vineri, 22 aprilie 2016

Hienele presei

Sunt absolut stupefiat cum a reacţionat o parte din presă şi sub influenţa ei şi partidele politice şi aici îi pun în primul rând pe liberali.
Anunţul candidaturii la primăria Bucureşti a declanşat reacţii foarte diverse. Dra brus s-a pornit o campanie absolut îngrozitoare de calomnii şi neadevăruri. 
Cum am mai spus Marian Munteanu este unul din puţinii eroi pe care îi avem. A suferit la propriu pentru democraţie, aproape a fost omorât. A stat la puşcărie politică, probabil singurul care a  fost închis pe motive politice după 1990, stârnind o furtună internaţională. 
Ce a făcut apoi Marian Munteanu 26 de ani?
Exact ca personajul interpretat de Robert de Niro din capodopera lui Sergio Leone, Once Upon a Time in America, s-a trezit dimineaţa devreme! 
A încercat o revenire în politica românească în 2000, când Iliescu era din nou pe cai mari, dar tentativa a fost avortată. Unii nu au uitat că unul din liderii partidelor la care apelase a fost unul din călăii lui din 1990, era Măgureanu!

Şi iată că revine în 2016 şi PNL şi-l asumă!
Şi începe furtuna mediatică. Toţi jurnaliştii, apoi şi politicieni, unii faliţi ai PNL încep să reverse asupra lui Munteanu un hârdău de lături. 

Liderii acestor campanii de presă au fost Dan Tăpălagă, Cristian Tudor Popescu şi penibil! Alina Mungiu Pippidi pentru a favoriza pe nepotul măcelarului Matache. Nici Tăpălagă nu era inocent el juca pe mâna lui Ciucu, omul de la M10 al Monicăi Macovei. Şi a reuşit pe deplin, Ciucu a debarcat la PNL! Aflu că Tăpălagă era un puţoi de 15 ani în 1990 şi cred că habar n-avea de ce se întâmplă în România şi la el în Sibiu. Acest deontolog de doi bani, perfect mercenar al cauzelor madamei Macovei, după ce în prealabil a spus că-i o beţivă, este vorba de hiena de presă Dan Tapalagă văd că recidivează la fel de nesimţit şi ticălos să-l mai verse niscaiva excremente mediatice pe personalitatea lui Marian Munteanu. Observ că inclusiv selecţii comentatori pe forumul acestei afaceri mizerabile de presă care a devenit Hotnews.ro l-au luat la şuturi! Şi pe mine m-a revoltat scrisoarea cretină a Oanei Stancu adresată fiicei acestui cadavru de presă, dar parcă nu mai mi se pare atât de abject, când văd ce-i poate creierul şi inima acestui individ.

Eu mă întreb cum toţi aceşti jurnalişti au devenit experţi în istoria României interbelice, în schimb sunt complet ignoranţi în perioada începuturilor firave ale democraţiei româneşti. Pentru că situaţia de azi o datorăm Doamnei Doina Cornea, Doameni Ana Blandiana, lui Corneliu Coposu, dar în special liderului Pieţei Universităţii, Marian Munteanu.

Dar nesimţirea atinge abisurile abjecţiei prin Cristian Tudor Popescu. Acest psihopat are impresia că toţi suntem uituci, retardaţi şi am uitat cum a folosit bâta jurnalistică a Adevărului în 1990, lăudând pe mineri, implicit bătaia luată de Marian Munteanu. M-am simţit profund jignit de faptul că Cosmin Prelipceanu l-a invitat să comenteze actualitatea politică fără să-i bată obrazul pentru mizeriile scrise atunci în 1990. Toţi ştiu ce gândeşte Munteanu, toţi îl consideră periculos pentru democraţie, toate aceste hiene de presă se străduiesc să facă pârtie partidului cel mai corupt al României de azi adică PSD!

Pentru că ăsta este efectul campaniei acestor monştri şi a idioţilor utili care însoţesc în minciunile şi mizeriile îndreptate împotriva celor care mai au un pic de jenă şi credinţă în democraţie.

2 comentarii:

  1. - Aici ai iar mare dreptate; situația generală îngrozitoare a României de azi se datorește și celor patru citați de tine care au făcut atît de multe rele.
    - Și ce treabă are Munteanu cu democrația ? A fost permanent contra de fapt - este singura lui calitate, căci și mie mi s-a făcut repede silă de ea.
    - Și de ce admiți că ziariștii scriu ce vor sau ce cred ? Sunt plătiți foarte bine ca să scrie ce li se cere; iar cei mai mulți sunt și agramați.

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi Jo,o tii mereu pe a ta. Toata lumea asta,nu ma refer la cei doi-trei ziaristi au fost impotriva acestui obscur personaj de doi bani : M.Munteanu , iar tu ca deobicei Gica contra. Ce daca a mancat bataie ? Altii au murit si nu-i plangi asa,tu nu ai vazut ca nu lega-n doua o idee ? E cel mai slab individ vazut de mine sa aibe tupeul sa participe la o astfel de confrntare,bine ca a plecat ca nu lua 1 % din sufragii. A cochetat cu legionarii,sa facut ca ploua daca au fost sau nu criminali,a inceput sa amenite ca o sa vedem noi dupa ce pleaca el,un penibil de greata. Nici nu ma mira ca ti-a placut,ai niste pareri paralele cu realitate,Joe draga. Cat despre Cristian Tudor Popescu ma opun cu vehementa ,e un mare ziarist cu o capacitate de a analiza iesita din comun. Ce a ce mi se pare aiurea la el e ca se cam da mare procurist al unui caz,altfel e de nota zece. Cum poti sa o mai tii langa cu acest stupid personaj de M.Munteanu dupa interventiile rusinoase pe posturi TV in aceste cateva zile ? Te plang Joe,sincer,iti plac retardatii mintali la extremis. Daca-l mai lauzi vreodata ma sterg din cititorii blogului tau care la capitolul Basescu si Marian Munteanu aprecieriile tale sau deprecieriile tale ( cazul Basescu ) da a analiza de hazna..sorry

    RăspundețiȘtergere