probe) in UK, Germania, USA, etc. Ce se face in Romania, cu pregatirea publicului prin presa si prin interceptari pe surse nu tine de Legea lui Lynch. Porcaria uriasa in justititie prin care trece Romania de vre-o ceva ani incoace va contorsiona pe genereratii intregi moralitatea si credinta nationala. Va incuraja ori emigrarea ori lehamitea. Nu poti simtii decat rusine pentru cei ce sprijina asta si se transforma in apologetii asasinarii statului de drept. Este mult mai rau decat Procesele Marii Tradari Nationale din 1945-1955

      Ștergere
    3. 1. Fals: au existat întotdeauna probe ! Restul, scuzele etc. sunt propagandă a celor interesați.
      2. Nu este însă corect să fie acuzați doar membrii PSD. Toate partidele importante și uneori chiar cele mici sunt compuse în mare măsură din hoți și escroci; iar ăsta a fost scopul lor de la început: organizarea unor bande de tîlhari sub masca unor partide politice. La fel ca și în cazul sectelor religioase, adesea.

      Ștergere
    4. Ma distreaza astfel de evaluari: 80-90% din cazurile DNA ...etc. Poate 60-70% din cazuri sa fi fost inacceptabile?
      Sau oare, nu cumva, 40-50%? Eu cred ca dvs habar n-aveti si faceti dupa ureche o evaluare fara nici o baza.
      In acelasi spirit cu dvs, dar de pe pozitii anti-PSD, eu evaluez ca 10-20% din cazuri au fost inacceptabile, iar alea nu erau de la PSD. NA! Bineinteles, evaluarea mea e la fel de ridicola ca a dvs. P

      Ștergere
    5. nu comentez evaluarea Dvs. Analizez numai acuzarea procurorilor si deciziile judecatorilor asa cum au fost ele date. si 30% era sufficient ca procentaj ca sa dovedeasca instrumentarea politica a dosarelor. Cum comentati faimosul scandal Caltabosul ? Omul avea fabrica de mezeluri si a intrat la puscarie ca cineva I-a lasat acasa (cand el nu erara acolo !) o sacose de caltabosi. Nu va suna a Ilf si Petrov ? Chiar va ror, dati-mi un exemblu un caz imbatabil descoperit si pedepsit. Asta este o provocare. Si vom discuta pe exemplul propus de Dvs. Sic

      Ștergere
    6. Deci recapitulind, domnuL P recunoaste ca evaluare sa este ridicola, iar Dvs. ii propuneti o discutie pe exemplul pe care il poate da, (fiind foarte documentat).Asta pentru a demonstra ca evaluarea Dvs nu este atat de ridicola ca a dumnealui. Suna interesanta polemica.

      Ștergere
  3. Cel mai exact in apreciere fata de Grupul Infractional Organizat ramane tot Vanghelie: Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru. Am reprodus exact citatul din clasicul PSD.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca asa a spus, evident e "frate" cu Basescu. Si din clasicul PDL(PMP) se pot da citate de o asemenea profunzime. iAR grupul lor infractional este la fel de numeros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa-i numaram si sa vedem cati sunt de o parte si de alta. Unde bate balanta nu e asa de observat. "Un popor care voteaza corupti, impostori hoti si tradatori nu este victima este complice" Orwell.

      Ștergere
    2. pai asta zic si eu. Mai ales cind se face propaganda(instigare la constituire grup infractional).

      Ștergere
    3. Nu conteaza prea mult, dar se poate dovedi cu cifre (la parlamentari, la sefi de cinsilii judetene etc.) ca grupul infractional al PSD e mult mai numeros. In plus e mai bine dotat, mult mai bine pregatit si cu mult mai multe oportunitati de a fura, create cu grija de-a lungul multor ani. P

      Ștergere
    4. No comment. Se pare ca observam acelasi lucru. A

      Ștergere
    5. Erata: NU observam acelasi lucru.

      Ștergere
    6. Splendida, draga A, treaba asta cu eroarea dvs. Se numeste "Freudian slip": "gresind", ati spus exact ceea ce "stie de fapt subconstientul dvs". P

      Ștergere
    7. Stimate domn. Sa nu dam in persiflare. Daca puteti intelege ca din repezeala l-am ""mancat " pe NU, atunci e bine. Daca nu NU. fIECARE ARE LIMITEE LUI DE INTELEGERE.

      Ștergere
  5. http://reportaj.stirileprotv.ro/monica-macovei-candidat/

    RăspundețiȘtergere
  6. http://ancheteonline.ro/2014/10/reteaua-samsarilor-imobiliari-din-sibiu-cum-a-retrocedat-klaus-iohannis-caminul-de-batrani-din-strada-george-cosbuc/

    RăspundețiȘtergere