joi, 4 septembrie 2014

Dacă este adevărat....

Suntem de ....

Aflu de pe internet că Euractiv a publicat lista posibilă de comisari europeni.
Ei  bine, postul pentru Politici regionale ar reveni Slovaciei! Şi comisarului slovac ar fi tot de la socialişti!
Doamnei Creţu i-ar reveni Ajutorul umanitar……
În acest caz nu doar Ponta, Băsescu, Iohannis, Blaga sunt vinovaţi.
Înseamnă că România nu este în stare să fie apreciată în UE ca o importantă ţară, a şaptea ca populaţie, dar ultima în prestigiu.

Nu cred că pârile lui Iohannis şi Blaga au contat, chiar dacă au fost cam neinspirate!

Statutul României este în discuţie şi de asta doar noi românii avem ce ne reproşa!
În frunte cu cârtitorul preşedinte, cu primul său prim ministru, cu toţi politicienii, inclusiv candidaţii prezidenţiali!

M-aţi înţeles complet greşit unii dintre dumneavoastră, dar politicienii români ar fi trebuit să se concedeze la un singur candidat pe care să-l susţină toţi.


Nu am de obiectat mare lucru doamnei Creţu, dar pe Ponta şi lui Băsescu să-i înghită iadul!

12 comentarii:

  1. Nu Joe, gresesti. Scrisoarea a fost funamentala. Cum iti spuneam de dimineata conta scandalul. Junkers tebuia sa fca un pas inapoi. Scandalul, arma predilecta a lui Basescu.
    Asa cum ti-am mai spus, in opinia publica nimic nu ii mai spala pe cei doi. Si se deschide calea spre Udrea. Deja se acrediteaza idea unei femei, vezi sperla cu Macovei.
    Vot usor !
    M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si sa vezi ca Ajutorul Umanitar, care are o mare incarcatura politica o a fie o trambulina pentru Cretu. Si interna.
      De ex ajutorul UE pentru Ukraina-Donetk !

      Ștergere
    2. Poate mai facem ceva imprumuturi la FMI (ca p" alea cu bancile salvate aproape le-am platit). Ma gandesc la unele pentru razboiul din Ucraina. Ca pe aici se traieste bine (exceptind camarila basista). Cred ca scrie pe noi "fraieri" pentru ca avem niste conducatori umile slugi si fara coloana vertebrala, doar lacomi pentru interesele lor.

      Ștergere
    3. Una vrem alta putem!
      Nici Mircea nu are dreptate cu Creţu că-i agentă americană, nu rusă cum insinuează Pacepa.
      Dacă voiam Politicile regionale şi nu le-am luat înseamnă că asta poate România!

      Ștergere
    4. Joe, eu n-am zis ca e agenta americana, ea o fi doar simpatizanta , asa ca tine, sau doritoare de licurici ca Basescu, deci suspecta. Acu e bine acolo, ca doar n-o sa trimita ajutoare umanitare in USA !?

      Ștergere
  2. Deci Basescu si ai lui ( Johannis si Blaga ) au luat-o in bot. Ei au contestat-o pe Cretu pt ca nu ar fi fost numita legal, Junker a numit-o totusi. Ca n-a primit ce si-a dorit Ponta se datoreaza mai mult imaginii de rahat a Romaniei peste tot, Ciolos a primit agricultura pt ca e si francez ! Iar tu ti-ai expus din nou filo-americanismul infantil, daca s-a "consultat" cu Colin Powell, doamna Cretu nu mai e bolsevica, n-ai ce-i reprosa, nu e jigodia lui Iliescu, etc, etc. Junker nu-i mare fan USA, se stie, o fi auzit si el de hirjoneala cu Powell si i-o fi suspecta. Mare lucru n-am pierdut, numai la Bucuresti se crede ca daca era la impartirea banilor, fura mai mult pt Romania, la Bruxelles nu merge ca pe Dimbovita...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca Junker (chiar daca este ppe) nu este mare fan usa :) Se pare ca ppe-istii autohtoni (mai noi si mai vechi)au ramas setati pe baroso si merg cu para pentru ca "a tinut " cat basescu era sluga lui. Atitudine de ghiocel ofilit (ghiocel este un cuvint frumos, mai degraba nevertebrat).

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum a venit numai o parte din nota de plata pentru poporul iubitor de uslamisti. Dupa plata si rasplata. Putina lume isi mai aduce aminte ca acum doi si jumatate se discuta de admitere in spatiul Schengen. Acum s-a lasat tacerea. Nici nu se mai pune problema. Doi ani si jumateate de impliniri marete. Ce vina insa or avea restul populatiei or oamenii cu ceva mai multa minte cunoscuti ca basisti? Numai Joe poate raspunde la asa intrebari grele.
    Mindru ca sunt roman.

    RăspundețiȘtergere
  5. Locul nostru este in UE. Ca nu suntem in Schengen intrebati-l pe basescu care a batut palma cu interesele Usa. Mai intrebati-l si pe baroso care i-a dictat lui Ponta cele 10 porunci. Mai nou basescu vad ca este foarte belicos. Vrea razboi in Ucraina tarindu-ne cam pe acolo, in timp ce Merkel o ia mai "catinel".Asta e nebun, sau nebuni sunt cei ce il sustin?A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yada Yada Yada. Basescu in jos si Basescu in sus. Mai multa imaginatie tovarasi.

      Ștergere
  6. ps. SI daca NATO vrea sa ajute FINANCIAR Ucraina, sa o faca dar sa nu ne mai puna sa ne imprumutam noi ca deja este enough.Ca intotdeauna , este razboiul lor.

    RăspundețiȘtergere