vineri, 24 iulie 2020

Criză, monșer!

Da, suntem în plină criză pandemică. După abținerea din perioada de stare de urgență lumea s-a relaxat, doar virusul nu s-a relaxat. 

Și în momentul în care autoritățile se pregăteau să ia măsuri de prevenire ne trezim cu Avocatul Poporului și cu CCR care spun că trebuie apărate drepturile omului prin legislație specifică. 

Săritori ca de obicei cei din majoritatea parlamentară a PSD au întârziat suficient apariția legii astfel ca virusul să se răspândească și să facă noi victime în număr mult mai mare decât în perioada de urgență. Asta este prostia politică a PSD, confundă sănătatea cu politica. Acești distrugători ai justiției și drepturilor omului brusc au devenit mari apărători aacestor drepturi. Această întârziere a afectat potențialul spitalelor supraglomerate acum cu bolnavi la ATI. Și nu o spune un politician, o spune directorul spitalui V. Babeș din Timișoara.

 

La fel de grav este că liderii pesediști acuză pe cei de la guvernare că nu controlează situația. Și dau exemplul nepurtării măștii în spații închise. Ciolacu și Cazanciuc sfidează jurnaliștii nepurtând mască. Ei nu uită să să-l exemplifice pe Orban din poza lui la petrecerae de ziua lui, privată, nu publică. Este adevărat că acum a fost surprins însuși președintele Iohannis la summitul UE fără mască, chiar dacă și alții erau la fel. Dar nu poți îndemna la purtarea măștii, dacă nici tu nu respecți întotdeauna această prevedere. 

 

Mult mai grav este că politicieni pesediști neagă existența virusului și a pericolului pe care îl reprezintă. Nerușinarea maximă o reprezintă deputatul AKM care se tot laudă că este medic, e un impostor făcea practică la Spitalul Județean din Pitești prin 89, unde chiulea din greu. Doamne ferește să te consulte acest vraci. La fel de periculoși și iresponsabili sunt jurnaliștii care propagă idei împotriva tratamentului în spital. Excelează în sens negativ cei de la A3 și alde Cristoiu. Așa că apar protestatari anti Covid și mai rău români filo Putin! E greu de conceput români care să simpatizeze dictatura rusească a lui Putin.

 

E vară, lumea vrea la mare unde este o aglomerație peste măsură, că e greu să mai ajungi în Grecia și așa se mai infectează lumea. Înclusiv Andrea Esca a pățit-o și este foarte potrivită pledoarie ei pentru protecție și atenție. Numai idioți de tip această fufă Budeanu care debitează prostii pe FB, o înjură și blamează pe Esca pentru sinceritatea ei.

 

O singură rază de speranță a fost summitul UE unde România a obținut aproape 80 de miliarde de euro pentru relansarea economică. Este o șansă pentru infrastructura României, în transporturi rutiere și feroviare, în sănătate, spitale și în educație. Sper să existe specialiști care să facă proiecte viabile, sau dacă nu să ceară suport extern.

 

Evident că sunt cârtitori, Tăriceanu și Băsescu ambii îmbătrânesc urât. Nu vor să iasă de de scena politică. Băsescu nu poate să-și țină gura, el a negociat prost și am luat puțini bani și din acest motiv vrea să scadă meritele lui Iohannis. Nu mă mir că bolșevicul de Cristoiu spune că banii nu există, privitivismul lui șiret de țăran reșapat în intelectual mă scârbește.

 

E criză monșer! Și baba se piaptănă și uită să-și pună masca!


3 comentarii:

  1. Corect ,cu critici și laude , dar Budapesta a primit 100 miliarde și Grecia 300 sau sunt baliverne ? Dacă e așa...felicitari lui Orban al lor ! Si...rusine lui Johhanis papa-lapte...daca știrea e fake-news...scuze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te-ai specializat în rspândit stiri false. Italia stiu că a primit cel mai mult cam 270 miliarde. Restul sunt aiureli! Nu-l mai lăuda pe Orban Viktor este un jmeker care prostește unguri, văd că te prosteste și pe tine, nu mă mir îți plac micii dikatori, sper că nu și Putin?

      Ștergere
  2. Politicienii incercand sa profite de situatia de criza grava este la fel de pandemica, de ce ar fi altfel in Romania?!

    RăspundețiȘtergere