duminică, 16 noiembrie 2014

Uimirea Europei

Da, am ajuns uimirea Europei!
Pentru că eram în ochii celor din UE ca furnizori doar de ţigani cerşetori şi de hoţi de buzunare şi din bankomate.
Nu ştiau că românii sunt responsabilitate civică, uite că au venit cu miile să voteze pe ...Iohannis!
Pentru că românii sunt normali şi chiar dacă sunt săraci, au o mândria de a fi cetăţeni.
Pentru că guvernul Ponta a organizat cele mai proaste alegeri prezidenţiale, împotriva celor care sunt principalii investitori ai României, adică a cetăţenilor români din străinătate.
Care a trezit sentimentul civic şi în concetăţenii aflaţii aici care au ieşit masiv şi au votat pe Iohannis.

Este cel mai important vot din ultimii 25 de ani!
Sunt extrem de fericit!

26 de comentarii:

  1. Vai de tine, te imbeti cu apa chioara. TE bucuri prosteste.Ati cistigat cu o campanie murdara, demna de anii '90. Ati depasit chiar si comunistii in marsavie.Orice om cu mintile la el vede ce ati facut, dar bunul simt este departe de voi. Reiau ce am postat anterior.
    Joe, felicitari pentru victoria candidatului pdl . Sunteti (pnl),intr-o poveste urata cu iz basist din care va veti alege doar cu sigla furata. Felicitari si pentru luiza macovei care a mobilizat pe retele de socializare (controlate basist) si a tampit mai ales tinerii si pe alti fraieri cu visul ei. In diaspora s-a creat o mineriada pe care nu o vedeti si nici votantii cinstiti si motivati sa voteze. Minerii ce veneau sa voteze(impiedicind votul firesc) plantau floricele (ca voturi nu mai puteau sa fure datorita noilor reglemenatari). Dca uiti de votul de la Paris, inseamna ca ai dat in amnezie(si nu numai tu).Uiti din cine se compune diaspora(exeptind oamenii cinstiti care recunosc ca sunt multi si cu diverse optiuni politice)? Uiti de delicventii de profesie ce pot fi manevrati sa se afle si ai asa prin treaba, turbulenti fiind?. E GRETOS DE URAT. As vrea sa vad un Werner Jh. care sa nu isi puna consilieri pdl isti care sa-i sufle la urechea bleaga ce dorea si basescu. El oricum executa ca un neamt sadea tot ce i se spune pentru ca nu prea are pareri si nu-i pasa.Daca asta inseamna pentru tine ca vom trai " nemteste" ai timp destul sa-ti rozi unghiile de ciuda.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ps: si nu te mai poza cu maimuta ca esti penibil de asevit (din naivitate)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Joe, cum ai reusit tu sa aduni pe blogul tau atatia PSD-isti? Dupa campania odioasa, desantata, criminala, a celor din gasca Ponta si a media aservita lor, dupa toate minciunile, dupa impiedicarea votului in strainatate, dupa furtul masiv la vot in judetele Dragniste, acesti domni au nerusinarea sa falsifice in continuare realitatea, vorbind de o campanie incorecta a lui Johannis si de simulari la votul in strainatate, unde eu am stat opt ore la coada ca sa pot vota, Am vazut acolo mii de oameni strigand Jos Ponta, Vrem sa votam, Ponta nu uita, Romania nu-i a ta. Erau "mandri ca sunt romani" si au aplaudat televiziunile britanice care au venit sa-i filmeze si au facut din acest eveniment o stire importanta si pentru britanici. Erau mandri ca sunt romani si ca voteaza Johannis, spre deosebire nationalistii marginiti de pe acest blog, care ii neaga unui sas de-al nostru, civilizat, cumpanit si modest dreptul de a deveni presedintele Romaniei. As fi uluit de atata lipsa de bun simt, daca nu i-as intelege, totusi. Si eu as fi fost poate la fel de disperat in cazul unei victorii a lui Ponta.

      Ștergere
    2. Abia acum am vazut cifrele. Rotunjind in favoarea lui Ponta, razulta 54% Johannis, 46% Ponta. Cum puteti vorbi dumneavoastra, dragi domni, de manipulare a alegatorilor, cand sondajele celor din tabara dumneavoastra aratau EXACT invers?

      Ștergere
  3. Este cel mai ciudat vot. Nu a castigat Johanis ci a fost un vot antiponta directionat de manevrele marinarului. Johanis este un paravan care va fi manipulat de marinar binemersi. Judecarea incompatibilitatii este pretul negocierii mizeriei pe care trebuie sa o accepte Johanis sapatamna viitoare. Mai sunt si alte subiecte de santaj cu care il tine in sah din pacate. Ca om J este OK dar are in spate un mecanism de partid al PDL absolut mizerabil care umple de noroi si PNL-ul. Am un sentiment de dezgust profund la acesta victorie amara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multi sunt dezgustati. numai lichelele sau cei cu creier de maimuta se bucura. pacat,

      Ștergere
    2. Domnul meu (domn? ) exagerati, as vrea sa cred ca doar supararea temporara va lasa sa postati marlanii de care maine (sper) va veti rusina. Puiu D

      Ștergere
    3. Adica , ce suparare , ce marlanie ? Eu nu ma rusinez de nimic.

      Ștergere
  4. ,,,inchide,te rog, anonimul asta pshiopat,el e din jungla lui Ponta ca la Haznaua 3 a lui Gadea...Romanii din diaspora au fost goniti cu furtune cu apa din Paris si Torino de jandarmi si atunci ei si-au amintit de Ponta si anonimul tau ca : SUNT MANDRII CA SUNT ROMANI ! dm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca au fost goniti cu furtune de apa la Paris si Torino , inseamna ca meritau (multi delicventi si prin diaspora). Suntem mandri ca suntem romani cu mucii pe piept.

      Ștergere
  5. La politica, fotbal si femei ne pricepem cu totii... de accord, politica e cea mai murdara dintre toate, asa cum a lasat-o Caragiale cand a plecat si cum se straduiesc sa o dovedesca de fiecare data, cand au loc alegeri,,"marile democratii". Despre alegerea de azi, in afara de bucuria lui Joe, as retine :
    - scorul correct dupa norme (hai sa zicem europene) : 52/51% - 48/49% arata ca a avut loc o adevarata "dezbatere nationala" (toate rezultatele de la 55% in sus sunt fie anti-voturi (ex Chirac-LePen) sau nu sunt . alegeri (ex. lagar comunist). - scorul anuntat de TVRI (52.16% - 47.84%) nu contine rezultatele diasporei pentru simplul motiv ca era imposibil de transmis (voturile se numara dupa inchiderea birourilor de vot + decalajul orar, transmiterea rezultatelor era fizic imposibil)Probabil dupa rezultatele diasporei rezultatul se va modifica de ordinul 0.5% in favoarea presedintelui ales, ceea ce nu schimba nimic. Regula democratiei spune ca, pe durata mandatului, toata lumea trebui sa-l sustina pe noul presedinte,pe aceasta cale sustinand tara (chiar injurand printre dinti pe cei alesi ...care idioti l-or fi ales ? ...ex; Hollande)
    - alegerea imi apare ca o alternanta, sper sa nu ma insel. Alternanta e foarte importanta, nu numai impotriva modelului Putin !
    - in fine, scorul tineretului arata ca ...ar vrea o schimbare. Dar care tanar n-ar vrea o schimbare ? E o dorinta invariabila in spatiu si timp, si e foarte bine sa ramana asa !.

    S-auzim numai de bine!
    Vorba veche si-nteleapta s-a adeverit intr-o oarecare masura in 25 de ani : Joe poate sa tina acest blog qed :). Macar atat !
    NB. In ultimul "Jurnal inedit (1999-2000)" Monica L. povesteste cum era cu mersul la vot al diasporei la Paris, si jamais ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Joe draga, mai devreme de publicarea rezulatelor, i-am trimis lui CTP un mesaj titrat "Un popor intarziat istoric...
    ", pe care dupa ce am vazut reactiile curajos de "anonime" de pe blog-ul tau, m-am decis il replichez si aci:

    Draga CTP,

    Ca un diasporean intarziat ce ma aflu, in conditiile in care esecul CD in 1998 m-a ajutat sa iau o decizie justa si sa accept un job in Canada in 1998 la o varsta la care multi valahi contempleaza resemnati ceea ce le ofera soarta, continui sa urmaresc media romaneasca dintr-o palida consolare de constiinta: am facut bine sau nu sa parasec meleagul mioritic?! Coordonate: CTP si ... Tolontan, pentru domenii evident complet opuse si totodata adiacente: politichia de "acasa" (unde se minte masiv!) si sport romanesc (unde aparent stirile ar fi mai veridice).

    iti scriu acum pentru o mare dilema: daca am adus parinti cu noi aci, i-am facut rezidenti, sau chiar mai mult, cetateni, si le place lumea Vestului, inclusiv sistemul de sanatate si asistenta sociala de care beneficiaza, de ce o data ajunsi inapoi in patria muma, voteaza cu frenezie reprezentantii Estului si bolsevismul copilariei lor?

    Recunosc ca, in virtutea copilariei mele petrecute in Sibiu, dar si molipsit de cultura anglo-saxona actuala si sasii Nependorf-ului tineretii, il simpatizez pe Klaus, macar pentru ca seamana cu directorul scolii generale nr 10 din cartierul sibian Turnisor, care m-a urecheat temeinic pentru ca scuipam de la etaj peste colegii intrand in scoala la parter, dar si pentru ca nu are aerul de clovn si discursul pentru handicapati politic al lui Ilici, respectiv aerul de "JMECKERAS" al mai recentului adastat prim-ministru, Victoras!

    Per ansamblu trebuie sa recunosc ca mi-au prins bine cu totii bine si mi-au ajutat soarta in sensul benefic!

    Da Doamne mintea romanul mai devreme decat deobicei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Uimirea Europei, intr-adevar. Eu sper ca urmatorul presedinte al romaniei sa fie american, sau poate regina britanica. Deocamdata, sa-l stapanim sanatosi pe neamt, pana la urmatoarea suspendare. Macar acum putem si noi emigra mandrii si cu capul sus, in germania.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum vreo doua sute de ani sasi sarbatoreau a q-a poposire pe meleagurile romanesti. Plin de emfaza un organizator a intrebat pe un taran roman batran daca romanii ar fi in stare sa organizeze o asa satrbatoare. Taranul a dat un raspuns care nu a primit replica din partea organizatorului: "Noi nu trebuie sa ne falim cu asa ceva. Noi suntem aici dintotdeauna!!!"
    Cred ca in aceasta noapte s-a rasucit in mormant vazandu-si urmasii decrepiti si laudarosi uitand de TARA ....

    P.S. Probabil domnul meditator va face cursuri cu tinerii pentru a ii invata cum se pot achizitiona 6 case din meditaii ....Altminteri, in 2-3 ani, va primi in dar celebrul "slagar" |Iesi afara javra ordinara"

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragă Joe, ai reușit! Detractorii tăi sînt groggy. Te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Joe, admiratorii tai sunt groggy. Te felicit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îi recomand Anonimului să-și mai arunce privirea pe DEX. Poate va reuși măcar după aceea să folosească corect cuvintele limbii române.
      Mai multă originalitate, domnule Anonim, nu v-ar dăuna! Pastișa nu e o dovadă de inteligență!
      Nici anonimatul nu vă poate poate feri de ridicol. Căutați să vă refulați frustrările, dacă nu vă simțiți în stare să vă divulgați identitatea, pe un blog mai apropiat nivelului dumneavoastră de înțelegere.

      Ștergere
    2. Da. Va ramane numai cu admiratorii. Intro imbratisare generala intru Basescu

      Ștergere
    3. prea multa filozofie ieftina face comentatorul infatuat, basist si pe deasupra si mitocan. E dreptul lui sa fie ce vrea, daca atata poate.

      Ștergere
    4. Comentatorul de care vorbiti, spre deosebire de dvs, nu e nici infatuat nici mitocan. Spun spre deosebire de dvs., fiindca insusi modul dvs de a aduce acuzatii sugereaza chestia cu "cine zice ala e!" Si in plus, el semneaza, in timp ce dvs nu aveti curajul de a semna cand aduceti jigniri. Oamenii decenti numesc acest lucru lasitate. Eu recunosc ca nu semnez aici din lasitate; poate recunoasteti si dvs?

      Ștergere
    5. Nu gasesc necesar.

      Ștergere
  11. Vă rog să încetaţi polemicile care degenerează în înjurături.
    Gata s-a terminat!
    Iohannis este noul preşedinte!
    Toţi ştiu astea şi nu mai importă cine sunt băsişti sau anti!
    Băsescu este istorie, nu cred că rămâne prea bine, dar asta e treaba altora, istoricii, nu a comentatorilor de pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  12. Joe, prin atitudinea ta duplicitara in privinta lui Barba Albastra- numit tariceanu- atragi tot felul de critici! Epoca Barba Albastra a fost cea mai neagra pentru viata economica a Romaniei! poti zice ce vrei, dar a lasat economia " duduind ", in plina criza! Dupa niste ani, m-am uitat cu multa placer la haznaua3, nici nu mai stiu cum ii cheama pe detractorii de acolo! Pe doi ii stiu: " ortodoxul " Gadea si cautatorul in haznale, Ciuvica, avand menirea sa gaseasca lucruri compromitatoare pentru ca Felix sa le santajeze! Stimati psd-isti, asta este postul care va defineste! Pentru cel care spune de taranul roman care se rasuceste in mormant: s-o fi rasucit in mormant si atunci cand Regele Carol I a facut Pelesul si Romania moderna? Sau cand Regele Ferdinand a facut Romania Mare - supranumir Intregitorul? Si amandoi nu erau romani, nici ortodoxi, cum campania uluitoare a continuatorilor comunistilor au incercat sa induca in mintea romanilor! Chestia cu " Mandru ca sunt roman!" este copiata dintr-un articol de acum cativa ani a lui Vadim Tudor " Mandria de a fi roman!"
    Si tot psd-istilor infocati: dupa tata, ponta are origini italiene iar dupa mama, origini aromane, de pe undeva din Albania-declarant de mama lui Victoras ghinion!Cu ce este el mai roman decat Iohannis? Dar problemele folosite in Campania jegoasa facuta de psd-isti, nu au fost luate, la vremea aceea, de cei care bl-au adus in tara pe Carol I si bine au facut! Numai ca ceia voiau sa faca tara sa mearga bine, pe cand acum, psd-istii sunt cei mai mari jecmanitori din istoria tarii! Sunt si in alte partied dar micuti nevinovati fata de sacalii astia!
    Si un ultim sfat: decat sa jeliti pe bloguri, mai bine plangeti impreuna cu haznaua3! Probabil ca lozinca " Ne-am luat tara inapoi!" se refera ca romanii si-au luat tara de la activistii comunisti si securisti! Joe va intelege dece semnez anonym.




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super limbaj intelectual. Ne ajuta foarte mult sa intelegem alte pareri. Totusi, vocabularul lb. romane este generos, asa ca mai exersati.

      Ștergere
  13. Sasii sunt veniti in Transilvania de vreo 600 ani si romanii au avut numai de castigat din convietuirea cu ei! Imi lipseste din cultura de cand sunt italo-albanezii gen Ponta, in Romania! Si dragi psd-isti, adica comunisti ( Petre Tutea: " Socialismul este anticamera comunismului! " ), nu v-ati saturat de Gheorghiu-Dej si Ceausescu? Daca nu, va recomand Coreea de Nord, China-dar numai partea estica- , Vietnamul si oarecum Cuba, desi acolo este altceva! Daca ACL a facut campanie murdara, eu, in orasul din care sunt, nu am vazut niciun fel de campanie, atunci sa vedem benerele care umplu orasul si probabil toata tara: MAREA UNIRE a romanilor, Ponta a redus impozitele, Ponta are grija de pensionari, mafia psd il sprijina pe Iohannis si daca ei castiga, Romania pierde, Mandru ca sunt roman, etc.In oras nu poti sa te uiti decat pe asphalt sau pe cer daca nu vrei sa te urmareasca privirea vigilenta a lui Big Brather - daca ati citit Anul 1984 a lui Orwell- alias Ponta! In oras, unul din marile orase ale Romaniei, in aceasta campanie, Iohannis nu a avut NICI UN BENNER! peste tot Ponta si 2 bennere ale lui Barba Albastra, adica tariceanu si unul al lui Melescanu! Si comunistii vorbesc de campanie murdara! Dar va pricepeti perfect la furat alegeri, aduceti-va aminte de anul 1946 cand ati furat alegerile castigate de taranisti! Astia sunteti, fantome ale trecutului!

    RăspundețiȘtergere