vineri, 15 aprilie 2016

Lansarea candidaţilor PNL din judeţul Argeş Complotul Orban

Cu Nicu Fulger
Cu Radu Vişinescu
Candidaţi
Iani Popa
Prezidiu
Cu Sorin Popescu

Complotul Orban
Urmărind desfăşurările politice din ultimele zile am ajuns la concluzia că Ludovic Orban a fost victima unui complot!
Acest complot urmărea scoaterea sa din cursa pentru primărie şi obligarea PNL să-l susţină pe Nicuşor Dan.
În sprijinul acestui scenariu conspiraţionist a venit şi interviul luat lui Nicuşor Dan care a recunoscut sprijinul unor oameni de afaceri, zice el conform regulilor, dar care refuză să le dezvăluie numele. 
Nicuşor Dan cu al său USB nu avea nicio şansă. În sondaje era creditat pe unde va pe la 10-11%. Dar ca să câştige avea nevoie de sprijinul unui partid mare şi acesta nu putea să fie decât PNL. În sondajul lui Pieleanu se evalua că astfel ar fi obţinut primăria în defavoarea Gabrielei Vrânceanu etc.

Nu ştiu cine sunt aceste cercuri, dacă sunt servicii secrete implicate, sau structuri judiciare, precum DNA, dar faptul că pe Orban îl vânau nu poate decât să confirme complotul.

Luni Orban este scos din cursă şi apare soluţia Nicuşor Dan, dar se analizează resursele locale PNL. Observ cât de ofuscată apare Adriana Săftoiu, dar mă întreb dacă avea forţa să învingă PSD. Improvizaţia de ultimă oră cu Marian Munteanu a dărâmat scenariul celor care complotau pentru Nicuşor Dan.
De vină pare a fi şi personajul care a făcut pe intransigentul, extrem de ridicol. Un candidat inteligent ar fi fost interesat în negocieri, pentru că politica înseamnă negociere. Atitudinea lui ND mi se pare scoasă din zodia excepţionalismului tip contributors.ro, doar ei deţin adevărul, restul sunt nişte proşti, care trebuie să asculte şi să se supună.

Din acest tip de iluminaţi fac parte atât Cristian Preda, cât şi Toader Paleologu. Preda este un prost plin de fumuri catapultat via Băsescu, via Blaga în PE. Toader Paleologu are un nume ilustru, este un tip cultivat, dar pus ministru al Culturii a fost catastrofal. În al doilea rând este şi autorul panseului Băsescu "o pleaşcă pentru noi".

Soluţia improvizată şi salutară a PNL cu Marian Munteanu a stricat toate socotelile. Oculta şi-a ieşit din fire. 

Principala susţinătoare a lui ND, doamna Pippidi şi-a ieşit din fire şi a început să-l acuze pe Marian Munteanu de toate relele. Tonul imperativ al ONG, unul puţind a Băsescu denotă exasperarea că acest complot nu le-a ieşit. 

Pentru că cel mai ciudat este că argumentele pe care le-au folosit sunt scoase din alegaţiilor regimului Iliescu care a încercat prin aceste acuzaţii să-l inculpe în 1993 după cum ne-a spus chiar împricinatul, adică Marian Munteanu.

Este interesant tupeul absolut al lui Cristian Tudor Popesc care nu a scăpat ocazia să fie odios. Pentru că el a scris articole în Adevărul în 1990 împotriva Pieţei Universităţii şi a răsuflat uşurat când au venit minerii care i-au bătut pe studenţi, pe Munteanu aproape l-au omorât. Întrebat aseară de Prelipceanu expertul cinemao-tenisistic ar fi trebuit să se abţină, a fost însă prea prost şi şi-a dat cuprul pe faţă.

Tot acest scandal şi supraexpunerea nu face decât bine candidatului liberal Marian Munteanu.
Interviurile luate la Antena3, cât şi astă seară la Digi24 îl arată ca pe un politician de mare viitor.

Sper să devină un om de stat!

5 comentarii:

  1. PeNibiL ca de obicei. Marea conspiratie impotriva lui MM. Chiar si serviciile secrete ale Iohannis lucreaza impotriva lui MM. Du-te si te culca....esti un pic obosit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu te-ai lamurit cu M.Munteanu ? Ce argumente iti trebuiesc tie sa vezi ca asta este un papagal?Numirea lui denota lipsa de "rezerve de cadre " ale partidului...Au propus o hahalera care nu va lua 2-3 procente din sufragii,o sa vezi... Sigur atunci o sa spui ca a fost un aranjament cum a fost si in cazul lui Orban. Daca Basescu sau vreun PSD-ist ar fi "cazut " cum a cazut Orban ti-ar fi dat o isterie verbala impotriva de nu te-ar mai opri nimeni dar fiind Orban inca incerci sa mai dregi busuiocul.. Ce vei face,spune de acum te rog,daca Orban infunda puscaria ? Spune de acum daca ai sange in instrumente. O sa "ataci " justitia ???hahahah

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Chestia cu complotul contra lui Orban nu este decît o aiureală scornită de niscaiva babe bigote.
    2. Iar despre Piața Universității din Iunie 1990 îmi amintesc perfect căci treceam săptămînal pe acolo. Știu și cum a început, cu puțin înainte de paștele din acel an la instigarea lui Coposu și a acoliților săi, azi trecuți în uitare, care organizaseră un meeting. Care studenți ? Cei care au eliberat tîlhari de la poliția municipală și au furat documente ? Cei care au incendiat localuri din zona căminelor ? Cei care voiau suspendarea cursurilor pentru un an ? Rolul acestui Munteanu a fost odios - o secătură ușor de manipulat, la vremea respectivă acționa foarte probabil la ordinele PNȚ (care nu a găsit la repezeală alt scandalagiu inconștient, așa cum face și azi PNL) și a făcut imens rău atunci. Și minerii ? 90 % din populația Bucureștilor a fost fericită cînd au venit și au spart cloaca de acolo, care nici pe departe nu era compusă din niscaiva revoluționari - majoritatea erau infractori, țigani și damblagii. Eram odată pe autostradă și toate mașinile opreau și îi felicitau pe mineri, le dădeau diverse alimente - aceștia se îndreptau spre București cu autobuzele - astea nu sunt vise conspiraționiste, le-am văzut personal. Manifestanții au spart agenția Austrian Airlines, au distrus parcul din fața Teatrului Național, au incendiat vehiculele ITB sau ale particularilor din zonă, au blocat circulația orașului (din nefericire se mai întîmplă asta și acum - nimeni nu are dreptul să blocheze viața unui oraș indiferent de pretext); acele evenimente nenorocite cu pagube materiale imense și nerecuperate au fost o rușine și ar fi trebuit să fie curmate dur de la început. Celor mai mulți oameni din oraș și astăzi cînd aud de Munteanu și așa zisa revoluție cu pseudo-revoluționarii săi li se face silă. Trebuia să fii acolo, să vezi și să discuți cu ei. Restul sunt doar baliverne, nu adevăr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorine te înscrii perfect în ideologia fesenistă, adică kripto comunistă!

      Ștergere
  4. Hmm ... am petrecut seri minunate in Piata dupa dupa ce veneam de la munca si am ratat ciomageala minerilor datorita unei delegatii la ... Pitesti!

    RăspundețiȘtergere