marți, 10 mai 2016

Două javre în prim plan şi una în fundal: Dragnea, Tăriceanu şi Ponta

Alegerile parlamentare din 2012 au stat sub semnul frustrării că Traian Băsescu nu a fost demis. Scopul înfiinţării USL nu a fost atins, s-au revanşat la Parlamentare unde candidaţii USL au fost votaţi de-a valma şi abia azi se văd rezultatele triste a acestui vot negativ. Acum nici cei de la PDL nu au fost mai breji şi candidaţii lor au aceleaşi probleme penale.

Liviu Dragnea este azi condamnat penal, dar cu mult parfum politic, pentru că justiţia a fost leneşă şi nu i-a investigat matrapazlâcurile lui din Teleorman şi a preferat să-l condamne pentru Referendum, lucru care-i dă posibilitatea să se victimizeze şi să rămână cu cinism în fruntea PSD.

Călin Popescu Tăriceanu este umbra prim ministrului liberal de mare succes al perioadei 2005-2008. El care părea adversarul alianţei USL a devenit acum o slugă credincioasă a PSD. Pentru că amurgul său politic este strâns legat de pesedişti, doar aşa în toamnă va continua să ne deranjeze cu figura sa falsă şi mincinoasă de om prudent şi înţelept!
Împreună cu Dragnea complotează ca acest parlament plin de penali pesedişti să blocheze eforturile justiţiei pentru stoparea corupţiei.

Ultima lor tentativă este să-l readucă pe Ponta în fruntea Camerei Deputaţilor. Între timp presă în lipsă de altceva face reclamă bancurilor şi glumiţelor tâmpite ale lui Ponta cu ofiţeri acoperiţi ca el. Câtă diferenţă faţă de mentorul lui Adrian Năstase, Ponta nu rămâne decât un derbedeu fără caracter şi cu cele mai proaste decizii politice comise în ultimii ani!

Josnicia PSD este absolută pentru că ultimul scandal care vizează dezinfectanţii, aceştia dau impresia că nu îi implică cu nimic, ca de altfel şi pe fostul preşedinte Băsescu. Îl cred însă şi pe fostul preşedinte şi pe ceilalţi care spun că nu au primit informaţii de la serviciile secrete despre dezinfectanţii diluaţi, de altfel presa a descoperit afacerea murdară şi nu ştiu ce mă face să cred că şi aceste servicii de incapabili, mincinoşi şi afacerişti au mâinile murdare băgate în afacerea cu dezinfectanţi. 

Acestea fiind zise sper că majoritatea electoratului român nu este adormit, plin de lehamite sau indiferent ca aceşti penali să câştige aceste alegeri locale. PSD mizează cu neruşinare pe prostie, indiferenţă şi iresponsabilitate civică. 

Toţi cei responsabili trebuie să reacţioneze şi să meargă la vot să scăpăm mai repede de această adunătură de ticăloşi.


Votaţi pe oricine dar în afară de alianţa PSD şi ALDE, inclusiv generalii scremuţi ai UNPR, conspiraţia penală a României!

4 comentarii:

  1. Dus cu pluta cum esti ... nu te mai intorci in veci !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai,Jo am apreciat pe bune articolul tau. In sfarsit parca am scris eu articolul,exact asa gandesc si eu acum . Din pacate tu ti-ai "revenit " tarziu,tarziu de tot,dar astazi cu acest articol ai devenit real si te felicit ca un bun coleg si un bun prieten. Ai vazut cat te-am "certat " eu si concret spuneam ce e in afara logicului,uite ca acum,azi,ai si tu logica ,clara cinstita,actuala fara trimiteri la altii cand erai in corzi...O singura remarca am totusi,sa nu te superi,,,,Daca dai inapoi blogul tau sa vezi cum mi-l laudai pe Tariceanu,ca a fost cel mai bun prim-ministru,ca este o capacitate iar eu ca un coleg te infruntam ca nu este corect sa lauzi o jigodie. Tariceanu care sa pomenit,fara merite,mergea industria in perioada cand a fost el la putere,cu cca 3-4 miliarde de euro in visterie si ca sa-i cheltuie la blana,din ura a zis ca trebuiesc cheltuiti de-avalma dintro rautate de ne-roman pe,,,sa nu ramana la cel ce va urma ,salarii murdare. Am un fost proc.sef prieten ,apoi sef de penitenciar 2 ani care are pensia si acumm 21.000 lei de la porcul asta de Tariceanu pe care tu il iubeai. Ma bucur ca ti-ai revenit macar.Merita si el dupa gratii,sa mai asteptam Te felicit !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mizerabil limbaj, mizerabila mentalitate. Doar basistii sadea te mai inteleg.

    RăspundețiȘtergere