vineri, 25 noiembrie 2016

Hienele politice

În perioada asta de campanie electorală ies la suprafaţa ticăloşiile cele mai sfruntate.

După cum reacţionează, pesedistii parcă au pierdut deja alegerile cu toate că sondajele îi dau mult în faţă. Modul cum atacă adversarii politici, cum îl atacă pe Cioloş sau pe preşedintele Iohannis, implicit în PNL arat că sunt isterici şi disperaţi. 

Că trebuie să-i contreze pe liberali şi mai nou pe useriştii lui Nicuşor Dan mi se pare normal, anormală este propaganda ticăloasă perversă şi cretină împotriva primului ministru Cioloş. Teza folosită de pesedei şi rebuturile tăriceniste este că guvernul tehnocrat n-a făcut nimic. 

Mie mi se pare că din contră. Cel mai clar se vede la activităţile din infrastructură. S-a reparat şi dat în funcţiune din nou bucata de autostradă distrusă de iresponsabilitatea grăbită a guvernului Ponta şi s-au deblocat lucrările pe tronsonul Deva Lugoj Timişoara. A început un program de reformă administrativă, nu s-au mai dat lucrări cu dedicaţie politică. Probabil ca aceasta din urmă i-a afectat cel mai rău. Sunt destule neîndepliniri în guvernarea Cioloş, dar este o realitate că dezvoltarea economică în ultimul an este cea mai mare din 2008 încoace. Este meritul întreprinzătorilor privaţi în primul rând, dar şi a atitudinii pozitive a guvernului Cioloş.

Ei bine pesedeii nervoşi îşi asumă acest trend economic, că i s-ar datora lui Ponta, la fel ca centimetrii de autostradă care nu au fost făcuţi.

Cel mai interesant este când reproşează faptul că guvernul Boc din 2009 a avut cel mai mare deficit. PSD uită că au fost părtaşi cu acest guvern până în septembrie 2009. La fel PSD se laudă cu faptul că au refăcut salariile după ce fuseseră tăiate cu 25% de către Băsescu de guvernul Boc. Iar uită PSD că de fapt guvernau împreună cu adversarul de azi, PNL până în 2014.
Ăsta este PSD, un partid de ipocriţi mincinoşi şi demagogi. 

Că asta este cumva normal, ca partidele să dea la gioale unii altora, însă cel mai tare mă scârbeşte atitudinea unor mercenari din mass-media, unde cei mai veninoşi şi manipulatori sunt cei de la Antena3. Au lăsat la o parte orice scrupul şi deontologie şi mint cu neruşinare.
Cel mai scârbos este aşa zisul sef al GIP, Mugur Ciuvică. N-a mai rămas nimic din activistul civic ce era arestat de guvernul Năstase. Se simte bine când îşi bate gura mâncând căcat cu polonicul, cât timp Voiculescu îi bagă purcoiul de bani în buzunar.

De ce este nociv ce face mass media? Pentru că pot deforma realitate şi minţi oameni de bună credinţă. 
S-a ales praful de credibilitatea fără precedent al relatărilor protestelor din iarna lui 2012, acum Antena3 este goarna unor interes obscure şi jegoase.

Aceste hiene de presă atacă fără ruşine pe singurii demnitari oneşti care sunt astăzi în România, Cioloş şi Iohannis.

Ultima monedă pe care bat aceste cucuvele este faptul că Iohannis nu i-a invitat la parada şi recepţia de la Cotroceni pe Dragnea, Ponta şi Tăriceanu. Poate că măsura pare excesivă dar este motivată de problemele penale ale celor trei.

Toţi se leagă de faptul că Băsescu este pe listă. Se pare că pe acest criteriu este îndeplinit, pentru Băsescu nu are calitatea de învinuit penal, cu toate că lume ştie cine este acest individ care spre ruşinea noastră a fost timp de 10 ani preşedintele României. 

12 comentarii:

  1. Pai chiar e excesiva, ca nu e ziua lui. JH e chior, n ar bun simt ? nu stie cine e basescu ? A, ca nu e invinuit de justitia care are balanta stricata, asta e altceva. El , presedintele tau e "curat" ? sau a fost cantarit cu aceiasi balanta stricata?Joe , esti pe aratura rau, nu stiu ce e cu logica si bunul tau simt, pe bune nu inteleg :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tot mir si ma intreb, dar nu asupra urei tale ..ancestrale (cred ca nu mai poti gandi!!) ci asupra unui aspect ..filozofic: 1 Decembrie este sarbatoare nationala sau ..petrecerea lui Iohanis la care El, temporar pe acesat functie, invita dor pe cei care - in mintea lui - vor castiga alegerile.. Doamne, ce vremuri traim si cum acest Iohanis incepe sa il copieze pe ..prietenul tau Base!?!? In rest tu te cam contrazici si intrii in ..vrie - dar se explica pentru tine mereu in acesta perioada a alegerilor cand esti foarte ..derutat! De ce? mai acum cateva zile relatand "frumos" de la Adunarea generala judeteana a PNL Arges ai scris: Cam atat putem! Mai trebuia sa adugi: Halal sa ne fie! Stiu ca in zilele de dupa 11 decembrie vei fi foarte ..derutat si furios.. Dar ce sa faci? Nu poti tu inlocui pe toti cei care voteaza! Si sunt sigur ca atunci intr-o adevarat criza, pentru ca am vazut ca s-a inceput de acum- vei sustine "dreptul" lui Iohannis de apune ..guvernul sau, indiferent de rezultatul votului popular! Doamne ce vremuri am apucat sa traiesc din cauza ..pasiunilor unora ca tine! In rest ..sanatate si numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de Ciolos: http://www.stiripesurse.ro/dacian-ciolo-pune-la-pamant-pnl-i-usr-nu-intru-in-ceva-ce-nu-cred_1165362.html
    Citeste si comenteaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Joe, ce are presedintele tau cu Firea, ca dupa cate stiu eu nu e panala? sau dupa creierul lui cat nuca e? Deci nici pe ea nu o invita, dar basescu e ok. De fapt e ok pentru ca presedintele tau foloseste cu succes sistemul creat de basescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tzoparlanca minte:
      "Primarul general al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, se numără printre persoanele care au fost invitate de președintele Klaus Iohannis să asiste la festivitățile dedicate Zilei Naționale a României, a precizat, vineri, purtătorul de cuvânt al Președinției, Mădălina Dobrovolschi, ca răspuns la întrebarea ziarului România Liberă".

      http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/exclusiv-rl--gabriela-firea-a-fost-invitata-de-presedintele-iohannis-la-parada-militara-de-la-ziua-nationala-433940

      Ștergere
    2. pai de ce "Tzoparlanca" -asta e limbaj de dreapta aia civilizata , ca te toparlani(nu stiu daca sunt de stanga) suntem satui ? Nu am auzit-o ca s a plans, dar nici nu a primit invitatie. Doar ca, probabil s-a trezit JH din somnolenta si purtataorea lui de vorbe a zis ca da, nu e pe lista neinvitatilor. Deci? cine e toparlan?

      Ștergere
    3. N-ai citit cu atentie link-ul :
      "Nu am fost invitată la parada militară şi nici la recepţie. Eu ştiu că nu am probleme penale. Dacă cineva ştie că am, să spună public. Dacă nu e respectat omul, măcar să fie respectată instituţia. Nu mă duc cu forţa. Vreţi să mă autoinvit?...a spus Gabriela Firea la emisiunea Ionelei Năstase, "Ora de Vârf". găzduită de postul RTV."

      In general, tzoapa se devoaleaza prin comportament/atitudine/lipsa de caracter.
      Daca esti satul de tzoparlanime, renunta la pesedoi.
      Incearca altceva.

      Ștergere
    4. Esti agresiv in limbaj, adica esti de tip basist.Da, nu imi plac tzoparlanii de orice tip ar fi ei si incerc altceva. p.s. nu rezulta ca ar fi fost invitata, ci ca nu e pe lista neinvitatilor(presupun ca asta a vrut sa spuna) pentru ca oficiosul romania libera nu -l mai citesc cu ceva timp de la revolutie. Deci zic sa ne resetam limbajul (asta a fost un drept la replica, regret ca pe masura replicii).

      Ștergere
  5. Se pare ca cineva are dificultati de intelegere.
    Citez din nou:
    "Primarul general al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, a fost invitată de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale (MApN) să asiste la festivitățile dedicate Zilei Naționale a României..."

    Basist nu sunt si n-am fost niciodata.
    Nu agreez derbedeii, indiferent de sex.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci e limpede cine a invitat-o- MAPN, deci nu Cotroceniul care are liste de penali.Cine are dificultati de intelegere?SI EU DETEST DERBEDEII, INDIFERENT DE SEX.

      Ștergere
  6. Nu va mai certati degeaba pentru o cucuvea mov sau verde,ea nu merita nimic chiar daca acum are o functie. O bandita care a lins pe Voiculescu peste tot ( jigodia cea mai mare post-decembrista,sper sa i se mareasca pedeapsa cu alte procese ca lui Victor si ioan Becali si papitoiu tare-n scula Borcea...) sa accede mereu in functie si a reusit precum M.Radulescu. Moldovencele , se zice,ca sunt bune la pat si se pare ca asa este...Numai asa reuseste o fiinta ca asta care se marita in timp ce sotul se inmormanteaza si e si gravida in timpul inmormantarii...ptiu drace. Nu putea sa fie decat pesedista...inima de catea.De ce va pierdeti timpul ??? Nu merita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorule, controlează-ţi şi tu limbajul, că suntem într-o chestie publică, nu în corespondenţă privată.

      Ștergere