sâmbătă, 20 ianuarie 2018

România neguvernabilă din cauza protestelor?

Nu aveam de gând să scriu ceva despre protestele din această seară. Dar intervenţia doamnei Andronescu  m-a scos din sărite.

Ecaterina Andronescu a avut crasa nesimţire şi am proprietatea cuvintelor a declarat că aceste proteste într-un număr atât de mare pot să dea impresia că România este neguvernabilă.

Adică coaliţia asta toxică şi iresponsabilă formată din PSD şi ALDE este la al treilea guvern într-un an de zile şi strada este de vină?

Atât de rău a ajuns această doamnă care părea serioasă şi credeam că ştia ce spune. 

În pofida acestor guvernări extrem de iresponsabile care nu au nici direcţie nici frâne  românii muncesc şi economia creşte. 

Asta în pofida faptului că nu au fost în stare să termine într-un  an de zile un centimetru de autostradă  şi nu au fost în stare să înceapă şantierul autostrăzii Piteşti Sibiu. 

Păi strada i-a blocat să scoată utilajele şi să facă şantiere de infrastructură?


Asta arată cât de jos a ajuns România moral din punctul de vedere al politicienilor care stau şi nu fac nimic în băncile Parlamentului, ba împiedică dezvoltarea ţării prin legii idioate şi toxice care au scos oamenii în stradă.  

8 comentarii:

  1. Din pacate asta inseamna stanga peste tot in lume, indiferent daca este SUA sau Romania: minciuna, manipulare, hotie. Nu exista diferente majore intre Dragnea si Tariceanu sau Clinton si Obama. Acesta Andronescu este comparabila cu oricare dintre cele 3 idioate ale partidului democratic (numai cu numele) din SUA: The Three Stooges: Nancy Pelosi, Maxine Waters, Elizabeth Warren

    https://www.youtube.com/watch?v=U68tHvs95Y8



    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca madam Andronescu(pentru mine ea arata ca o Ceauseasca doar cu vocabular mai spalat) se exprima astfel, atunci aghiotantii lui Dragnea vor propune sa se treaca la represalii...Ce atatea proteste? Nu poate 'coana Leana'cea clonata sa se concentreze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Citez di FB "Protestul, inspirat de protestul românesc din decembrie 2017, se va desfășura concomitent în 40 de orașe ale Poloniei, în Berlin, Praga, iar în România, în București și Cluj, și are menirea să atragă atenția asupra pericolului neo-dictaturilor care planează asupra țărilor din estul Europei prin politizarea justiției și alte proiecte de legi nedemocratice". Ungaria, Bulgaria? sau numai astia care sunt aliati siguri pe frontiera NATO din Est? La vot se schimba puterea nu pe strada, unde imaginea de minoritate eset pregnata. O sa mai tina mult cu 'revolutii portocalii' si 'primaveri arabe', pe care le manipuleaza cand unii, cand altii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine stabilește ce este democratic și ce nu este ? Și de ce totalitarismul liberal-democratic american trebuie adoptat de toți ? Și de ce drepturile omului sunt de fapt doar o metodă mîrșavă a unora de a interveni în chestiunile altora (invers desigur că nu acceptă) și a încuraja infractorii și degenerații!
    Niște teste pentru manifestanți, din păcate doar teoretic posibile:
    - arată buletinul pe față: dacă ai sub 50 ani ești un produs al așa zisei democrații și nu ai dreptul să te răscoli împotriva unui sistem pe care l-ai dorit cu insistență și inconștiență.
    - întoarce buletinul: dacă nu ai fost la vot du-te dracului acasă și urlă la pereți.
    - arată o adeverință de salariat: cei care sunt prin ministere, autoritatea pt. ..., secretaraitul pt..., și alte cîteva sute de asemenea entități să dispară de acolo căci sunt doar paraziți ai populației.
    Apoi, referitor la ONG-uri:
    - parte sunt plătite de stat ceea ce este ridicol (dar avantajos pentru membri).
    - alții sunt plătiți din exterior, ceea ce este grav, sunt diversioniști.
    - cîte ONG sunt reale: orice frustrat sau scandalagiu scrie pe o lozincă ceva și se prezintă ca reprezentant al...cui ? Care este relevanța, autoritatea morală ?
    Mă mai irită perseverența cu care aici (de altfel peste tot în occident) se vorbește de propaganda rusească - mă mir că nu se acuză și extratereștrii infiltrați! Cîte ziare, reviste, posturi radio-TV, etc. sunt românești în fapt (nu mă refer desigur la limba aproximativ română) ? Dar rusești nu sunt cu siguranță. Cine îi plătește pe așa numiții free lance de pe Internet ?
    Oricum amestecul de permanentă revoltă (uneori nejustificată) a populației cuplată cu prostia, reavoința diabolică, nedreptatea, slugărnicia, minciuna, jaful conducerii statului (N.B: sub orice partid !) nu vor duce la nimic bun. Probabil că țara asta este într-adevăr neguvernabilă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin dragă, văd că eşti de acord cu madam Cati de aceeaşi meserie cu tine (sper că nu din esprit de corp)că România este neguvernabilă din cauza protestelor?
      Nu crezi că protestele sunt motivate de proasta şi iresponsabila guvernare pesedistă?
      Adică nu Dragnea şi şleahta lui de lachei mizerabili asemănători sicofanţilor ceauşişti care au schimbat guvernele ca ciorapi murdari?

      Ștergere
    2. Nu ai înțeles exact ce am vrut să spun: nici prin cap nu îmi trece să consider că guvernarea de azi este bună. Dar pe de o parte nu cred că există vreo alternativă "democratică" serioasă, pe de altă parte zîzania permanentă în familie, laborator, țară, etc. nu duce vreodată la ceva bun. Pe zi ce trece admit că doar o nouă dictatură ar mai salva România; dar ceva dur, nu sentimentalisme și mofturi. Riscuri: multe, dar altceva nu văd.

      Ștergere
    3. O dictatură ca-n Rusia......hahahaha Caragiale ce geniu avea şi ce bine identifica dictaturile

      Ștergere
  5. dictatura meritocratiei, aceasta ar fi dictatura necesara, un proiect serios, chiar drastic, de selectie a conducatorilor...Numai ca cine sa faca selectia ? Trebuie chemat Dumnezeu din cer... :)...Vorba copilului aluia de 10 ani, ce crezi tu ca-nseamna a trai in Romania si el a raspuns "ca nu se poate face nimic"...Pe noi ne "aranjeaza" salvatorii nostri rusi(dupa ce si-au bagat coada cat au putut ca sa ne slabeasca toate rotitele cusmeliei), ca in atatea alte randuri, ca ei sunt colea, aproape, iar ciracii lor, agentii rusi si pro-rusi nu au parasit nicio clipa teritoriul tarii noastre :)))...

    RăspundețiȘtergere