vineri, 24 februarie 2017

Noutăţi politice




































Ca  o confirmare a postării mele anterioare Lari Bratu mi-a făcut o surpriză plăcută care merită împărtăşită la toţi.

Soldaritatea cu noi a declarat-o Canada şi ....Cascada Niagara.


Asta este cea mai bună replică pentru anumiţi indivizi apropiaţi de putere şi îmbătaţi de ea declară că România este văzută rău, ca o ţară a corupţilor.

Uite că este văzută bine!
.................................................................................................

În plus în această seară la Piteşti Ludovic Orban şi-a  început campania privind câştigarea preşedinţiei PNL.



PS Tot de la Lari - protest la Montreal

11 comentarii:

  1. Bai Joe n-ati gasit altul decat securistul asta betiv? Toata lumea stie ca a facut un accident de circulatie, beat crita fiind, si a fugit de la locul faptei! Este santajabil cu asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede că eşti suporterul lui Trump amator de old fake news!
      By the way, maimuţoiul de la Casa Albă şi-a pierdut orice credit pentru mine, după ce am citit în TIME că era dispus să negocieze cu ruşii să cedeze tot Estul lor, doar că au fost scăpări spre presă şi public de la Casa Albă, iar Mattis de la Apărarea şi cu Tillerson de State Department s-au opus categoric!

      Ștergere
    2. Păi dacă scrie în Time tot "fake news" sunt !

      Ștergere
  2. Joe, mai terminati cu lozinca asta stupida #REZIST. La ce rezistati ??? Se mai ia si diaspora romanesca nostalgica dupa prostiile voastre. Va treziti in toiul unei revolutii pe care ati inventat-o(ca ati pierdut alegerile). Diaspora joaca in alt film, plang de dragul tarisoarei de dor, nu ca ar fi bine informati.Film indian!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai aflat inca? Voi astaia care stati in genunchi, cu un ochi la A3 si unul la RTV nu aveti cum intelege. Diaspora este solidara cu manifestatiile impotriva ciumei rosii, impotriva burtosilor cu ceafa groasa din administratia rosie.

      Ștergere
    2. keep calm!!!! no comment! esti in transa.

      Ștergere
  3. Despre echipele de SRIsti care faceau justitie cot la cot cu DNA nu zici nimic? ti se pare stat de drept , ca o tineti cu coruptia, penalii.... Dar despre abuzurile dovedite ale anchetelor pe baza carora unii sunt corupti si altii NU??? Eu zic ca altii REZISTA.Informati corect diaspora sensibila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Participarea directa a SRI la activitatile DNA a incetat deja in urma unei decizii a curtii Constitutionale. Si in alte tari democratice exista o colaborare intre serviciile secrete si procuratura-politie,prin schimb de informatii. Dar serviciile secrete nu participa direct la urmarire si nu se amesteca in decizii. Ce se intampla in Romania, evident nu era in regula. Dar lumea e mai usor indignata cand percepe o intentie de oprire a anti-coruptiei, decat cand se arata abuzuri facute in numele anti-coruptiei, o chestiune a carei nocivitate e mai putin perceputa. Oricum, mentionata decizie a Curtii Constitutionale, ca si faptul ca judecatorii nu se mai lasa intimidate si dau achitari sau returneaza dosarele facute prost ori abuziv, reprezinta motive de optimism. Nu inseamna insa ca DNA at trebui desfiintat. DNA a facut si destule lucruri bune si are acum sansa de a intelege ca trebuie sa-si corecteze unele aspecte ale activitatii. R

      Ștergere
  4. Cu dinozauri politici de tipul astuia o sa aveti, din pacate, soarta taranistilor.
    Noi "succesuri"!

    RăspundețiȘtergere
  5. Traim intr-o tara de nebuni. De peste o saptamana in Piata Victoriei "resista" aceleasi circa 10-12 persoane cu 2 steaguri. Oare de ce? Au scris pe asfalt Democratia. Este cineva care nu vrea democratie adevarata? Toti vrem dar asta nu se construieste in piata publica. Trebuie sa recunosc ca decat blondele proaste Orban este o solutie mai buna chiar daca are si el defectele lui. Nimeni nu este perfect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate. In momentul de fata "protestele" alea sunt doar asa, sa ne aflm in treaba, ca tot n-avem ceva mai bun de facut. R

      Ștergere