miercuri, 21 decembrie 2016

Propunerea de prim ministru, un pumn în ochii votantului pesedist!



Am trăit-o şi p'asta, avem un prim ministru în perspectivă al României!
Ca liberal n-am probleme de misoginie, doamna Sevil Shhaideh va stârni însă multă nelămurire şi stupoare printre votanţi, mai ales cei pesedişti. Dar cea mai mare stupoare o va stârni religia acestei doamne, islamul. Într-o Europă marcată de terorismul jihadismului islamist, propunerea este mai mult decât exotică, este o palmă pe obrazul votantului pesedist!
Este şi o premieră pentru că vom avea pentru prima oară o femeie Prim Ministru al României!

Dacă în imagologia românească neamţul, sasul, deci Iohannis este excelent văzut, aceeaşi imagologie însă îi pune pe turci, pe liftele păgâne care au dominat sute de ani principatele care compun azi România într-o imagine foarte proastă. Asta în pofida faptului că în Dobrogea pe care am primit-o după Războiul de Independenţă convieţuirea dintre români, machidoni, turci, tătari şi alţii a fost foarte bună şi fără conflicte.

Dar ce ne facem cu Mircea  cel Bătrân, cu Vlad Ţepeş, cu Iancu de Hunedoara, cu Ştefan cel Mare şi mai ales cu Mihai Viteazu, cel care reuneşte cele trei principate tocmai împotriva turcilor?

Chiar îi deplâng pe votanţii pesede. Ce s-a mai ales din rromânismul promovat cu ardoare inclusiv în campanie? Ce o se facă rromânul verde Victor Ponta, acest apostol al sentimentelor noastre naţionale care va fi jertfit prin această decizie a lui Liviu Dragnea?

Pe de altă parte pare normal, domnul Dragnea vine din judeţul Teleorman, provenit din turcicul cuman Deliorman - Pădure Nebună. Se potriveşte cu alegerea!

Ca să o luăm acum în mod serios obsesia care ţine de psihiatrie l-a determinat să propună pe această doamnă, o marionetă perfectă care nu are nimic care să-i creeze probleme politice lui Liviu Dragnea. De fapt guvernul va fi condus din umbră de acesta trăgând de aţele de care este prinsă doamna Shhaideh.

Cred că această decizie îl va umple de fericire pe preşedintele Erdogan, ce n-au îndrăznit sute de ani sultanii otomani, îndrăzneşte azi Dragnea, să fie pus un turc, respectiv o turcoaică şefă peste români!


Ce să mai zicem...poate doar AFERIM!







15 comentarii:

  1. misogin, xenofob, rasist, fanatic religios, clar nu social-democrat. fascist ? clar populist ! esti cu partidul popular !

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. votantul PSD ist nu este anti-islam. in Romania numai pe FB exista aceasta fobie. Poate surprinzator pentru autor, dar in Romania shaormeriile sunt asaltate din alte motive.
    2. din pacate Romania are mai multa cultura comuna cu Turcia , incepand cu sarmalele , decat cu Germania. Daca era invers nimeni nu se revolta ca o turcoaica ajunge Prim Ministru. In Guvernul Francez sunt 4 musulmani. In Italia 1.
    3. Vlad Tepes vorbea turca. Si cei ce l-au transformat in vampir au fost nemtii. Unchiul lui Mihai Viteazul era ministrul de externe al Sultanului
    4. Intelegem ca Julien Ciolos nu a avut un sef in umbra ? Serios ? Sau PNL istul Boc ? Liber sa faca ce vrea el ? Ah, da Mihai Ungureanu ! alt PNL ist jupan.
    5. De curiozitate, mata ai luat Bacul ? Cum adica "nu au indraznit sute de ani sa puna sefi peste romani" ? De perioada Fanariota ai auzit ? De Mihnea Turcitul, Radu cel Frumos, Laiota Basarab si toti din sec xvi, inclusive Mihai Viteazul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scris doar prostii fără bază istorică.
      Habar n-ai despre români şi islam!
      Este foarte adevărat că suntem în Balcani şi semănăm cu turcii că doar am stat 400 de ani sub stăpânirea lor.
      Niciunul din cei menţionaţi când a trecut la Islam nu mai era prinţ român autocrat adică stăpânitor.
      O fi fost vreun unchi al lui Mihai Viteazul tâlmaci cu rang dar era creştin!
      În Franţa sunt islamici că doar sunt 7% musulmani, în Italia mira-m-aş? Sadick Khan este primar la Londra, este în tradiţia marilor foste imperii coloniale.
      În România singurul musulamn de toată isprava este Raed Arafat! Nu s-ar fi mirat nimeni dacă ajungea prim ministru!
      Şi numai apăra prostiile lui Dragnea doar că este pesedist!

      Ștergere
  3. Nu sunt impotriva dar nici nu votez pentru daca ar fi sa fie...ce este neclar pentru mine ca nu se stie nimic despre ea decat ca era prietena cu Mazare, Constantinescu ala care are detentie 18 ani si cam atat. Hai,sa o incercam, e dreptul PSD ului de a alege ,a ales. Ce va mirati atat ? atata minte are acest cioban.

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit Joe. Noi suntem aici de mii de ani, ne tragem din daci si din romani. Aferim Joe, adica bravo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca va lucra cu seriozitate la proiectul planului de guvernare, nu vad nici un impediment. Fara moschei, desigur. Pare o Doamna capabila de efort. Personal sunt satul de stilul de-a dreptul imbecil in care a fost guvernata, in ultimul timp, aceasta tara, de indivizi incompetenti. Nu vreau sa folosesc cuvite mai tari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Joe, de data asta ai nimerit-o integral. Este nepotrivit să pui o străină și mai mult decît atît o femeie într-o funcție importantă, mai ales în România. Dar ghiveciul este ideal: un neamț tolomac și o femeie islamică manipulați de escrocii români vor conduce țara. După figură nu arată deloc a tătăroaică, probabil provine dintr-o familie de mult mixată. Pare să aibă și ceva studii nu doar facultăți particulare la fără frecevență cum e moda azi. Nici doctoriță contracost parcă nu e, dar nu știu exact ! Sunt sigur că toată mass-media din țările islamice va exulta și ne va lăuda. Dar nu mai dați exemple penibile din vest, au degenerat complet acolo și nu e greu de crezut că vor fi dominați în curînd de emigranți. Pe de altă parte nu îmi vine să cred că L.V. poate face singur orice; ori poate se gîndesc că numirea e de formă și la primăvară o schimbă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare!
    Si sotul sirian.
    Da` avem guvern, n`asha?
    "Mambo Siria"!
    PS
    Persoana e doar o marioneta, pana schimba puscariabilii legile in Parlament.
    Sau pana ataca Ciorbea la CC.
    Si ramane Dragnea PM ("asta-i pohta ce-am pohtit!")

    RăspundețiȘtergere
  8. "In mandatul trecut de prea multe ori o prea mare parte a parlamentarilor a tacut" iar "multe institutii de forta au actionat ca si cum puterea lor nu are limite", a spus Tariceanu, dupa votul prin care a fost reconfirmat presedinte al Senatului."

    N-aveam nici o indoiala...

    RăspundețiȘtergere
  9. Alegerea lui L.D. poate fi citita si in aceasta cheie: atat presedintele, cat si viitorul premier sunt punti de legatura intre Romania si UE, dominata de Germania, respectiv inte Romania si lumea musulmana, unde Turcia joaca un rol important.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, legaturile cu lumea musulmana sunt foarte puternice: "sirianul Shhaideh Akram, care face afaceri în România și investește cu sârg în piața imobiliară a țării lui, fără să fie descurajat de război. Omul a cumpărat în 2013 un apartament de lux la Damasc, deși mai are și altele în capitala Siriei. Se spune că e simpatizant al președintelui Bashar al-Assad și că are proprietăți inclusiv în Latakia, acolo unde se află baza militară a Rusiei. "

      http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/shhaideh–prima-musulmana-sefa-de-guvern-in-ue–va-fi-tradat-dragnea-de-psd–%E2%94%82opinie-436279

      Ștergere
  10. Joe, spui in text "....religia acestei doamne, islamismul". Cuvantul "islamism" NU se foloseste pentru a desemna religia musulmana. Se poate spune Islam, sau mahomedanism. Si asta deoarece cuvantul "islamism" se foloseste pentru a desemna o ideologie politica, de exemplu islamism radical, islamism politic etc. La fel, ortodoxia este o religie, dar ortodoxismul este o ideologie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am făcut corecţia!
    Într-adevăr islamul este religia doamnei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am făcut corecţia!
    Într-adevăr islamul este religia doamnei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu atatia romani neaosi Anonimi nu-i de mirare ca PSD e nevoit sa-i puna pe bietii tatari in prima linie

    RăspundețiȘtergere