luni, 27 octombrie 2014

Javrele de conivenţă

Două javre fac presiune pe Justiţie!
Primul este viitorul fost preşedinte al României, Traian Băsescu!
Declaraţiile lui provin dintr-un loc tare plăcut acestui individ, că apelativul domn nu i se potriveşte, de la cârciumă!
Pentru că acest alcoolic nu se poate despărţi de locul în care se simte....foarte bine! Cârciuma!
Şi ce ne mai spune beţivul pe care l-am ţinut din greşeală preşedinte timp de 10 ani! Că Iohannis este ticălos că nu şi rezolvat problemele cu justiţia şi s-a avântat în campania pentru preşedinte. Derbedeul Băsescu pune presiune pe justiţie! El are un wishful thinking, speră,dă ordin ca justiţia să-l declare incompatibil pe Iohannis. Astfel, târfa lui, vidul blond să fie în turul II, în locul lui Iohannis. De ce?
Sluga PSD, IRES al lui Vasile Dâncu, o dă pe ţaţa Udrea pe locul trei cu 8%! Cu 8%, nu 18%, nu cu 28% stimabililor! Deci de abia aşteaptă electoratul român să o voteze pe madam Udrea preşedinte în turul II.

Astăzi, după ce Parlamentul României a luat act că Hrebenciuc şi-a dat demisia, l-am auzit pe candidatul PSD, Prim Ministrul României Victor Ponta se antepronunţă că Iohannis va fi declarat incompatibil. Aceeaşi idee, altă javră.

Este o singură problemă, ICCJ se va pronunţa asupra acestei speţe inventate de ANI pe ....18 noiembrie, adică după turul II al prezidenţialelor.
Aşa că spre onoarea ei ICCJ a rezistat presiunii javrelor care terorizează viaţa politică a României. 

Cum a fost posibil să avem un asemenea rebut ca Băsescu preşedinte timp de 10 ani?
Aşa au crezut românii, printre care mă aflam şi eu în 2004, dar lămurit rapid un adversar decis în 2009. Păcat că PSD nu a fost în stare să furnizeze un candidat, nu nulitatea Geoană.
Cum va fi posibil ca un mincinos periculos precum Victor Viorel Ponta (numele întreg, Băsescu dixit!) să devină preşedinte?
Totul la acest tânăr este minciună, adolescenţa romantică petrecută la Paris, doctoratul, legătura lui cu Năstase, colaborarea cu PNL şi Crin Antonescu în USL. Ponta este doar o marionetă a celor mai ticăloase interese.
Însă doar românii o vor decide, dacă Ponta va fi preşedinte!
Au însă şansa să voteze altceva, şi acest altceva este Klaus Werner Iohannis!

P.S. Avem şi un exemplu de onestitate românească excepţională, pe Simona Halep!
Putea să piardă la zero meciul cu Ivanovici şi Serena Williams nu mai pupa finala, dar Simona a câştigat un set, pentru că este sportivă, adică fair play! Şi aşa a pierdut finala!

De ce oameni care au totul, în afara conştiinţei sunt puşi să ne reprezinte acum în politică?

16 comentarii:

  1. Verifica-ti limbajul. Zau, e jenanta exprimarea. Ca il vrei pe jh, ok, dar nu-i mai face campania asta desantata. Pana una alta, nu uita ca e manevrat de pdl, ca in acl sunteti colegi cu alta blonda infatuata si obraznica VAS(sau cum s-o fi scriind.) Amicul boc e tot acolo, dar asta nu-l impiedica sa o sustina pe udrea si participa la intilniri cu basescu. Voi(acl ) mai aveti mintile la voi? sAU ati devenit fundamentalisti islamici(Jh eAlahul vostru). A

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa citam exact :

    "Rezultatul este ştiut de toată lumea: domnul Iohannis va fi declarat incompatibil pentru că, până acum, asta e practica unitară a Înaltei Curţi. Deci, în toate cazurile anterioare au spus la fel. Dacă ar fi judecat acum, se putea victimiza domnul Iohannis, apărea o tulburare în opinia publică. Aşa, domnul Iohannis va pierde în noiembrie alegerile, va fi primar şi ca primar bănuiesc că nu va mai exista niciun fel de presiune asupra curţii supreme să dea o decizie împotriva tuturor deciziilor de până acum", a declarat premierul luni la Palatul Parlamentului.

    Ceea ce e cu totul altceva si chiar adevarat, Joe ! Ponta dovedeste compasiune , mila fata de Jh, nu ura ca Basescu care joaca piesa asta pt ca stie ca orice sprijina el, se usuca. Bestelindul , il ajuta pe Jh, bucura-te !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai vost iute ca gindul sa-l descuperi pe Basescu,.ti-a luat doar din 2004 pina in 2009. :)) Pleaca ai nostri (ai lor) si ... vin ai nostri (ai lor). Curata mizerie conasule!

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,,dle ,am un off,nu stiu pe cine sa votez. Cu toate ca Ponta din pacate va iesi cred ca din prima cu 51% ( deja ma ingrozesc dar asa simt...) nici cu Iohannis nu poti sa te lauzi. Bine dle,stii tu ca esti primar de trei mandate si te pune dracu sa te bagi in nu stiu ce consiliu de administratie incalcand legea ? Cine ii da lui acest drept ? El ditamai primar cum si-a permis sa fie membru la un loc interzis ? Daca nu respecta legea ca primar ce o sa faca ca presedinte ? Asa si acel mare actor ( M. Diaconu ) si mic ca om era deputat si voia neaparat sa fie si director la teatru,ca asa vrea el. Pana nu o scapam de aceste lepre la care " legea-i pentru altii " nu o sa avansam. Dar cine-i dle,de fapt Iohannis ? Un profesoras care datorita unor bani europeni intr-un oras ales special sa-l faca muc si sfarc a reusit . Daca l-a indragit Antonache ce mare scula este ? Haida de mai lasati-o mai moale ca nu- i vreo scula speciala .... Ce este grav este felul in care plagiatorul Romaniei ataca, Ataca cu o Firea delantuita,rea ca o tigroaica care musca halci din tot ce intalneste din opozitie,ataca cu forta primului ministru in a introduce alaturi de cupoanele de pensie,la cinci milioane de pensionari ( aproape...) cea mai anticonstitutional inscris despre Iohannis ca el a redus pensiile si le va reduce daca iese presedinte. Eu cred ca in SUA daca s-ar fi folosit acest stil mincinos de propaganda ar fi iesit cu arestari...la noi se poate orice.La avem afise cam asa : Ponta PROTEJAZA pensiile ! sa cazi pe spate. Este de o minciuna iesita din comun dar ca si Iliescu are f multi primari si va castiga detasat. Vai de noi,sigur pana-n Craciun nu o sa mai avem DNA si se va numi,cred DNC =Directia nationala a ruptiilor PSD si o sa tipe un pic opozitia si o sa ne treaca,la fel cum a facut si la lovitura de stat impreuna cu marele PNL. Oricum ,timpuri urate,vremuri tulburi...Iar JO ? El bate campul numai cu Basescu. Eu nu cred Jo ca bea mai mult ca tine,jur. Parca si Ponta a mai tacut un pic cu Basescu dupa ce la facut zob Liiceanu si Plesu dar tu inca mai continui...sa vedem cat. dm

    RăspundețiȘtergere
  5. Directia noua care se va creea DNC=" Directia nationala a coruptiilor" PSD hahahh dm

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar aveti un offf. Nu fiti asa sigur ca Ponta iese din primul tur. Sunteti pesimist, lupta e incrancenata. Nu stiu in ce presa basista ati citit chestia cu inscrisurile atasate cupoanelor de pensie. Poate le-au pus niste basisti , asa pentru ridicolul situatiei. Se poarta stilul asta "jegos"(ca sa folosesc limbajul trivial adecvat). Ca Ponta zice ca protejeaza pensiile, mi se pare corect. Cred ca nimeni nu ar mai trebui sa procedeze invers haiducesc, adica sa tai de la unii si sa dai la bogati). Ma mir ca nu remarcati jafurile basiste si ca pretindeti ca hotii sunt numai la psd. Cred ca e vorba de indoctrinare.

    RăspundețiȘtergere
  7. p.S. cred ca Joe nu bea mai mult ca basescu, chiar daca o mai ia razna pe blog, laudindu-se cu excese bahice. E stilul lui teribilist. Ca e tulburat " politic" face parte tot din stilul lui ca le stie pe toate si cred ca nu vede periferic.Nimeni nu e perfectr ha, ha, ha

    RăspundețiȘtergere
  8. Joe, cind scrie flutur cu oi numele lui Jh? sau il lasa pe l orban (nu v. orban) sa o faca? Nu uita ca blaga lucreaza pentru Jh, parasutatul in pnl . Nu uita ca blaga s-a adresat electoratului basist pnl sa nu vina la referendum. Cine este ACL +jh.? . Chtiar nu vezi? pe scurt , sunteti basisti vopsiti. Nu stiu ce cauti in povestea asta electorala(prim ministru nu te pun, ha,ha, ha si nici nu cred ca vrei ceva).So,chiar crezi ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Desi cred ca Ponta va castiga alegerile, se pare ca va avea un adversar puternic in Johannis. Sondajele il dau castigator pe Johannis in Ardeal si Banat. Cineva mi-a scris din Timisoara (orasul meu natal) ca Johannis a avut un miting de mare succes in Parcul Rozelor (asta pentru Mirciulica, timisorean si el) cu zece mii de participanti. Orasul, care are primar PNL, e plin de afise mari ale lui Johannis, mult mai multe decat ale lui Ponta, care e urat de timisoreni. Afisele mici cu Ponta sunt mai peste tot sfasiate sau zgariate (nu ca as aproba asa ceva, dar arata o anumita stare de spirit). E adevarat ca timisorenii sunt "altfel" si ca algerile vor fi decise in final de "mitici", cum le zic timisorenii in special celor din Muntenia si Oltenia. Ponta e "miticul" obraznic perfect si va castiga la mare distanta in judetele de tip Arges, Teleorman etc. Dar mi se pare cert ca nu va castiga din primul tur de scrutin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha ! Timisoara !? Draga Mihai, timisorenii nu urasc pe nimeni, e adevarat doar, ca prefera oricind un banatean-ardelean decit un mitic, deci 0-1 pt Ponta. La ultimele alegeri locale USL-ul , atentie USL a cistigat si acolo, asa i-au inghitit si pe PSD-isti. Deci 1-1. Ei ar vota si acum cu PNTCD, dar de cind a intrat pe mina lui Pavelescu- Miticu, si a trecut de partea lui Basescu-Udrea, s-a terminat si cu astia. O mica exceptie fac si timisorenii, il urasc puternic pe Basescu. Eram acolo in iulie 2012, cind se pregatea Referendumul. Am fost , sa trag cu urechea la ambele adunari, anti-Basescu, erau vreo 10.000 in Piata Unirii, a vorbit Crin Antonescu, dar si la cea Pro-Basescu, la care se plimbau vreo 50 de persoane in camasa alba, intre Opera si Catedrala,cu Ungureanu in frunte si Toro Tibor in spate, si alti 50 ii fluierau. Ei nu se prea razgindesc repede, ca prin miticime, asa ca doar daca-l cred pe Johannis ca nu-i miroase gura a Basescu, s-ar putea sa-l voteze. Cred ca e aproape 2-1 pt Ponta. Si cu Titu Bojin-PSD pe care l-au ales pres la Cons Judetean, si care are "grija" de galetile din judet, chiar se face 2-1 pt Ponta, e adevarat ca pe judet, nu in oras. Cunosc inca foarte multi prieteni pe acolo, si din pacate pentru multi dintre ei ( nu toti ) cam asa arata situatia, si ei cred ca va cistiga Ponta. Chiar si primarul Robu a fost ales ca USL-ist acum ca e PDL-ist nu mai e chiar asa de "in forma", mai ales pt ca pina era in USL, "elitele", ca sunt si pe acolo, nu !?, l-au improscat cu rahat si acum e greu sa-l dezmierde. Cum spun acolo curge Bega, nu Dimbovita !!

      Ștergere
  10. pdl+_pnl(aripa fripturistilor)+ Johannis= mentalitate tip basescu. Ca Ardealul si Banatul il sustin(nu 100%) pe Jh. nu comentez de ce(desi s-ar putea spune multe). Asa ca nu cred ca sunt un exemplu de intelepciune, ci sunt mai pragmatici si se cred mai spre vest(in parte au oarece dreptate).Nu inteleg cum apreciaza porcariile politice de pe "dreapata"?????Deci sa voteze cum "vrea muschii lor".

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.stiripesurse.ro/cutremur-inainte-de-vot-iohannis-prins-cu-minciuni-in-declara-ia-de-avere_937287.html

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=WVCsN93dQs8

    RăspundețiȘtergere