miercuri, 10 mai 2017

Ştiri tâmpite

Pentru că de ceva timp nu mai mă uit la televizor ca să aflu realităţile zilei, consult diverse saituri (am românizat cuvântul!). În genere mă interesează ştirea, nu comentariile, care pot fi tendenţioase şi manipulative.

Ştirea externă a zile este că Trump l-a demis pe James Comey, şeful FBI. Culmea, este că acest domn a deschis o anchetă în timpul campaniei electorale care o viza pe doamna Clinton. Dar acum Comey a declarat public că sunt ingerinţe ruseşti în campania electorală prezidenţială care ar duce la favorizarea lui Donald Trump. Şi unii acuză mutarea lui Trump. 
Ei bine, unul din experţii în breaking news fâsâite este Radu Moraru - Naşul. El declară că era o legătură extrem de amicală a lui Comey cu Florian Coldea. Şi ce-i cu asta, ambii sunt acum demisionaţi?!!!!!!

La fel ca toate dezvăluirile lui Dan Andronic împotriva procurorului şef DNA, doamna Kovesi. Acest manipulator ordinar, din gaşca puturoasă a lui Băsescu, o vrea demisă! Şi face tot ce-i stă în putinţă, sperând că o să scape de porcăriile aflate în dosarul făcut de DNA. Acest rebut jurnalistic crede că dacă Kovesi ar fi demisă, el scapă! Iluzii prosteşti, bandiţii intră la puşcărie, cum se va întâmpla şi cu madam Udrea şi cum sper ca şi rău mirositorul Băsescu o să le împărtăşească soarta.

Alt răspânditor expert de ştiri tâmpite era şi este Ponta, dar aducerea acolitului Ghiţă în România nu îi va face viaţa uşoară.


Totuşi protagonistul ştirilor tâmpită şi mai ales din păcate al iniţiativelor politice şi guvernamentale tâmpite, frizerul din Turnu Măgurele, Liviu Dragnea văd că s-a cuminţit foarte suspect. Nu ştiu, dar poate ce îi rezervă viitorul îl face şi pe la mai prudent!

3 comentarii:

  1. Niciodata ,Joe draga,nu l-am vazut pe Dan Andronic vorbind diverse la TV a fi tampit.
    Ba mai mult mi s-a parut chiar influent,cunoscator din toate ,chiar inteligent. Daca tu il sti din faptul unic ca a fost acolitul lui Basescu iti extinzi mizeria si peste acest nevinovat. Sau poate il cunosti de mic si ce vorbeste el pe strazi sau cafenele ? sa tragi concluzia asta ca e tampit ? Prea te aventurezi in aprecieri definitive si nu-i bine.. Puteai sa zici si tu macar:"parerea mea" sau "cred ca,pentru ca",nu Basescu strica tot din jur etc. Las-o mai moale batrane ca in curand o sa-i incurci pe toti si o sa-i injuri pe toti si ramai ...singu,,,ca-n bancul ala cu Ceasescu cand intreba ce s-ar intampla daca ar deschide granitele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Joe, de data asta cred ca Doru Marcu are mare dreptate. Prea le stii pe toate si enervezi la maxim, ba chiar strici si prietenii vechi. Daca vrei sa faci exercitii literare , scrie pe ele "pamflet" sau "parerea mea". O sugestie de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua sfaturi "tampite": ce titlu are blogul dlui Joe?

    RăspundețiȘtergere