miercuri, 23 septembrie 2020

Un atentat la bunul simț și la siguranța națională

Acum cu alegerile locale se petrec tot felul de lucruri. Se lansează tot felul de acuzații murdare și ticăloase. Principalul subiect al unor fake news, atacuri murdare și ticălose a fost contracandidatul la primărie a primăriței Firea, Nicușor Dan. Niște mahalagioace cu nimic deosebite de madam Firea au lansat în spațiul public niște dovezi cum că Nicușor Dan este asociat cu infractori. Este de râsul curcilor cum unii încearcă să facă aceste legături când este bine știut că fostul jupân al PSD, Liviu Dragnea s-a afișat și a fost păzit de indivizi făcând parte din clanurile de mafioți ale Bucureștiului.

Pe de altă parte unul dintre candidații PSD în București este asociat cu aceste clanuri de bandiți. Firea și soțul ei Pandele de Voluntari sunt în fruntea unor clici de rechini imobiliari. Firea este acum în atenția justiției pentru că a favorizat o firmă turcească în detrimentul unei românești pentru tramvaiele Bucureștiului, care a fost rezolvată în justiție în favoarea românilor.

Toate aceastea sunt un atentat la bunul simț când hoții și asociații strigă hoții la alții. Pe de altă parte Nicușor Dan trebuie să fie atent când intervine în favoarea unui care poate are dreptate în diferendele sale cu primăria, dar este un personaj deochiat și asocierea cu el poate să creeze situații delicate. 

Ieri s-a produs un atentat la siguranța națională. PSD asociat cu ALDE Pro România și nota bene UDMR au votat rectificarea bugetară cu 40% mărirea pensiilor în bătaie de joc conștienți că nu sunt resurse financiare și că România poate ajunge pe marginea prăstiei, în încetare de plăți, retrogradare pe piețele financiare și pericolul de  a pierde importante resurse bugetare din partea EU.

Exact această mărire ar putea conduce la imposibilitatea de putea plăti pensiile. Această decizie politică și electoralistă este periculoasă pentru români. De UDMR nu mă mir, pe ei nu-i interesează ce se întâmplă cu această țară cu toate că care are și cetățenii care-i votează.

Unii parcă nu trăiesc aici, ci într-o realitate paralelă.

2 comentarii:

  1. E un haos. Atata ticalosie si promiscuitate nu am vazut niciodata de parca vine sfarsitul lumii. E greu sa mai speri la o rezolvare rezonabila a vietii politice si economice de la noi in viitorul apropiat. Avem sabia lui Damocles deasupra capului.

    RăspundețiȘtergere

  2. ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ. Arată că nu te doare la bască: POARTĂ
    CASCĂ!

    Respectă regulile: casca se pune pe cap, cu acel mic
    cozoroc deasupra frunţii. Poziţionează casca astfel încât să nu-ţi
    acopere nasul şi gura. Să dai bine în poză. Împrăştie fotografiile
    peste tot. Arată că îţi pasă.

    Pune-ţi şi vestă reflectorizantă, dă bine
    la cască. Poţi să-ţi pui şi mască, dar nu uita de cască. Poartă cască!
    Poart-o şi la bal şi la spitalul modular.

    După ce ai folosit casca, nu
    uita să te speli bine pe mâini şi pe dosare. Şi pune-ţi masca. Merge
    şi asta cu vesta reflectorizantă de şantierist la drumuri şi poduri.
    Căştile folosite la şedinţele foto se dezinfectează, apoi se trimit
    înapoi.

    Pentru a nu le irosi efortul de până acum. ARATĂ CĂ ÎŢI
    PASĂ. Chiar dacă ai rămas singur cuc, cu un cuc.

    RăspundețiȘtergere