duminică, 16 octombrie 2016

Căzături!

Titlul mi-a fost inspirat dintr-o postare a lui Sorin Ovidiu Vântu, după cum mi-a apărut dintr-un viral.

De la început vreau să spun că Sorin Ovidiu Vântu este una din cele mai dezgustătoare figuri publice apărute după Decembrie 1989.  Este unul dintre indivizii care au abuzat de încrederea românilor să fie traşi pe sfoară, este individul care a reuşit în România să compromită ideea de fonduri de investiţii care în România s-au dovedit fonduri de estorcat fraierii şi comis hoţii.

În ceea ce priveşte însă felul cum caracterizează nişte personaje politice de strictă actualitate nu pot decât să-i dau dreptate.

El vorbeşte de trei căzături:
Traian Băsescu, Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă. Eu l-aş mai adăuga şi Liviu Dragnea ca a patra căzătură!

Traian Băsescu este politicianul care a abuzat din plin de încrederea populară, reuşind să se menţină 10 ani la vârful României, chiar dacă a suferit de două ori referendumuri de demitere, de ultimul abia scăpând ca prin urechile acului.
Ei bine această căzătură infernală, care mai este făcut şi prost de Vântu după ce a scăpat de toate problemele şi a finalizat cei 10 ani prezidenţială, cum a reuşit să  rupă orice punte cu toţi fraierii care şi-au pus încrederea în buna lui credinţă. care de fapt, n-a existat niciodată! Ba dimpotrivă scuipă venin împotriva celor care l-au cauţionat precum ambasada americană, sau oameni care într-un fel sau altul i-au servit interesele. A reuşit două lucruri: să supună justiţia şi să o facă ca sabia lui Damocles să cadă doar pe adversarii săi politici şi a creat un formidabil grup infracţional cu care a spoliat România discreţionar în perioada 2009 - 2012 când a avut puterea absolută. Şi asta în condiţiile în care tot felul de fraieri şi canalii penale îl ridicau în slăvi ca pe campionul anti-corupţiei. Că este prost o arată doar faptul că hoţiile şi malversaţiile lui ies acum în evidenţă. Dar cine poate fura cu talent?

Victor Ponta este alt personaj pernicios apărut în politica românească, exact atunci când toţi îşi punea speranţele într-un tânăr de perspectivă. N-a reuşit să fie în stare să-şi facă teza de doctorat.  Este clar o adunătură de idei furate realizate de un negru, lucru obişnuit într-o ţară unde se vând lucrări de licenţă şi masterat pe internet. 
Dar cel mai dezgustător a fost cum şi-a trădat prietenii. Pentru că a abuzat de amiciţia care i-o oferea Crin Antonescu în momente de răscruce politică, şi-a bătut joc de el şi acum oftează mincinos după politicianul deja retras din actualitate. Dar cel mai pervers este cum minte acum pe unde poate şi mai ales pe Facebook. În momentul în care a luat puterea a făcut tot ce a fost posibil să blocheze cea mai importanţă investiţie de infrastructură - autostrada Piteşti Sibiu. Sunt convins că dacă s-ar fi declanşat investiţia acum puteam călători măcar pe vreo 50 de km de autostradă. 

Sebastian Ghiţă este un alt tânăr de succes al timpurilor noastre, prieten al toartă cu Ponta, normal. A supt banii guvernului în proiecte care trebuiau să aducă România în realitatea digitală de azi, se pare că majoritatea sunt nişte escrocherii. Măcar să fi avut o echipă de hackeri ca să facă ceva util.
Cea mai scârboasă activitate acestui gunoi penal este însă terfelirea Procurorului şef DNA, Laura Codruţa Koveşi. Şi în această acţiune cine sunt cei care au sărit să o sfâşie, celelalte căzături, Traian B Şi Victor P. Halal companie! Nu pot decât să agreez cu ce spune SOV că anumit situaţii de socializare normale oriunde apară ca nişte infracţiuni. Faptul că LCK a fost prezentă în anumite ocazii de socializare nu o face prietenă cu aceste căzături. Tot o acţiune de dezinformare este şi acuzaţia că LCK a fost cea care a instrumentat dosarele DNA ordonate de Băsescu, de fapt atunci şeful DNA era Morar, retras confortabil la CCR, precum şi Livia Stanciu pe care Iohannis a făcut eroarea să o propună acolo. Aş vrea să subliniez că dacă forurile competente stabilesc că şi ea şi-a plagiat teza de doctorat va trebui să se retragă imediat!

La această galerie nu poate lipsi Liviu Dragnea. Acesta un individ s-a strecurat cu dibăcia în fruntea celui mai mare partid. cu toate că are o condamnare definitivă. Acest fost baron local căruia nu i s-au scormonit toate ticăloşiile comise într-una din cele mai sărace zone ale României are obrăznicia absolută să acuze lipsa unei autostrăzi care să străbată România. Că doar PSD n-ar fi condus destinele României timp de vreo 14 ani!


Toţi sunt campioni la ipocrizie, toţi sunt  campioni la malversaţii, toţi aşteaptă să-i votăm ca proştii, cu ochii închişi şi cu mâinile pe urechi!

4 comentarii:

  1. esti un tip destept dar reseteaza ura.poți mai mult .

    RăspundețiȘtergere
  2. Lista e succinta, in realitate este mult mai lunga.
    N-am timp sa completez dar nu l-as omite pe Tariceanu.
    O cazatura cu staif dar tot o cazatura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate lista e lunga,lunga de tot...ia gandeste-te la Hrebenciuc,tata socru lui Ponta,parlamentari,primari si presedinti de judete. Ministri cu lingouri de aur prin cimitire ascunse si cate si mai cate. Eu as fi inceput cu Nastase,Mitrea care cu niste pedepse de furt o gaina au intrat in conul de umbra si-i doare-n pix. Cred ca rad de se prapadesc ,plini de bani,cum romanii se straduiesc sa mai traiasca,,,asa ne trebuie si azi vrem PSD si sigur o sa fie tot ei la putere,din pacate.Sa ne ducem crucea...

    RăspundețiȘtergere
  4. In afara de problemele de moralitate ale celor care “ni se propun” si pe care putini dintre alegatori le recunosc inainte de a fi prea tarziu, mai este o problema, care nu tine de persoana, dar nu stiu exact de ce tine si anume: existenta posibilitatii de a abuza de puterea pe care ti-o confera la un moment dat o functie in stat. Este normal sa uzezi de putere, dar anormal sa abuzezi de putere.

    RăspundețiȘtergere