marți, 17 noiembrie 2020

Victoria Maiei Sandu în mass media românești











Victoria Maiei Sandu la președinția Republicii Moldova a fost pe larg reflectată în media românească de către către analiști precum Dan Dungaciu, expertul cel mai informat privind Republica Moldova, alți analiști, înclusiv DW.




Dar nu de aceste analize care văd o șansă bună pentru îmbunătățirea relațiile dintre basarabeni și români blocate de președinți moldoveni anti români, ci despre doi notorii așa ziși pricepuți vreau să me exprim.

 

Primul spre rușinea lui este un moldovean peltic și prost intenționat, numit maestrul din Găgești, adică expolitrucul futecist Ion Cristoiu care declară acru că odată cu alegerea pro europenei și filoromânei Maia Sandu nu mai are rost să eliberăm Basarabia de rusnaci! Prost, tâmpit și ticălos. 

Alt mare expert în pârțuri jurnalistice este consultantul politic Cosmin Gușă. În politică a dat chix cam peste tot, acum este consultant politic și a descoperit că Maia Sandu a fost aleasă de oculta ruso-germană! Adică Putin și Merkel au dat mâna tovărășește să o aleagă pe doamna Sandu. Nu moldovenii diasporeni din Frankfurt cărora li s-au terminat buletinele de vot, că prea o votau pe Maia Sandu. 

Gușă a luat o porție sănătoasă de înjurături, apostrofări și miștocăreli  pe Facebook pentru flatulențele jurnalistice și părerile de doi bani.  

 

Astea le citesc în stiri pe surse, sait cam pesedist, care are grijă ca abureli gen Cosmin Gușă să devină publice.


Un comentariu:

  1. Ce parere am? Vad ca ai devenit analist de analisti. Subtire catre slabut si prea mult plagiat.
    Cred ca MS va conduce mai bine decat fudulul fara empatie pt natie si patrie. Sper sa o ajute si romanii. Cu drag

    RăspundețiȘtergere