joi, 27 noiembrie 2014

Mesaj pentru Piteşti, dar şi pentru Sibiu!

Guvernul Ponta şi-a stabilit investiţiile pentru anul 2015dând un semnal. Pentru Piteşti, sau mai ales pentru Sibiu.....
Sunt puse pe tapet mai multe finanţări de autostrăzi, din acestea lipseşte autostrada care ne-ar uni cu Occidentul: Piteşti - Sibiu!
O spun cu toată responsabilitatea, Primul Ministru Victor Ponta este un gunoi, un rebut, o javră, o jigodie, un plagiator scârbos şi un inamic al României.
Dacă parlamentarii s-au executat la invitaţia preşedintelui ales Klaus Iohannis şi au respins legea amnistiei şi graţierii şi arestarea unor parlamentari, în schimb iresponsabilul Victor Viorel îşi bate joc de piteşteni, argeşeni şi mai ales de sibienii care l-au dat pe preşedintele Iohannis.
Se răzbună pe Dacia şi nu vrea să înceapă ultimul tronson care ar lega România de Vestul din care facem parte de drept!
Asta-i mulţumirea că alegătorii argeşeni, cu câteva mici excepţii, secţii de votare din Piteşti, Curtea de Argeş, Câmpulung şi vreo două trei localităţi. care l-au ales pe Iohannis în majoritate, şi că în rest argeşenii s-au repezit să ştampileze trandafirii pleoştiţi şi premierul care-şi ia concediul să-şi înece amarul prin Dubai la curse de automobile. Oare Ponta nu vede că marca Renault este în top la Formula 1, nu numai la Mioveniul autohton.

Ar trebui ca piteştenii să iasă în masă la protest pentru că guvernul acestui inamic al acestui oraş şi judeţ să ne lase-n pace şi să-şi dea demisia!


Jos Victor Ponta!

5 comentarii:

  1. Cred ca si lui Jh i-ar placea mai mult sa ajunga de la Hermannstadt la Bucuresti prin Kronstadt, asa ca aici vor "coabita" intru
    "este un gunoi, un rebut, o javră, o jigodie, un plagiator scârbos şi un inamic al României".

    RăspundețiȘtergere
  2. si uite cum viiorul Romaniei trece prin Pitesti ! Vorba aceea, tot in Pitesti ?

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,,daca lega prin autostrada Pitestiul de Sibiu i-ai fi spus de Pontache : dragut,elegant,destept,cu doctorat,a fost in Dubai in concediu legal etc ??? dm

    RăspundețiȘtergere