duminică, 3 decembrie 2017

Aceşti incompetenţi care ne conduc

Anul care aproape s-a scurs ne-a arătat din plin incompetenţa guvernării alianţei PSD - ALDE. Sunt pur şi simplu stupefiat de incompetenţa, prostia şi aroganţa acestor politicieni.

Cu mulă părere de rău constat o degradare formidabilă a clasei politice şi în primul rând a PSD. Dacă în primul deceniu post decembrist PSD numea în posturile de răspundere ale ţării tehnocraţii epocii comuniste. Acestora le-a venit, normal şi vremea pensionării şi în locul lor se cască un gol imens. Parcă toţi specialiştii au dispărut şi au rămas doar rebuturile în politică. În acest domeniu excelează mai ales ALDE, în care Tăriceanu a adunat toate resturile pseudo-liberale şi furnizează guvernării nişte  proşti absoluţi.

Mai constat cu surpriză ca cel mai mare partid al ţării, PSD este condus acum de oameni care nu au avut legătură cu PSD.
În primul rând Liviu Dragnea a fost la PD până în 2000. Imbecila activă Olguţa Vasilescu care a provocat haos la Ministerul Muncii şi secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu au fost vajnici peremişti din gaşca lui Vadim. Iar acest Codrin Ştefănescu are comportamente publice care-l apropie de fascism.
Proasta activă care a ajuns Primar General al capitalei era o trompetă vorbitoare la prompter de la Antena 3, cel mai reacţionar post de televiziune. Pentru că România tv se adresează tuturor retardaţilor care urmăreau pe Diaconescu şi DDDtv.
Acolo la Antena 3 funcţionează nişte mercenari lipsiţi de orice scrupul care cântă  în struna lui Dragnea care i-a şi plătit suplimentar din Tel Drum după cum reiese din nişte documente.

Dar prostia activă a madamei Firea are recul. Decizia de a instala o piaţă de Crăciun chiar în locul de organizarea al protestelor anti guvernamentale, complet nepotrivit s-a soldat cu acţiuni ferme ale protestatarilor care au demontat schelele. Deplâng şi resping acţiunea provocatoare a unui protestatar care s-a luat la bătaie cu un trecător care era împotriva demonstranţilor.

Ce reiese de renunţarea făcută de Firea? Că acestor ticăloşi le este frică de stradă şi foarte bine face lumea că protestează. Probabil a contat şi opinia contrarie a prim ministrului Tudose.

Altfel cu majoritatea imbeciloidă din Parlament pot trece tot felul de bazaconii, cum de fapt a făcut şi regimul Băsescu.
Glasul străzii contează. 


Am mai văzut chiar acum o gogoaşă fâsâită la care a cuplat Sorin Roşca Stănescu. Gabriel Sandu, ministru puşcăriaş din vremea lui Boc, implicat în afacerea Microsoft, îi denunţă pe foşti ambasadori la procuratura SUA că l-ar fi silit să semnze astfel de acte. Chestia ar fi comică dacă n-ar fi o prostie imensă şi imbecilă. Ambasadorii au în obligaţiile postului să facă lobby. Cum l-or fi silit pe Sandu să semneze? I-or fi pus pistolul la tâmplă?...hahaha Că nemernicii ăştia de american au drept de port armă!

2 comentarii:

  1. Mi se pare catastrofal tot ce se intampla, suntem aproape in aer...Nici nu stim daca mai merita sa protestam cand nici lumea dinafara n-o duce prea bine, iar mafiotii de la noi pot face orice le trece prin minte. Pot face un stat politienesc care sa le apere lor interesele, fara sa mai tina cont de nici-un tratat international...Bietii protestatari din Bucuresti inca mai lupta, dar multi s-au resemnat si au renuntat, facandu-si, probabil, alte planuri de viitor...Ma ingrozeste ideea ca trebuie sa ma-ntorc acasa, pentru ca am iesit la pensie si, desi mai am contract si mai lucrez, nu mai pot face asta la infinit, mai merit si eu cativa ani buni de libertate cat nu sunt inca atat de in varsta...Dar ce ne-asteapta in Romania? Mai ramanem in EU? Eu nu am incredere ca ne va fi bine cu PSD-ul acesta radicalizat si reactionar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te gandesti,daca o fi adevarat,dar eu inca cred,ca Dragnea a ajuns la masa festiva a lui Trump dand spaga la consilierul lui ( Fin,parca ) 100.000$ nici nu ma mira ca ambasadorii americani,implicati in afacerea Microsoft,sa fi fortat verbal pe Gabriel sa semneze un act. Dar ca acest Gabriel a luat si el spaga lui,pe care sigur nu l-a obligat ambasadorul sa o ia,asta e alta poveste...

    RăspundețiȘtergere