miercuri, 25 octombrie 2017

Parlamentarii PSD nu vor să mai fie penali, rămân doar tâmpiţi şi ticăloşi!

Pe măsură ce urmăresc scena politică internă mă umplu de mai multă scârbă.

Adunătura care se numeşte coaliţia majoritară PSD ALDE mă pune pe gânduri. Chiar atât de jos a ajuns politica în România? Se pare că sunt optimist, poate fi şi mai rău!

Deci mai nou parlamentarii sunt supăraţi pe preşedinte că i-a făcut penali pe unii care sunt sub ochiul scrutător al justiţiei aşa că vor să legifereze ceva în sensul că este cenzurat acest cuvânt la adresa lor. Rămâne cum am stabilit, sunt doar proşti, aroganţi, agramaţi, ticăloşi şi hoţi!

Dacă ai ocazia să urmăreşti A3 nu poţi să nu constaţi că o jurnalistă a diagnosticat corect politica mai nouă a acestui post. De aici se comandă PSD!
În desfăşurarea este războiul A3 împotriva lui Victor Ponta. Victor Ponta a devenit duşmanul cel mai periculos al PSD şi implicit A3 pentru că el ştie toate dedesubturile acestui partid. Şi mai ales pe escrocul Girimea de Turnu Măgurele. Pentru acest lucru, pe lângă cucuveaua de Dana Grecu a fost mai nou cooptat Codrin Ştefănescu, probabil lider al aripii fascistoide a PSD.

Altă sursă media dezgustătoare este EVZ, purtător de cuvânt prin Dan Andronic a clicii mafiote din jurul lui Traian Băsescu. Interesele acestei grupări sunt convergente cu haita PSD-ALDE.
La ALDE s-a răsturnat căruţa cu proşti, parcă este un magnet al nulităţilor, excelent reprezentate de ex-fotomodelul Călin Popescu Tăriceanu.
Atât a mai rămas din fostul liberal, prezenţa fizică, în rest răspândeşte o duhoare pestilenţială a prostului care nu e prost destul, ci mai este şi fudul. Păi cu  să nu te trăsnească duhoarea când o vedetă pornografică, ajunsă nu ştiu cum pseudo liberal are obrăznicia să o atace pe doamna Turcan şi PNL.

Pe de altă parte EVZ pune titluri diversioniste, opinii ale puşcăriaşului Nicuşor Constantinescu că şi Iohannis ar putea fi implicat penal. Părerea acestui butoi de defecaţii penale a devenit titlu la EVZ. 

De câte ori am ocazia să văd reacţii ale lui Ion Cristoiu comentez imediat. Acest pseudo analist de trei surcele a fost la momentul potrivit imediat după Decembrie 1989.
Având anumite înzestrări jurnalistice s-a privatizat şi din ex-mahăr utecist a devenit un mare jurnalist capitalist, inventator de tabloide de succes. Dar el nu-şi dă seama că trăim în 2017 şi lumea poate deosebi analiza politică de opinii agramate şi anacronice.


Rău mai stăm cu media, dar mult mai rău cu politicienii. 

7 comentarii:

  1. Exact asa gandesc si eu.Din pacate oricat ar comenta cateva posturi de televiziune adverse PSD-ului, toata energia criticilor lor e in van...ei isi vad de matrapaslicurile lor si nimeni nu-i abate din cale...Ne-am inveninat, sangele ne e otravit de oroare si ne imbolnavim, iar mafiotii o tin pe-a lor...Probabil ca asa ne e soarta, noi nu suntem un popor exigent, toleram toti agramatii acestia foarte natural dupa ce l-am avut pe Ceausescu 25 de ani, ceea ce a coborat stacheta asteptarilor la cel mai jos nivel...Ce ma revolta cel mai tare e LASITATEA intelectualilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut de acord cu tot ce ai scris! N-as schimba un cuvant!

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit ! Opinie destul de corecta dar il critici pe Tariceanu vehement ? Pai ? Te uiti in istoricul blogului tau sa vezi ce ai scris despre el ? Hai,Joe,eu sterg dar tu sigur ai toate episoadele ...Citeste-ne si noua cand il laudai tu ca a fost " cel mai mare prim ministru " al tarii iar eu iti spuneam ca a fost cel mai mare milog al tarii si nu ma credeai ? As vrea sa zici si tu o data pe propiul blog: da mai colega,asa am zis dar...m-am inselat. Poti sa faci asta pentru mine,asa ca intre colegi?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu lăudam un prost, dar tu erai extaziat după un hoţ şi un bandit dovedit, ex preşedintele Băsescu! Cu care se scaldă acum în aceeaşi troacă.

      Ștergere
    2. Daca base e si el penabil, ce face justitia aia corecta (procurorii) ???? cat despre posturile tv , cine stie corect(chiar si de departe ...) cine are dreptate? (sau partial dreptate). aLTFEL, NE AFLAM IN VORBA CA NISTE intelepti absoluti ce ne pretindem. Tu esti intruchiparea intelepciunii ha, ha, ha .

      Ștergere
  4. Salutul liberal (pana la unirea cu pdlistii) JOS PONTA !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. p.s. dupa unire(noaptea ca hotii) se intelege lozinca. Caragiale nu a avut destul material, ca facea niste schite de tot hazul .

      Ștergere