duminică, 18 iunie 2017

Cui prodest?

Nu doream să scriu despre scandalul din PSD, dar sunt nişte lucruri care mă frământă.

Observ cum posturile importante tv de ştiri s-au poziţionat deja. Dacă Antena3 şi România tv sunt cu Dragnea era de aşteptat. Observ că Realitatea tv cu Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan au devenit extrem de virulente împotriva lui Dragnea şi a clicii lui. Digi24 are o poziţie mai neutră, însă pare binevoitoare cu Grindeanu.
Mişcarea strategică de a-şi consolida poziţia în lupta cu Dragnea a fost cooptarea lui Victor Ponta ca Secretar General al Guvernului. Dra şi această acţiunea a fost Boicotată de Dragnea care i-a ordonat lui Busuioc să nu cedeze postul de SGG. Pentru că hotărârile guvernului se publică în Monitorul Oficial doar cu semnătura SGG! 

În contra lui Grindeanu s-a pornit o propagandă virulentă şi murdară, tipică pentru Dragnea şi acolitele lui, Olguţa Vasilescu - Craiolguţa şi Gabriela Firea. Craiolguţa este o mahalagioaică de tipul Dana Grecu de la A3, sau Elena Udrea, Firea doar trompetă şi cam proastă. Li s-a alăturat şi gospodina din Alexandria Carmen Dan  care a descoperit o lovitură de stat la acţiunile lui Grindeanu. 

Cred că în PSD este un vânt de nemulţumire, pentru că Dragnea a confiscat PSD cum fac mafioţii de provincie şi-şi pune doar acoliţii în posturile importante, cum a fost propunerea caraghioasă cu Shevil Shaideh ca prim ministru. 

Că Dragnea este disperat şi a intrat în fibrilaţie stă şi faptul ca a convocat Parlamentul duminica ca să citească moţiunea de cenzură!

Partidele de opoziţie refuză să se bage în disputa cu aer gangsteresc din PSD şi bine fac şi se pare că nu vor participa la votarea moţiunii de cenzură. S-ar putea întâmpla surpriza ca să nu se întrunească cvorumul de şedinţă pentru vot, sau să cadă moţiunea. Asta ar fi favorabil, dacă nu oricum după căderea lui Grindeanu, Dragnea şi PSD ies foarte rău şifonaţi.

Dar nu la asta mă gândeam la ce foloseşte această gâlceavă, ci la reacţia unora, precum jurnalista Ramona Ursu. Aceasta era foarte virulentă cu Marian Munteanu pe care l-a făcut nedovedit turnător la secu şi care a fost dată ulterior afară de la Adevărul. Acum o văd pe Facebook cum îndeamnă la blamarea lui Grindeanu, care a făcut-o să îngheţe în februarie, sau Ponta cu Colectiv. 

Mă întreb la ce foloseşte mobilizarea împotriva acestei grupări din PSD? Poate numai lui Dragnea, a acoliţilor săi şi a celor mai reacţionare şi retrograde cercuri politice româneşti.  Şi mă întreb ce jocuri face o astfel de ziaristă? 

2 comentarii:

  1. Lasa dle ziarista in pace,e punctul ei de vedere este dreptul ei castigat la scoala de ziaristica...Ma interesa punctul tau de vedere de aia ai blog. Cum vezi tu pe idiotul asta de Dragnea care numeste EL pe prim ministru,numeste EL pe toti ministrii apoi spune dupa sase luni ca nu sunt buni ? Pe cine are pe teava ? Cum isi permite sa-si demita propiul guvern ? Ce dracu de marionete are in jur ? Zgonea,de care eu nu aveam o parere buna, a avut curaj sa spuna lui Dragnea sa faca un pas inapoi dupa condamnare si a fost dat afara din functie si partid in doua secunde . Cine e acest Dragnea care incalca toate legile facute chiar de ei ? Cum il mai accepta acesti milogi colegi ai lui ? Pot ei sa se vanda pentru o mana de dolari la nesfarsit ? Eu cred ca e sfarsitul lui Dragnea si a grandomaniei umane din politica. Pana si Ceausescu era mai abil,asta-i taran de tot,uita ce a patit Nastase ,Geoana,Ponta ? Dar el de fapt cine e ? De unde are atata avere doar din salariu de la stat ? Oare nu ii este frica la acest Don Jun de cacat ? Astia sunt problemele Joe ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vina basescu si boc inapoi la guvernare . Astia sunt curati ha,ha

    RăspundețiȘtergere