marți, 22 noiembrie 2016

Lansarea candidaţilor PNL la Piteşti

Azi la Piteşti în Sala Mare a Teatrului Davila s-au lansat candidaţii PNL pentru Judeţul Argeş.
Au participat din partea conducerii centrale a PNL Alina Gorghiu, preşedinta PNL şi Mihai Voicu.
Au luat cuvântul Iani Popa preşedintele PNL Argeş, apoi Dan Bica un discurs plictisitor, Ion Sârbu, d-na Constantinescu, doamna Olimpia Doru, Mihai Voicu şi un discurs bun şi la obiect la Alinei Gorghiu.
Se speră la doi senatori şi patru deputaţi. Realist ar fi un senator şi doi deputaţi. 
Cam atâta putem. Suntem un judeţ puternic industrial cu şomaj scăzut, ca acelea mai dezvoltate din România care însă votează stânga. 
Asta-i realitatea!
Dar-ar Domnul să fie altfel! 

13 comentarii:

  1. Aplauze. Vibratie maxima :) E de inteles, toata lumea face la fel pe principiul "ba al meu e mai frumos " (si destept) . E campanie electorala si fiecare isi vinde marfa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai uitat sa ne spui si noua, care sun candidatii, ori este secret?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iani Popa la Senat, Dan Bica şi Ion Sârbu general în rezervă medic stomatolog, fost director SMC la Camera Deputaţilor.

      Ștergere
  3. Judet rosu. Se vede dupa culoarea cortinei. I-ati facut pe Bratienii fericiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amice! Ăsta este un teatru! Ce culoare preferi la cortină, galben albastru?

      Ștergere
  4. Corect,Joe,ai fost corect si la obiect. Din pacate Romania se indreapta spre PSD chiar daca in fruntea partidului a stat un hot iar acum un puscarias sadea. Inainte a avut in frunte cel mai mare hot al tuturor timpurilor,neegalat pana acum : A Nastase ( poate il bagam in Cartea recordurilor...hihi )Si totusi in astfel de conditii romanii ii voteaza la nemurire fara justificare,ca oile. Sa ne ducem crucea...prietene.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Joe, Generalul Sarbu are cariera cea mai fulgeratoare din armata Romana. La Revolutie era felcer. Apoi, din armata (ca era felcer la Spitalul Militar), a facut Stomatologia. Deci nu este doctor, este dentist :). Datorita antecedentelor sanatoase a ajuns in 12 luni de la capitan la general. Ca armata Romana stii, are vre-o 400 de Generali. Cam de 10 ori cat armata Marii Britanii. Care are 59 generali. No comment. Pai cum sa nu fii de stanga ? M

    RăspundețiȘtergere
  6. Si Doamna Presedinte a venit in pantaloni ? De piele ? Hai mah...Cred ca la partidul asta al vostru se cam poarta haina asortata la educatie, Chiar, ce mai face Doamna Johannis ?

    RăspundețiȘtergere
  7. - Cînd am văzut numele Ion Sîrbu și chiar general parcă îmi aminteam eu de ceva. Văd că un anonim confirmă. Dacă nu e o coincidență de nume și grad apoi ăsta îi taie și pe Oprea și pe Ponta; se zice că i-a îmbălsămat pe cei doi Ceaușesti în Decembrie 1989 și de aia promovat. A ajuns director la Spitalul Militar (de unde se zice că fost "rugat" apoi să plece) din București, profesor doctor etc. Să fie toate astea zvonuri rău intenționate ?
    - Apoi iar e adevărat că în România a fost mereu o inflație de generali și profesori universitari doctori unii chiar și "(do)indecenți". Dar nu a fost România campioană. Imi amintesc că am citit de mult o istorie a unui stat sudamerican, parcă a Columbiei; cîndva prin sec. XIX aveau un general la 200 soldați. Apoi cînd făceam armata vis-a-vis de actualul AFI Palace un maior care ne preda topografie s-a scuzat odată că întîrziat la oră din cauză că avusese aceeași lecție cu niște generali la A.M. ! Iar coloneii într-o clădire apropiată de cazarma noastră veneau la niște cursuri rapide care să le permită obținerea unei diplome de liceu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Aflu din presa ca in programul electoral al PNL „100 de măsuri liberale în completarea proiectelor prezentate de Cioloș“ se propune "neimpozitarea pensiilor militare" (punctul 65 din program).
    Adica a pensiilor nesimtite pe care acesti bugetari si le-au stabilit singuri, cu ajutorul lui Oprea.
    Curat liberal, coane Joe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar trimite-mi linkul cu punctul 65, nu-l găsesc nicăieri!

      Ștergere
    2. Tareeee. Cu un astfel de program, vom deveni o super putere militara de le vor tremura izmenele tuturor , mai ales rusilor. Pentru RO mai guverneaza cineva? ca ar cam fi nevoie. Asa marionete necorupte, impecabile etc....

      Ștergere
  9. Aici:
    http://pnl.ro/noutati/national/100-de-masuri-liberale-in-completarea-proiectelor-prezentate-de-dacian-ciolos-prin-platforma-romania-100
    "APĂRARE

    65. Neimpozitarea pensiilor militare

    66. Asigurarea anuală prin bugetul de stat a minim 2% din PIB pentru sistemul național de apărare

    67. Reconstrucția industriei de apărare pe baze economice, a Parteneriatului strategic cu SUA și cu alte țări europene

    68. Modernizarea capacităților industriei naționale de apărare și dezvoltarea unei politici eficiente de offset"

    RăspundețiȘtergere