sâmbătă, 2 aprilie 2016

Jurnalişti idioţi şi partide fricoase

Aseară Cristian Tudor Popescu s-a dezlănţuit! Că se pricepe la multe ştiam dar că este un subtil critic de artă, mai precis la sculpturi publice, nu ştiam!
Aşa că a început să bată câmpii fără graţie. Primul monument care a căzut sub ochii lui necruţători şi obtuzi a fost monumentul victimelor comunismului de la Casa Presei Libere (ex-Scânteii!). Problema luzi CT Popescu că metalul era adus din Germania, parcă Galaţiul, Hunedoara sau Reşiţa n-ar fi în stare să satisfacă cerinţele autorului. Scump, domne, scump!
Apoi a intrat în vizor Crucea Secolului. E plină lumea de nătărăi şi puţintei la minte, nu ştiam că şi CTP se înscrie zgomotos în această categorie. Această operă artistică aparţine lui Paul Neagu cel mai important sculptor român contemporan, şi a fost comandată de Andrei Pleşu când era Ministrul Culturii.

Ştiam că CTP se pricepe la toate, dar nu ştiam că este un obtuz învecinat cu dobitocia în materie de gusturi artistice. Asta îi anulează toate priceperile lui filmografice. Plus că are şi schizofrenii politice. Să le lăsăm pe altă dată.

Că de mult timp, cred că dintotdeauna de fapt, Ion Cristoiu scrie prostii şi este anacronic faţă de evoluţiile politice româneşti este o chestiune cam plictisitoare. Faptul că acum neghiobiile lui îl privesc pe actualul preşedinte pe Iohannis nu este o noutate, numai că devine obositor că scrie numai idioţenii, pe care orice om normal nu le acceptă. Sunt însă perfecte manipulărilor grosolane de la România tv şi a altui post prieten cu Traian Băsescu şi nu cu adevărul, adică B1tv. Ăştia au devenit şi experţii de modă şi stil privind-o pe Carmen Iohannis, soţia preşedintelui.
Ultimul jurnalist care m-a scos din sărite este Dan Tapalagă. El îmi este client vechi, unii s-ar întreba de ce îl citesc, dar este simplu mă uit după ştiri, şi pe Hotnews găseşti ştiri bune pe sport, dar şi pe altele.
Tapalagă se înscrie în categoria partizanilor din presă de nuanţă băsistă, mai nou Monica Macoveistă!
Hotnews face reclamă luzerilor Nicuşor Dan şi lui Ciprian Ciucu, omul doamnei de mai sus, care vor hărtăni din voturile dreptei,ce dau şanse doamnei Gabriela cu mai multe nume de familie de la PSD!
Ce l-a supărat pe Tapalagă? numirea lui Augustin Lazăr candidat la funcţia de Procuror General. Ce nu-i place lui Dănuţ T.? Că este ceauşist, a absolvit Dreptul în 1981. Parcă muza lui cam beată Monica M nu era şi ea absolventă ceauşistă? Nu! Că Dan T este partizan, el ar dori pe Oana Schmidt Hăineală, fosta şefa CSM şi după mine o altă mare fâsâială din familia băsistă.
Că Lazăr este un procuror dat dracului o certifică recuperarea brăţărilor dacice şi recomandarea comisarului Berbecaru de la Alba. Tâmpiţeniile nepotiste sunt doar în mintea lui Dan T! Dacă tăcea filosof rămânea!

Şi vorbind de partide şi politicieni speriaţi primul este Băsescu! Ministrul Agriculturii acuză că în vremea lui Băsescu se strecurau afară bani cu camionul, miliarde de Euro, vreo 35! Să fii fost şi 100 de milioane şi este mult şi certifică jaful haitei lui Băsescu. Traian B vrea ca Irimescu să fie arestat pentru devoalări. Aşteptăm! Şi PMP-ul lui apelează al penali, se pare că hoţul emerit, plin de dosare, beţivul certificat Frătică ar candida la Bradu, lângă Piteşti, fost primar penal.


La fel de speriaţi sunt cei de la PSD. vor să legifereze chestii care să-i apere, cert că au promovat prea mulţi hoţi şi sunt furioşi că acum îi agaţă DNA.

2 comentarii:

  1. Nimic de comentat,aiureli cunoscute,obsesii gadiste,boli fara leac,colega. Nici un medic nu te face bine,deja sunt linistit : nu ai leac.

    RăspundețiȘtergere
  2. - Fierătăniile expuse pe banii noștri nu sunt artă; e vorba de tembelism și hoție. Toți nebunii sunt originali dar ăștia sunt și escroci. Un anume Friedmann se c..., apoi face bile din acest material, le usucă, le pune pe postamente și din că... face tot artă ! Și în parcul de la Mogoșoaia sunt instalate niște asemenea tîmpenii care poluează imaginea palatului și deranjează ochiul.
    - Că Băsescu a greșit adesea (dar măcar avea un anume curaj și nu înșira doar cuvinte care nu spun nimic dictate de alții) iar Macovei este o jigodie se știe dar nu pot fi țapi ispășitori pentru orice. Iar Johannis rămîne doar un bou, o marionetă a PNL; spre ghinionul lor fiecare îl compromite pe celălalt în această cîrdășie; iar copreședinata PNL îi scîrbește pe toți - o țață obraznică precum Mungioaica, spre norocul ei nu s-a născut totuși monstruoasă fizic. Nu ți se pare penibil că oamenii îi regretă astăzi pe... Ponta și Băsescu !?

    RăspundețiȘtergere