luni, 22 decembrie 2014

Iohannis suprinde din prima zi

Primul gest al preşedintelui Iohannis a fost o profesiune de credinţă: "Despărţirea clară de trecutul comunist al României".
El a decis să decoreze pe preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, Octav Bjoza cu Steaua României.

Ce poate fi mai clar despre atitudinea noului nostru preşedinte?
Discursul său simplu şi clar a contat mai mult decât toate rapoartele privind regimul care a pus lanţuri românilor timp de 45 de ani.

Şi răspunsul domnului Octav Bjoza s-a ridicat la înălţimea momentului, dorindu-şi ca ideea Muzeului Crimelor Comunismului promovată de Klaus Iohannis să prindă viaţă.
Nici nu trebuie să ne mai mirăm!
Oi fi eu un entuziast, dar ce face Klaus Iohannis confirmă că este total un altfel de preşedinte.
Probabil contează şi momentul, România este o ţară normală membră UE şi în NATO, dar Iohannis parcă vrea să ne împingă în faţă, prea am stat în spate umili şi umiliţi.

Klaus Iohannis  ne revelează mândria de a fi român!

2 comentarii:

  1. Pai,Basescu nu a condamnat crimele din comunism ? Iohannis,ai aflat,a fost membru de partid pana-n 89 sau a fost un anonim in tot ? eu daca nu ma faceam membru de partid nu ma faceau director comercial la 2500 oameni in 19,80,, ,trebuia sa refuz ? Stiam eu ca o sa vina Gorbaciov si o sa cada comunismul lui peste ? ce atata laude,? ce branza a facut el acum altii au facut acum 8-9 ani,,,dm

    RăspundețiȘtergere
  2. Dorule dragă nu te mai da în stambă.
    Iohannis nu a fost membru de partid. Îmi imaginez că şi tu ai fost doar membru, cum am fost şi eu, nu cred că ai crezut în comunism.
    Eu am fost îndoctrinat până pe la 14 ani, m-am vindecat cu Cehoslovacia!

    RăspundețiȘtergere