vineri, 12 ianuarie 2018

Cum este condusă România de la Antena 3

Nu sunt un spectator al Antenei 3, dimpotrivă, dar aseară am urmărit câteva momente din emisiunea A3. 

După mine acest post nu-şi îndeplineşte rostul, de a fi post de ştiri. Aici se organizează nesfârşite tocşouri, cu aer cam manelist, unde invitaţii şi rezoneurii îşi dau cu părerea în special despre justiţie.

Ei bine, aseară m-am uitat la A3, după declaraţia de refuz a demisiei a doamnei Carmen Dan din postul de ministru de interne. 

La emisiunea pastorului Gâdea a luat cuvântul primul, parazitul. Nu ştiţi cine este parazitul? Este Ciuvică!

Acest individ terminase înainte de 89 Medicina şi la revoluţie avea calitate de solicitant de emigrare. Ca toţi indivizi, certaţi cu munca şi care visa să lenevească pe afară, revoluţia i-a deschis oportunităţi nebănuite. A ajuns, cum necum, şeful de cabinet al preşedintelui Constantinescu. Despre acest lucru am aflat ulterior, individul fiind inodor şi incolor în funcţie. Celebritatea şi-a căpătat-o când a fost arestat la comanda lui Năstase, când răspândise pe internet documente compromiţătoare despre acesta. Dintr-un  erou al rezistenţei împotriva corupţiei PSD, Ciuvică a fost racolat de A3 şi a devenit cel mai scârbos mercenar în slujba acestui partid. 

Aseară parazitul s-a dezlănţuit împotriva îndrăznelii lui Tudose care i-a cerut demisia inocentei pusă la Ministerul de Interne de tăticul Dragnea.
Este vorba despre afacerea pedofilul şi în context primul ministru a acuzat-o că a minţit. Aseară Carmen Dan a fluturat o hârtie semnată de Ioniţă, putativul înlocuitor al şefului Poliţiei Române. Acesta s-a răzgândit ulterior,  Dan acuzând pe primul ministru de presiuni.
Domnul Tudose a reacţionat prompt pe Facebook, arătând că există o diferenţă de timp între refuzul chestorului Ioniţă şi ieşirea sa publică, doamna Dan minţind din nou cu neruşinare, într-o declaraţie publică.
Doamna Dan a declarat că este pusă acolo de PSD, doar PSD poate să o demită.  

Parazitul l-a ameninţat pe prim ministru să-şi vadă de treabă şi să-şi bage minţile în cap, să o accepte pe Carmen Dan ministru. Şi dacă cumva îi trece prin cap să demisioneze, atunci şi Iohannis să-şi bage şi el minţile în cap şi să accepte ceea ce propune Parlamentul ca prim ministru.
Deci Ciuvica este şi erijat şi în Constituţie, preşedintele să accepte ceea ce ordonă Civică, noul legislator suprem, noul Solon de la A3. 

În sprijinul lui Ciuvică au ciripit nişte individe cu aer de experte media şi parlamentare.

Singurul care a pus apă peste incendiul parazito-ciuvician a fost Sorin Roşca Stănescu, care le-a explicat că atuurile se află la primul ministru şi la preşedinte.


O eventuală demitere sau demisie a lui Tudose, dă posibilitatea lui Iohannis să forţeze inclusiv alegeri anticipate, care cred că nu ar fi prea favorabile PSD şi rebuturilor lui Tăriceanu.

2 comentarii:

  1. Desi au fost niste greseli de tiparire, textul mi s-a parut foarte bun.M-a distrat ultima fraza in care in mod foarte spontan pomeniti rebuturile lui Tariceanu...Doamne, ce logevitate politica a avut acest individ periculos, care vine cu pedanterii si-si umfla gusa cu emfaza de mare cunoscator acuzand existenta unui stat paralel si interventia diversilor in treburile interne ale Romaniei, din pacate facand o impresie impecabila imbecilior care il cred o autoritate in materie si el e doar un actor de mana a doua din piese vechi si prafuite!!! Sinistru personaj...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Mi-am revăzut textul şi l-am corectat.
      Observ că Dragnea merge pe logica confruntării cu Tudose şi Iohannis.
      Vrea un nou prim ministru. Să vedem şi să aşteptăm!

      Ștergere