sâmbătă, 13 iunie 2020

Ce mai face PSD?

Păi ce să facă: Porcării!
Acest partid care întruchipează ce-i mai rău în societatea românească a descoperit că e mai simplu să fii în opoziție când ai majoritate confortabilă în Parlament. Pentru că are aliați de nădejde în PRO România și ALDE, partide fantomă care există doar prin lideri. Victor Ponta este cel mai toxic politician al momentului pentru că sub aparența unei atitudini moderate propune cele mai imbecile idei. Tăriceanu care a parazitat prin prezența de bărbat bine și legături de familie PNL, acum arată doar că este un prost cu multe neveste.

PSD guvernează în momentul de față prin Parlament, ajutat de de incredibila atitudine a CCR. Guvernul nu poate face decât ce decid imbecilii iresponsabili ai acestei majorități de nerozi. 
Fac tot ce este posibil, inventând legi care să nu permită guvernului să obțină venituri suplimentare la buget, blocând trecerea pe bursă a companiilor profitabile cum se face peste tot în economia de piață.
În același timp inventează legi care să oblige guvernul să cheltuiască nesăbuit și să afecteze bugetul care este și așa foarte afectat de pandemie. 

Nimic nu este logic în politicile PSD. Nu vor să prelungească starea de alertă, probabil vor să inventeze o lege în care ei să decidă ce-i de făcut.
Contrazic realitatea că pandemia este încă periculoasă cu un număr de infectări peste 200 de persoane în ultimelor zile și menținerea deceselor în jur de 10 persoane. Ce argumente științifice caută acești maeștri ai imposturii și incompetenței?

Florin Câțu le-a replicat în privința acțiunilor privind economia cum au privatizat-o ei, lucru care a condus la dispariția construcției de tractoare și autocamioane, sau a petrochimiei.
În același timp se prevalează de pandemie să continue această stare de lucruri care nu ar fi fost posibilă altfel, în care ei să dețină această majoritate. De fapt azi ar fi trebuit să se fi desfășurat alegerile care ar fi dus la dispariția acestei majorități fatale pentru România.
Să sperăm că lucrurile se vor lămuri în toamnă!

Un comentariu:

  1. Ce vrei sa spui cu
    "imbecilii iresponsabili ai acestei majorități de nerozi"
    Tu esti sanatos draga Joe? Te mai controlezi?
    Tre sa stii ce este echilibrul si sa o dovedesti/dovediti!

    RăspundețiȘtergere