joi, 6 noiembrie 2014

Pendiuc la DNA!

Jupânul Pendiuc cel mai vechi primar de oraş important din România, Piteşti este adus cu cătuşe la DNA.
Povestea este veche şi clară!
Primăria Piteşti s-a asociat cu Girexim - Văsîi la transportul în comun. Contractul a expirat şi legea nu mai permitea prelungirea asocierii, trebuia ca Primăria să cumpere autobuze noi pentru Regotrans. Dar ce se făcea Văsîi cu autobuzele? Şi aşa s-a votat în consiliu prelungirea ilegală contractului. Au votat doar pesedişti minus Anitte Ionescu care a şi lăsat PSD şi văd că şi Gabi Zoană. În schimb au mai votat boul de Dinescu (chelner) PNŢCD şi Mariean Naecşu de la PPDD, aterizat ulterior la PSD unde-i bine şi cald.
Opoziţia PNL şi PSD nu a votat s-au nu au fost prezenţi pentru că se simţea mirosul de cătuşe!
S-au înşelat jmekerii, au dat peste ei DNA!
Şi uite că Pendiuc, vulpoiul cu meşă (zic unii!) este acum luat la întrebări, el vechi, experimentat, şef peste asociaţia de muncipii (dixit Ceauşescu!) o să simtă răcoarea celulei, nu căldura victoriilor ....fără număr ale PSD în Argeş.
Deh, judeţul lui Brătianu, martirul Gheorghe, al lui Mihalache mort la Râmnicu Sărat la torţionarul Vişinescu, sau al lui Nea Nelu Diaconescu, alt client al lui Vişinescu al acelaşi Râmnic Sărat, al lui Arsenescu şi Arnăuţoiu, rezistenţii anticomunişti votează pe descendenţii criminalilor din anii '50.


Să ne fie bine şi la vară cald, acei oameni îi găsim în cimitire, în schimb descendenţii şi-au pus bunul simţ şi principiile deoparte şi au votat mincinoşi patentaţi la grămadă. Vai de rudele lui Moromete din Argeş, de la Miroşi, Râca mai ales au uitat că şi în Argeş au trăit oameni cu capul pe umeri, care nu votau funcţie de o găleată, sau de promisiuni de 10 lei la pensie!

26 de comentarii:

  1. inteleg ca o sa bage tot Consiliul ? Ca au votat ? Pendiuc de ce este de fapt acuzat ? Ca a adus la indeplinire hotararea Consiliului ? Originala democratie unde deciziile politice sunt pedepsite nu de justitie ci de procurori.

    PS: daca votul a fost illegal (si asta este de vazut) el se anuleaza fara repercursiuni impotriva indivizilor. Speram ca am deposit perioada comunista a "sabotarii economiei nationale"
    Remarc totusi ca de un an se tot iau de PSD si de PNL (pana cand restul s-u dat pe brazda; pe urma nimic). Eu zic sa-l ia naiba pe idiotul ala de Gauss !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tudor Pendiuc ar fi primit 1 milion de euro mită pentru atribuirea contractului.

      Ștergere
    2. rog definiti "ar fi primit". macar ziaristic daca nu juridic.

      Ștergere
    3. Deocamdata Tudor Pendiuc este suspectat de DNA de savarsirea unor fapte de coruptie, si anume, abuz in serviciu si luare de mita, in legatura cu initierea unui proiect de modernizare a serviciului public de transport local de calatori in Pitesti.

      Ștergere
    4. Este suspectat. Sa se dovedeasca. Deocamdata, pdl istii si mai ales tradatorii pnlisti proaspat alaturati isi savuraza bucuria. Nu stiu despre ce e vorba exact in licitatia asta, dar transportul mergea ceas si a era f. civilizat.Existau si facilitati pentru persoane peste65 ani(ha,ha,ha) ,indiferent daca erau pensionari au ba.
      Ce este de neinteles(zic doar atat) este cum sa arestezi fiica primarului(regizoare cu premii internatioanale si realizatoare la tvr2) pentru motivul ca sta intr-un apartament de lux in bUcuresti intr-un complex de fite al celui care a oferit spaga, prietenul ginerului basescu, implicati si in retrocedari ilegale (vezi Bratienii).Nu cumva este o presiune psihologica pe primar arestindu-i fiica ce nu avea nicio legatura cu licitatiile Primariei?. Nu cumva cel ce a oferit (se presupune) spaga a ciripit in avans pentru a se bucura de indulgenta in procesul retrocedarilor bratienilor? Sa lasam luminata justitie si vasnicii procurori dna sa lucreze.

      Ștergere
  2. Poti sa reproduci ceea ce ai spus (si ai scris mai apoi) cand ai fost facut CETATEAN DE ONOARE al Pitestiului de cel caruia ii canti prohodul? Cei din Ploiesti ( Roberta Anastase era pe vremea aceea?) au fost niste ingrati!
    Noroc cu tine, LIBERAL SADEA, fost PNTist, fost.... ca le mai aduci aminte incultilor din Pitesti ca Bratienii isi au obarsia pe meleagurile lor.
    Sa ne asteptam ca vei returna hartiile acelea si vei renunta la beneficiile oferite de ele?
    Onoare, Onoare, pe mainile cui apucasi !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce are sula cu prefectura...

      Ștergere
    2. Comentariu de forumist obscen. |-(

      Ștergere
    3. Sula si Prefectura! Prostii mor de grija lui Pendiuc fiindca le place cum a folosit el Sula pe ei. Iar hotii mor de grija lui Pendiuc fiindca simt cum vine Prefectura si peste ei. Cam multi prosti pe acest forum, caci as vrea sa sper cu nu sunt si hoti pe aici!!! Altfel, desi cel mai bun liceu din Pitesti poarta numele lui Bratianu, votati Ponta-PSD, dragi pitesteni! Pana vi se apleaca!!!

      Ștergere
    4. mitocanie absoluta in limbaj, comportament deviant .Voteza ce vrei si lasa-ne cu aprecierile tale.

      Ștergere
    5. Se pare ca sunt si hoti cam speriati pe acest forum plin de psd-isti imputiti!

      Ștergere
    6. "stimabile" esti normal? verifica-te. e democratie(diversitate de pareri, etc). nimeni nu apara pe nimeni, e vorba de metodele folosite.alte vorbe nu gasesti sa-ti exprimi parerile de om destept? sau atatea cuvinte cunosti?

      Ștergere
    7. Alte vorbe nu meritati voi, care ati furat voturi pe fata, cu nerusinare! Si care ati blocat votarea in strainatate! Vezi ca e nevoie de alde tine la furtul de voturi si in turul doi. Mars la turismul electoral!

      Ștergere
    8. Rog proprietarul blogului sa nu mai permita delirul persoanei.Sau sa-i scrie pe mail. Astfel de pareri nu mai pot avea replica inteligenta.

      Ștergere
    9. "Democrat" al furtului de voturi si al blocarii votarii, acum ceri si cenzura? Ma faci sa rad: mata chiar crezi ca poti avea vreodata replica inteligenta?

      Ștergere
    10. bea un ceai de tei sau suna la 112

      Ștergere
    11. Aş dori ca polemicile să se desfăşoare într-un limbaj civilizat!
      Sunt surprins că un suporter al lui Iohannis, sper, foloseşte limbaj de autist bolşevic.
      Iar subiectul este Tudor Pendiuc.
      La primărie şi la PSD local este mare jale......

      Ștergere
    12. Vezi tu Joe, din pacate astia care se cred de dreapta numai pentru ca injura la "bolsevici", la PSD, la Ponta si pentru ca o fac cit mai mojiceste posibil, strica la imaginea voastra. Daca descoperi ca asta e vreun PSD-ist care vrea asa sa compromita "dreapta" , esti bun, te cred ca sunteti mai buni. Vezi, iti dau o sansa ! Demasca-l pe bizon !

      Ștergere
  3. J nu e suporter Jh. E suporter Basescu, Macovei, Blaga, Blejnar, Videaunu, Udrea, Boc si ceilalti din grupul Johanis. Bietul neamt e un fel de scut care ii apara pe ceilalti sa nu se vada pentru un timp. Ca si la Europene cum se termina alegerile cade si blana de oaie. Asta una. Doi, daca ar fi sa ne luam dupa doctrina , desi nu este cazul, apai PSD e socialist european. Adica mult mai la dreapta decat democratii americani de exemplu. Hai sa comparam PSD cu comunistii aflati la guvern pe ici pe colo. Ce sa mai zic de Hollande si ai sai economisti sublimi ? Si mai mult, cam care au fost politicile comuniste ale PSD dupa epoca Iliescu ? Vi se pare ca Nastase a fost un fel de Trotki ? Sau macar Suarez ? Haida de. Au trecut 25 de ani si multi dintre comentatorii de aici nici macar nu stiu ce vorbesc. Asta este unul dintre motivele intelighentiei juvenile din emigratie ( ca mai au mult, mult pana la intelectualitate asa cum e inteleasa in R; de curiozitate am citit unele dintre scrisorile deschise la moda. Ar trebui pastrate si aratate autorilor in public peste 10-15 ani). Tu stii ca sunt profund liberal si neo-lib in economie. Dar apar dreptul stangii la existenta. Si cred in alternanta. Dupa 10 ani de Basism e bine sa mai vina si altii. Caci e pueril sa crezi intr-un om si nu intr-un grup. In politica. Interesant ca apar si cititori inediti. J asta ma pune pe ganduri. Nu fii vanitos cu blogul tau caci nimic nu este intamplator.
    M

    RăspundețiȘtergere
  4. http://jurnalul.ro/stiri/politica/dna-in-turul-doi-arestari-la-pite-ti-pentru-salvarea-ginereului-preziden-ial-680872.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceeaa ce spuneam si eu fara sa citesc in presa, sa vad la tv .

    RăspundețiȘtergere
  6. Joe, felicitări pentru articol. Este scris bine, vad c-a deranjat multi bizoni. Afacerea contractuluii de transport public pentru Pitești este din 2007 iar acum au luat la bani mărunți derularea acelui contract. Afacerea penala din acel contract era vizibila inca de la inceput, au existat inca din 2007 sesizări si plângeri, si se pare ca acum DNA trage linie tuturor verificărilor si monitorizarilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca o face acum. De ce le-a trebuit asa mult timp? Cit timp le mai trebuie sa ii dovedeasca si pe altii? Bizonul.

      Ștergere
  7. ......pe astia nu-i mai satura nimeni ? Nu vad zilnic arestarile ? Oare,dementa atinge cote maxime fara sa-ti dai seama ? Sa-i ia dracu de hoti sadea...

    RăspundețiȘtergere