marți, 20 februarie 2018

Tristeţea unui protest

Sâmbătă a avut loc în faţa Palatului Cotroceni cel mai ciudat protest.
Nişte oameni, cam vreo sută s-au strâns acolo să protesteze împotriva DNA. 
Aş mai fi înţeles să fie un protest contra preşedintelui Iohannis, dar protestul era împotriva Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Haita lui Dragnea şi cei 40 de hoţi a depăşit limita mârşăviei, pentru că în spatele acestui protest stau dobitocii acestui partid. Că erau lozinci agramate, că protestatarii avea portocale probabil cumpărate de alţii, că bieţii oameni în majoritate nu părea să cumpere portocale ca să le arunce, sau probabil PSD a făcut rost de ceva portocale stricate este un lucru, dar să mai ai tupeul să-i pui să protesteze asta depăşeşte bunul simţ.

Nişte întreprinzători media  de la record.ro au înregistrat imagini de la acest protest care m-au înduioşat, întristat şi mi-a stârnit revolta pe organizatorii ascunşi, precum cap de gumă Codrin Ştefănescu. 

Trebuie să ai atâta aroganţă şi nesimţire să pui nişte oameni simpli, precum cei care protestau să protesteze contra DNA, adică asupra organismului de urmărire penală a nemernicilor cu gulere albe (şi murdare). Exact aceşti protestatari sunt victimele  inocente a bandiţilor urmăriţi de DNA care au spoliat România în ultimii 28 de ani şi nu numai de la PSD, de pe la toate partidele, pentru că acum DNA, contrar imaginii false şi mincinoase create de mercenarii de la A3 şi RTV, nu mai urmăresc să pedepsească pe adversarii lui Traian Băsescu, ci s-au pus pe toţi delicvenţii răspândiţi în toate partidele de azi.
Necazul este că PSD fiind mai mare are strânşi cei mai mulţi borfaşi şi din acest motiv se consideră discriminaţi.  

Acum am văzut şi pe cei care apără justiţie din #rezist şi nu m-au entuziasmat.
Aş fi preferat un pic de empatie şi declanşarea unui dialog, chiar dacă era cu surzii, dar aşa aveau de câştigat.

Avem o Românie săracă, dependentă exact de borfaşi, care nu fac nimic să ne îmbunătăţească viaţa, dimpotrivă menţin această dependenţă în sărăcie, iar vectorii activi României moderne nu încearcă să găsească punţile dialogului. 

Dimpotrivă adâncesc prăpastia spunând despre această lume săracă că îşi merită soarta.
Această atitudine radicală nu aduce nimic bun pentru proiectul unei Românii moderne cu infrastructură de autostrăzi şi căi ferate de mare viteză, cu şcoli şi universităţi bune, cu spitale de unde să ieşi sănătos nu mai bolnav.

Trebuie să căutăm toate oportunităţile de a arată minciuna groasă şi rău mirositoare a actualei coaliţii PSD ALDE care prin mărirea iresponsabilă a pensiilor, avantajându-i doar pe cei cu pensii mari a declanşat procesul de inflaţie care roade acest plus de bani.


Infractorul Dragnea nu trebuie să caute la BNR explicaţia inflaţiei, ci să se uite la propriul lor program de guvernare care nu prea ne dă speranţe.

2 comentarii:

  1. Acum, ca ai inceput sa deslusesti mecanismele prin care stanga din Romania manipuleaza masele, ar fi interesant un studiu al mecanismelor prin care stanga din SUA face acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. La majoritatea manifestațiilor cei ce ajung acolo au cele mai diverse motivații: treceau întîmplător pe stradă și erau curioși să afle ce este acolo, nu au nici o treabă și vor să piardă vremea, așa e moda să faci scandal chiar dacă nu ai habar pentru ce, orice este contra atrage populația, mai stai de vorbă cu necunoscuți sau nu, tolomacii au impresia că în acest mod se implică și ei, activează, etc., alții vor doar să fie văzuți acolo - ca un fel de snobism de afoni la operă, unii sunt plătiți, nu lipsesc vagabonzii, hoții de buzunare atrași de aglomerație, bolnavii psihic.

    RăspundețiȘtergere