marți, 5 decembrie 2017

Cum se compromite un protest?

Cu ajutorul unor indivizi care nu au nimic de a face cu protestele antiguvernamentale.

Ce credit are un protestatar care este pensionar la 40 de ani? Se putea pensiona la această vârstă fragedă doar dacă a fost angajatul Poliţiei, Armatei sau serviciilor secrete. Că miner nu pare a fi?

Am urmărit oripilat cum acest individ l-a urmărit intenţionat pe domnul suporter al PSD. La întrebările obraznice, acesta a răspuns mitocăneşte cu înjurături transformate în exasperarea cu care a aruncat spre telefonul ca care derbedeul filma fără consimţământul împricinatului şi la care derbedeul a replicat cu un pumn, care l-a leşinat pe pesedist, i-a umflat ochiul şi l-a umplut de sânge. Victima declară că deebedeul ar fi avut un box, putea fi şi o legătură de chei. 

În Biblia protestatarilor antiguvernamentali de la Piaţa Victoriei primul lucru a fost nonviolenţa şi al doilea umorul. Toate acestea au lipsit în comportamentul derbedeului agresiv care credea că protestează.

A fost exact ce aştepta ţaţa de la Primărie şi mai ales mizerabilii de la Antena 3 şi ejusdem farinae. Am observat cu câtă satisfacţie desfac firul în patru, pastorul reşapat, parazitul Ciuvică şi derbedeul Mircea Badea acompaniaţi de neo legionarul Codrin Ştefănescu ex-peremist la care până şi Tudose a scos limba.

Cred că trebuie evitate apariţia la proteste de astfel de indivizi, trebuie rejectaţi împreună cu agresivul care voia să-l apere de arestare pe derbedeu, împreună cu Miţa Baston care via să se sacrifice pentru cauze mai bune decât protejarea unui tip periculos. Mă întreb şi eu conspiraţionist dacă nu cumva individul nu este un provocator acoperit. Explicaţia simplă este doar că este un prost activ, precum cei de pe Facebook cu care am încercat să polemizeze exasperat că gestul derbedeului este absolut reprobabil.

Protestele anti-Dragnea, acest mafiot periculos ajuns în fruntea ţării trebuie să continue, dar fără violenţe şi gesturi reprobabile!

Aici stă esenţa democraţiei!

7 comentarii:

  1. Exista o explicatie simpla: Ura domina societatea actuala in toate domeniile sale! Ura fara discernamant si fara nici un fel de ..rationament! Chiar si tu Joe propagi ura prin cele ce scrii: "ţaţa de la Primărie", "mizerabilii de la Antena 3", "derbedeul Mircea Badea", "mafiot periculos"... Nu asta este esenta democratie- spui chiar tu! Spre exemplu cu ce este mai bun Rares care are un limbaj de ma face sa butonez repede pe telecomanda! Acesta URA pe care o propagi va distruge total societatea romanesca..Si pentru asta vei fi si tu responsabil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil că am fost prea dur cu madam Firea. Nu ştiu cum au fost bucureştenii atât de orbi să aleagă această nulitate politică gălăgioasă. Doctorul Oprescu care era şi bucureştean get beget iubea oraşul, restul primarilor au fost venetici care nu au legătură cu acest oraş şi de aia arată în halul ăsta!
      Cât despre cei de la Antena 3 cum poţi să fii neutru la aceşti indivizi preocupaţi să mintă să producă fake news contra bani daţi de mafia Tel Drum a lui Dragnea?

      Ștergere
  2. Da, am ajuns atat de exasperati incat nu ne mai franam tendinta de a folosi cuvinte dure...Si eu ma gandesc la conspiratii. Cand vad ca Rares Bogdan e dur in limbaj si cam de mahala uneori ca nuante verbale, ma tem ingrozitor ca acest post Realitatea TV e facut sa tina prostii de vorba pana mai trece vremea si de fapt forta malefica ce va duce Romania in prapastie isi vede de drumul ei...La ce ne ajuta sa auzim mereu ceea ce ne convine pe un post, daca el nu reuseste sa polarizeze suficient societatea incat sa iasa la iveala mai multi oameni importanti care spun ceva ferm protestand la neregulile puterii, ceea ce ar da curaj maselor sa iasa in strada?
    Daca doar auzim critici aspre de la aceeasi oameni pe un biet post de TV, si nici-un intelectual important nu declara revolta sa, nici-un personaj in functie importanta nu protesteaza, la cat de revoltatoare sunt argumentele insirate seara de seara pe Realitatea TV, mi se pare ca acest post e ca o masinarie stricata...iar noi ne putem lua lumea-n cap si incepe o alta viata in alta tara, ca Romania e tara unde va fi mereu mafia la putere, vopsita in ceva de fatzada, dar tot mafie...Daca in strada nu vor iesi multi oameni, nu se va schimba nimic. Dimpotriva, protestele firave vor fi compromise de actori trimisi de PSD sa para ca-s contra lor si se va alege praful de sperantele atator protestatari de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce face madam Pippidi , e mai periculos!

    RăspundețiȘtergere
  4. In piata Victoriei, trecand la cateva zile pe acolo, in perioade de liniste este un "lumpenproletariat" care 'tine locul cald', cu o masuta, o umbreluta, doua scaune.... cine sunt astia de care se folosesc cu brio TLFei? De acord cu anonimul - ura se indreapta spre paroxism, daca semeni ura, ura ai. Tara asta are nevoie de reconstructie, echitate, solidaritate. Din 2009 au trecut toate partidele pe la guvernare, iar deprecierea si disolutia s-au agravat din ce in ce. Opozitia care urla a afacut acelasi lucru cand era la putere. Si tu Joe, cum bine spune Anonimul de ce trebuie sa califici. Cu ce este mai bun Rares manipulat de Gusa decat cei manipulati de Ghita sau A3?

    RăspundețiȘtergere
  5. Astfel de cazuri s-au întîmplat în decursul timpului oriunde și oricînd, fie că era vorba de ceva contra sau pro. Manifestațiile ca și stadioanele sunt niște magneți pentru nebuni, idioți, femei isterice, hoți de buzunare în aglomerație, scandalagii de profesie, oameni fără vreo preocupare, etc. În toate țările, în toate epocile. Cei mai mulți nici nu au habar de ce se află acolo, o parte sunt plătiți într-un fel sau altul. Să te pună dracul să intri vorba cu vreunul și să îl contrazici ! Greu mai scapi de pegra asta. Dar politica nu se face în stradă !! Iar manifestație serioasă n-am prea văzut vreodată.
    Trec rar prin Piața Victoriei, mai ales seara dar și eu am băgat de seamă că se găsesc acolo mereu cîțiva indivizi cu steaguri uneori, cu o porta-voce, de la distanță nu înțelegeam lozincile. Tot acolo se strîng sectanții antivaccinare, dușmanii cîinilor (și animalelor în general), iubitorii lor și alții.

    RăspundețiȘtergere
  6. Total neadevarat ce scrii. Protestul nu a fost compromis de individul agresor.. Indivizii astia toti sunt angajati ai diferitelor ong-uri de tip comando care functioneaza in Romania. Ei sunt cei care produc toate relele de la 13 ianurie 90 incoace si nu inteleg logica actiunii lor. Inteleg afacerea dar nu logica.
    Uite , pentru ca te stiu un baiat care gindesti , de ce nu analizezi adevaratul compromis al protestului care este schema praticata de ceilalati protestatari in frunte cu b..a aia care i-a lasat cu buza umflata pe jandarmi , extragind criminalul din miinile lor. Aia este o schema care ar trebuii sa dea de gindit , asta este compromisul - dovada ca acesti protestari sunt o multime de 80 % fraieri care sunt minati precum caprioarele la vinat si 20% profesionisti in ale gonitului caprioarelor .
    . Si eu am patit-o in iunie 1990 ( hai sa zicem 13 ) Si am vazut ca cei care ne-au facut praf s-au ridicat tiptil .. tiptil.
    Ramin pe ideea ca scrii frumos si stii sa intretii un blog.
    La noi la romanii care avem ceva calitati , bintuie ideea .. lui Onan care-si risipea sperma fara sa o utilizeze ce , la cine si cum trebuie.
    Hai sa o,luam de la cap. Acum vre-o 50 de ani eu am parasit o mare pasiune din cauza faptului ca am citit biografia lui Cantor. Si totusi , matematica m-a preocupat toata viata , sub forma de a ataca imposibilul. Aveai o vorba despre infinitt .. spuneai ca este finit. de ce nu lupti in continuare. Eu am o filozofie prin care i-am gasit cele doua capete ( ale infinutului ) Dar nu vreau sa ajung precum Cantor..
    Sa intelegi un lucru ca atunci cind iti scrii ideile tale fara sa fii impins de la spate de altii , esti mereu surprins de ele si cauti sa t-i le perfectionezi.
    PS _ Ce spui de declaratia lui Orban dupa moartea regelui Mihai ..Orban zice ca este pacat ca regele nu a fost adus la putere ... bla bla bla/ . Pai ba ga... i acolo fara sai mai scot liberalii astia au avut cel putin trei mandate cind puteau sa zica pa republica hai monarhie..
    Scrie si despre asta si declaro ultima ta implicare de politica. altfel risipesti atita dotare pe ce nu trebuie.
    PS Ti-asi pune chestia asta pe blog la comentarii dar nu stiu cum se face . Mi se cere un nume al contului sau nu stiu ce ..

    RăspundețiȘtergere