joi, 18 decembrie 2014

Viitoarea Angela Merkel a României

Astăzi este încă un moment istoric în politica românească. Prima oară accede la cea mai înaltă funcţie de partid o femeie.
Este Alina Gorghiu, preşedinta interimară a PNL şi mai mult ca sigur viitoarea preşedintă a marelui PNL şi viitorul Prim Ministru al României, adică ca în Germania un fel de Angel Merkel!

Pe ce mă bazez?
Pe intuiţia mea pe care am mai pus-o şi într-o postare pe forum. Cum spunea în Titanic Vals Tudor Muşatescu sunt geambaş de (prim miniştri)!
Şi pe discuţia pe care am purtat-o în Curtea de Argeş la începutul campaniei lui Klaus Iohannis. După câte ştiu Alina Gorghiu este chiar originară din vechea capitală a Ţării Româneşti. Era chiar după o intoxicaţie de presă cum că Iohannis îşi va da demisia dacă este găsit incompatibil de ANI. Chestia asta s-a fumat în campania electorală, Iohannis va fi 5 ani preşedintele României. Alina Gorghiu mi-a confirmat că Iohannis nu va fi prezent la Antema3, postul de televiziune care l-a calomniat cel mai rău în campanie. Şi cred că a făcut bine!
Atunci mi-am dat seama de potenţialul acestei doamne înalte şi subţiri şi extrem de inteligentă.
Aşa că să dea Domnu' ca în toamna viitoare să avem o doamnă tânără în fruntea Guvernului României. 

Şi o remarcă pentru inoportunul comentator politic şi director de la Caţavencii, Doru Buşcu, analist de doi bani ai prestaţiei în campanie a lui Iohannis la televiziune. Cătălin Predoiu se încălzeşte degeaba pe margine pentru acest post. Astăzi s-a clarificat cine va fi liderul PNL şi viitorul Prim Ministru al României. 

Este Alina Gorghiu! Tot cu A începe!

7 comentarii:

  1. ... si daca o fi Blaga sau urmasul lui Blaga !? Tot cu B incepe !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai au fost si mai sunt partide care au avut/au fenei la conducere. Cum o vpm alege pe "angela" romaneasca?
    Cred ca iar sunteti intr-o "criza" de entuziasm nejustificat.
    Poate cititi/recititi cartea "Candid sau optimismul" al lui Voltaire ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu mai ai sex,dupa posteriorul lui Crin si al lui Johanis acum al Alinei!

    RăspundețiȘtergere
  4. J intuitia ta chiar nu trebuie adusa in discutie.
    Uite ce zice chiar unul de ai tai

    http://m.hotnews.ro/stire/18867589

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc de articol.
      Aparţine unuia dintre cei mai siniştri dobitoci din presă. Nu vezi obsesii cu 2012, băsisme puturoase!
      Părerisme de doi bani.
      Nu mai scriu că deja mă enervez!

      Ștergere
  5. Jo,sorry,intuitia ta de blog,la care avem acces cu bucurie,m-a facut sa trag o concluzie : n-ai intuitii. Tot ce ai zis nu s-a realizat,idolul tau Crinache s-a dovedit ca am avut dreptate,profesoras de tara avid de bani,retras dupa un "plin " destept. Tu esti un entuziast fara suport,iar cand iti cade cineva in disgratie sa zis cu noi...Bine ca nu mai lauzi Haznaua 3 ca eram disperat,ai avut " intuitie " sa renunti la ea si altele si altele. Madam PNL ? Dupa mine ? N-are vana,tine minte,papagalita,are 36 ani ,nu stie nimic,nu a lucrat niciunde,nu poate conduce o tara,uitati-va la papitoiu de Ponta conduce dupa ureche si mai face si pe desteptul... Nu-i vad un viitor "intuitiei " tale dm ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi primul comentariu ! Se pregateste terenul pt. capcaunul nr. 1, "cel mai iubit dintre presedinti", simbolul dobitociei bobulare ... sta-ne-ar democratia in git ! Acum, ca si al treilea Bush se pregateste de presedintie, ne esta asigurata asa si comunicarea pe cale de "licurici" cu cea mai democratica prostata din lume ...

      Ștergere