luni, 17 noiembrie 2014

Tăriceanu la gunoi!

Acest individ penibil a trădat tot ceea ce înseamnă liberalism!
A ieşit din politică, să vedem cum se vor târî toate gunoaiele aşa zis liberale!
Trădători de doi bani, ce să facem cu ei!

11 comentarii:

  1. PNL la gunoi, uniti la ciolan cu pdl. gunuoie taritoare tradatori de doi bani. nu mai putem face nimic cu ei sunt uniti cu basistii. RUSINE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Joe,Doru Marcu sunt. Dau inapoi sa caut cand imi spuneai ca a fost cel mai bun prim ministru si-l pupai numai in c....??? iar eu o tineam mortis,incapatanat cum sunt ca a dat numai pensii neverosimile si anormale ????? cum e jo acum ? Asa doar Ponta-che revine la ce zice pe...invers.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...ai un anonim scarbos PSD-ist pana-n unghii,pesemne a pierdut vreun post...dm

    RăspundețiȘtergere
  4. Joe, revino-ti, reseteaza-te. Te-a luat flacara violeta? (sau cum se spune prin popor ti-a facut cineva cu ciobul?) Uiti ce prim ministru era Tariceanu dupa opinia ta?Cum poti sa vorbesrti acum asa? . Daca ai visat urat si te-ai schimat peste noapte , e de inteles????? DAR nu scuipa unde ai lins(SCUZE PENTRU LIMBAJ, E DE TIP BASIST). E o chestie de principiu ca sa poti emite pareri. P.S. pentru dm NU AM PIERDUT NICIUN POST , pur si simplu am fost simpatizant PNL.

    RăspundețiȘtergere
  5. si ca "nuca in perete" apropos de pnlistul Jh .werner. I-A PLACUT in baia de multime precum basescu iN Piata UNIVERSITATII? HALAL natie, halal alegatori, halal manipulatori. Suntem ce meritam

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea sa o intreb pe distinsa gazda daca mai are pozele cu cel injurat astazi de pe vremea cand era parte a guvernarii liberale, ca sef la ANDR. Si daca isi mai aminteste de laudele care acelasi injurat de astazi. Caragiale sa traiasca! E cu noi mereu ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guvernarea liberală a fost o guvernare bună pentru România. Tăriceanu a fost un foarte bun prim ministru.
      Însă, din păcate Dumnezeul i-a luat minţile, el care s-a luptat cu formarea USL, a rămas singuratic cu Ponta, atunci când USL s-a rupt!
      A găsit nişte trădători care au scuipat pe ce i-a făcut importanţi. Ce se vor face acum? Asta îmi doresc, cum se vor târî în patru labe, să fie reprimiţi de cei pe care i-au trădat atât de josnic. Viermi care nu merită să te uiţi la ei, dar cum este în politică, vor începe din nou să pupe moaştele PNL!

      Ștergere
  7. Comentatorii tăi se dovedesc a fi consecvenți. Îi rog să mediteze asupra chestiunii luînd în considerație două definiții venite din zone aparent opuse. Mai întîi înțelepciunea populară afirmă ca numai boul e consecvent. Din polul opus, filozoful Liiceanu definește prostia ca încremenire în proiect. Las la latitudinea acestor comentatori să aleagă în ce categorie preferă să fie incluși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti in aceiasi categorie a consecventilor(si a intelepciunii populare) . Deci e valabil ce spuneti si pentru dvs. Ce ziceti , va place?

      Ștergere
    2. Recidivați domnule Anonim. Răspunsul dumneavoastră intră din păcate, scuzați-mi vă rog limbajul frust, dar cred că-l veți înțelege mai bine, în categoria „ba pe-a mătii...”.

      Ștergere
    3. Mata chiar esti consecvent rau de tot. PE DEASUPRA SI MARLAN. N-ai nicio scuza pentru ce spui. Nu pot sa-ti intorc replica „ba pe-a mătii...”. din respect pentru mama dumitale.

      Ștergere