joi, 22 decembrie 2016

Jos corectitudinea politică!

Jos acea corectitudine politică interesată practicată de Antena3 şi România tv şi mincinoşii de la B1 tv!

Jos corectitudinea politică aplicată doar în momente convenabile de PSD!

Cu scârbă şi jenă i-am văzut pe manipulatorul Radu Tudor şi unsurosul Dan Constantin cum aminteau că sunt din zone multietnice. Ce să fac ei cum o să-i explice lui Nea Gheorghe de la Gorj adus cu mare zgomot la A3 să ceară demisia lui Iohannis pe motive de altă religie?
Şi eu am copilărit verile în vacanţele din Ardealul de Sud al Avrig într-o zonă cu români şi saşi şi amintirea despre nemţi era că dacă eram eu singur cu 10 saşi toţi vorbeau româneşte, că aşa fuseseră educaţi. De aici stima mea pentru concetăţenii noştri germani. Păcat că n-am învăţat şi eu nemţeşte atunci!

Campania PSD s-a bazat pe stârnirea celor mai abjecte sentimente de frică de străini, de oamenii lui Soros, de expaţii veniţi de la Bruxelles să vând ţărişoara străinilor. Mi-aduc aminte cu jenă când madam Firea, ajunsă în fruntea încrederii românilor cum era trompeta bunului român Ponta împotriva străinului Iohannis. Cine urla împotriva refugiaţilor musulmani cel mai tare? Cine insinua abject că Cioloş este străin, ungur, jidan, francez pe motiv de prenume Julien. Păi deontologul Liviu Dragnea care ne azi  propune o turcă tătară pe post de Prim Ministru!

Lumea crede că am uitat cum fondatorul PSD Ion Iliescu l-a alungat din ţară de două ori pe Regele Mihai la începutul anilor 90 ca după 2000 să se pună bine cu Regele  şi Casa Regală, retrocedându-i ce le aparţinea de drept.

Văd că mi s-au predat şi lecţii de istorie, la fel de interesate şi mincinoase.
Să ne fie clar, avem o tradiţie germană în istoria modernă a României, prinţul german Carol I a câştigat Independenţa României ca apoi să devină regele şi modernizatorul ei. El a dezvoltat în mod exemplar Dobrogea cea multietnică având grijă să construiască moschei pentru supuşii musulmani.
Prinţul german Ferdinand I a luat Coroana României şi a întregit-o în hotarele României Mari cu toate riscurile sacrificând legăturile sale cu casa domnitoare germană. Istoria i-a dat lui dreptate!
Regele Mihai ne-a scos la timp din coaliţia hitleristă ca să reîntregească Transilvania!
Asta este tradiţia germană pentru că doar în nemţeşte există" Ein Mann, Ein Wort".

În acelaşi timp de 400 de ani am stat sub dominaţia turco otomană. Toţi voievozii erau de religie creştină ortodoxă în Valahia şi Moldova, dacă renunţau la religia creştină pierdeau dreptul de  a fi principi stăpânitori. Inclusiv Principatul Transilvaniei după Mohacs în 1526 a devenit supus Porţii Otomane, dar principii erau maghiari creştini. Asta nu exclude că şi maghiari s-au turcit precum acel Orban care i-a făcut lui Mahomed Cuceritorul Constantinopolului tunul gigant cu care a spart zidurile cetăţii, dar şi porţile de intrare la Palatul Sultanilor Topkapî. Acolo unde veneau voievozii români să pupe papucul sultanului ca să ajungă bei în Kara Iflak şi în Kara Bogdan, în sala ambasadorilor, pe care am avut privilegiul să o vizitez, inclusiv să văd sabia lui Ştefan cel Mare, semn de preţuire pentru războinicii români. Atunci când sultanii şi-au pierdut încrederea în domnitorii pământeni fanarioţii erau toţi greci creştini!
Este la fel de adevărat că vecinele Bulgaria, Serbia şi chiar Ungaria după Mohacs au devenit paşalâcuri, conduse de prinţi otomani, de paşale!

Dar la noi nu!

Din acest motiv doamna Sevil Shhaideh ca picat ca musca în ciorbă în acest ocean de minciună şi ipocrizie.


Eu îi doresc doamnei Sevil Shhaideh patru ani de guvernare la Palatul Victoria şi să realizeze mai mult de cei 8% calculaţi şi realizaţi din promisiunile lui Ponta!

Un comentariu:

  1. A propus Ponta ceva ? Dlor madam viitor prim ministru daca este atat de completa,cinsita,desteapta ( si cred ) ar putea sa nu puna urechea la dirijarea aproape oficiala pe din dos a lui Mragnea-mustaciosul. Da-i omului puterea si atunci vezi exact cine este. Daca nu o sa intre in acea vraja care se numeste scaunul puterii si nu o intereseaza functia ( cum nu am vazut la Julien Ciolos,Ponta, si cam toti ministri )s-ar putea sa nu asculte de Mragnea cu riscul renuntarii la post si atunci sa vezi scantei...poate,alfel o sa fie un lacheu servil pus in slujba PSD. Critica vehementa a PSD ca Boc a fost dirijat complet de Basescu poata sa duca la un caz similar madam prim ministru -Mragnea-mustaciosul. O sa traim si o sa vedem primele reactii.

    RăspundețiȘtergere