luni, 17 noiembrie 2014

Santa Klaus a venit pe 16 noiembrie

Gluma apărută privind Crăciunul anticipat pe stil saxon s-a adeverit în România! Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale!
Nu mai există niciun dubiu, acum la ora 5.00 a României, s-a anunţat rezultatul oficial rezultat din numărarea a 75% din voturi. Klaus Iohannis are aproape 55% iar Victor Ponta doar 45%.
De ce? Ce s-a întâmplat în aceste două săptămâni în România? 
S-a produs revolta tinerei generaţii! Spre deosebire de anul 2000 când mulţi tineri l-au votat pe Vadim Tudor pe motivul că era diliu, în 2014, după 7 ani de apartenenţă la UE şi 14 de la nefericita întâmplare a prezidenţialelor de atunci, acum  tinerii români vor altceva, vor mai multă Europă.
Gata, s-a terminat cu pomenile date asistaţilor social, Ponta nu mai protejează nimic, inclusiv viitorul său politic. 
Ştiu că unii din prietenii mei au anticipat asta, dar nu la asemenea dimensiune. 
Am trecut prin cea mai murdară campanie electorală, un om profund onest, venit din afara sistemului politic miticisto-dâmboviţean a fost târât prin noroiul unor calomnii absolut inacceptabile.
A fost acuzat de toate relele, i-au fost evidenţiate toate diferenţele faţă de românii neaoşi. Dar iată că românii nu mai se lasă seduşi de resentimente de secol XIX, am dat acum un examen de capacitate, suntem europeni.
Toţi expatriaţii noştri s-au îngrămădit la secţiile de vot. Şi votul în străinătate s-a desfăşurat în cel mai execrabil mod, în bătaia de jos a compatrioţilor noştri, cei mai importanţi investitori ai României, cei care aduc anual în ţară cea mai mare sumă de bani care intră în bugetul României. Şi asta a constituit un motiv al revoltei românilor din hotarele ţării care au venit într-un număr imens comparat cu turul precedent. S-a votat dintr-un resentiment justificat, faţă de un sistem care priveşte pe români ca nişte obiecte, ca nişte lucruri, ca nişte entităţi manipulabile. 
Se trece într-o etapă nouă, cea care a fost începută de Emil Constantinescu în 1996 şi lăsată din păcate nedesăvârşită, românii să se dezbare de toate reziduurile comunismului şi post-comunismului. 
Votanţii lui Iohannis nu mai au încredere într-un stat care-i priveşte de sus, de azi cei care servesc în diverse posturi ţara trebuie să fie atenţi, ei servesc ţara, ţara nu mai este la cheremul lor!
Nu-mi fac iluzii că România de după 16 noiembrie 2014 este o altă ţară, dar este o ţară care merge spre fel nou de a gândi România, a oamenilor liberi, care nu mai depind de bunăvoinţa unuia sau altuia, fie că era Iliescu, Băsescu, sau ultimul pe listă Victor Ponta. 
Ne îndreptăm spre România lucrului bine făcut.

Se ne ajute Dumnezeu să fim în stare de asta! 

12 comentarii:

  1. Felicitari, tie si tuturor votantilor de pretutindeni! Sa fie intr-un ceas bun!
    Aici n-am avut sectie de votare, dar nu mai conteaza. V.

    RăspundețiȘtergere
  2. E clar, "lucratura" din spatele acestor alegeri a fost bine facuta. Marinarul-papusar si "serviciili" au o papusa numai buna. Probabil ca in 3-4 luni iar vor fi taiate salariile si pensiile .... Dumnezeu o fi ajutand pe unii, dar nu pe noi.
    Probabil va intelege si gazda cand ii va scadea pensia ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invatati sa pierdeti fara a arunca cu noroi in castigatori. Astea nu sunt argumente decat la Antena3, probabil ca ti-ai luat notite sa nu uiti ceva din mizeria care se vehiculeaza. Poti incerca sa te angajezi acolo, limbajul corespunzator il ai, asta daca vor mai functiona

      Ștergere
  3. "Lucratura " de la acest anonim,Jo,este de la Haznaua 3, unde am mai vazut fete palide inainte de innec. Asa vad ca la tine mai scapa cate-un pup-in-curist al lui Ponta si bate campii. Ia placut pesemne cum iau gonit jandarmii pe romani din Paris si Torino cu jeturi de apa. Ia placut cum mintea ca un ordinar acest infatuat pseudo-procuror,ia placut ca a copiat diploma de doctorat ia placut pesemne lista celor 36 arestati ai PSD ului citita de NASUL APOI DE iOHANNIS UNDE ERA SEF PONTA. ACEST INDIVID-ANONIM imi repugna,oare de ce nu i se crapa pamantul in fata sa pice in hau???
    Ponta nu va rezista ,dupa logica o saptamana,daca nu pleaca strada se ocupa in 3-4 orase importante ,ies tinerii si-l da jos pe plagiator. Jigodismul din el o sa-i permita sa se uite in ochii lumii ? dm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi "place" "intelectualismul profund" al comentatorului. Vine din "clasa superioara" a mitocanului in forma pura. Nu ii doresc sa se convinga pe propria "piele" de raul care va urma (mi-l-as dori si mie, nefiind o persoana de tipul pe care "profundulul intelectual" o considera in spatele textului}.

      Ștergere
  4. http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/dedicatie-speciala-pentru-iohannis-de-la-trupa-nightlosers-hei-joe-hannis-am-auzit-ca-l-ai-dat-jos-pe-victor-ala-video.html

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost o batalie intre doua grupari fiecare cu penalii sai, care trebuie sa intre toti acolo unde le este locul. Pentru ca nu avea nici un candidat credibil, opozitia penala proaspat vopsita in galben, a facut o fapta buna pentru romani grupandu-se in spatele unui candidat cu un scor electoral imens in comunitatea lui de-a lungul mai multor mandate si cu rezultate notabile, deci verificat de fapte si de lucruri bine facute. Si acest candidat a convins romanii prin onestitate si nu prin campanii oneroase si desantate. Disperarea era mare ca PSD, dupa ce i-a eliminat in mod clar pe liberali distrugand USL, sa puna mana pe intreaga putere, tot sub blana de miel numita USL 2.0. si sa realizeze cea mai aroganta guvernare a tarii, la care visa si un alt prim-ministru penal. Daca PSD ar fi avut mintea romanului cea de pe urma in 2009 si ar fi sustinut impreuna cu liberalii pe acelasi castigator de astazi pentru presedintie si nu pe Geoana, am fi scapat noi toti si de presedintele penal pentru un al doilea mandat. Felicitari romanilor care astazi nu s-au mai lasat pacaliti! Sunt conditii acum pentru o curatenie masiva la nivelul clasei politice de orice culoare in beneficiul poporului roman. LA

    RăspundețiȘtergere
  6. Popor de cretini ! pe parcursul a numai 2,5 ani, au demonstrat impotriva tuturora, i-au trintit si apoi i-au votat pe toti, au lins unde-au scuipat si invers, s-au facut inca odata de rahat prin strainatate, ce mai TZIGANIE su sas in frunte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici chiar mă simt jignit!
      Pe ce bazezi?
      Sau nu mai faci parte din această naţie?
      După cum spun media din străinătate toţi admiră consecvenţa de a vota a românilor.

      Ștergere
    2. Cred ca domnul a vrut sa spuna ca au fost vre-o 2.3-2.4 milioane de romani care in 2012 au voat anti-Basescu si acum, 2 ani mai tarziu, au votat pro-Basescu. Avand in vedere ca Basescu nu si-a schimbat caraceterul si obiceiurile concluzia duce spre o oarecare stultitia sau defecto rationis

      Ștergere
  7. Joe, aș vrea să ai dreptate și să nu se continue cu populismul, cu pomenile electorale și legi precum cele recente (de altfel legea ar trebui să interzică și pomana asta electorală), cu privilegiile și favorurile. Legea pensiilor din vremea lui Bloc, deși cu erori, a eliminat multe privilegii; de aceea nu îi înțeleg pe cei care se vaietă de tăierea pensiilor. S-a procedat așa tocmai pentru dreptate, luînd din favorurile unora (o minoritate) printre care erau mulți paraziți. Aș vrea să o lase mai moale și cu handicapații că parcă ăștia sunt elita țării și trebuie să le fie satisfăcute toate hatîrurile stupide. Mai mult curaj în politica externă, nu doar slugărnicie. Dar și pe plan intern o politică fermă contra infractorilor indiferent cine ar fi, nu mereu cu amnistii și grațieri. Iar învățămîntul trebuie reformat serios: cel puțin 60 % din locurile în liceele și facultățile de tot felul trebuie desființate. Este nevoie de oameni, nu de diplome gratuite. Aș merge pînă la anularea multor diplome de la facultățile particulare.De asemenea rezolvarea definitivă a problemei minoritarilor irededentiști sau a celor periculoși social pentru noi este importantă. Dar poate îmi fac iluzii; și eu mă gîndesc că Iohannis fiind mai moale și neavînd în spate un partid propriu zis al său pentru sprijin va fi folosit ca paravan și țap ispășitor pentru noua serie de matrapazlîcuri. Cred că îi va fi greu să scape cu fața curată timp de un mandat.
    - Într-adevăr părerile românilor sunt extrem (poate chiar anormal) de contradictorii în orice domeniu iar din postările anonime cu exprimările lor de comedie la mahala ai putea face o stranie dar edificatoare antologie, așa că e bine să le copiezi într-o memorie specială.

    RăspundețiȘtergere