miercuri, 27 februarie 2019

Trăim vremuri interesante!

Azi doamna Laura Codruța Kovesi a mai făcut un pas important în obținerea postului de Procuror European a câștigat și la votul din comisia LIBE de la Parlamentul European.

Este un semn pozitiv pentru românii exasperați de asaltul lui Dorel asupra Justiției cu găinarul de Teleorman pe post de mânuitor de marionete. Mizeriile l-a care s-a dedat Toader care vrea ca justiția să ajungă la dispoziția acestui găinar ajuns fraudulos în fruntea PSD au revoltat pe toți, inclusiv pe magistrați.

Cel mai trist este când vezi pe abjecții și mizerabilii din PE ai lui Dragnea cum votează împotriva interesului național, care este să avem un român în fruntea unui for european!

PSD sub Dragnea a devenit un partid antinațional, este un fel de PCdR interbelic care milita pentru distrugerea României Mari, acum pentru ajungerea României în cea mai dezavantajoasă situație. Dar nu mă mir, polonezii l-au boicotat pe președintele UE Donald Tusk, polonez de-al lor, dar nu pe gustul pigmeilor politici care conduc acum Polonia. 

Antena 3 a intrat în fribilație, ventilatorul care dă cu căcat în proștii care se uită și cred, funcționează din toate gurile celor care sunt argații lui Voiculescu. Or să moară de bubă rea! La fel o să moară de oftică fostul jurnalist Nistorescu, și AMP, deontoloaga bucălată, care este autoarea prezumției de vinovăție. Acum Alina etc are un singur obiectiv să-l spele de scuipații aruncați de toți pe Dragnea. 

Dar cel mai periculos pentru noi cetățenii acestei țări este politica absolut aberantă economică. 
Țara este pe mâna unui dobitoc numit Teodorovici și a unui profanator de morminte Vâlcov, care la comanda șobolanului găinar din Teleorman distrug economia românească.
Logica lui Dragnea este simplă, arunc toți banii obținuți din truda acestui popor la toți imbecilii și ei mă votează!
Este mai mult decît o crimă este o greșeală, cum spunea Talleyrand!

Deci consecința este numai una, la brutărie cu Dragnea și acoliții!


6 comentarii:

  1. Of, of, of...cat de evident este ca avem mult prea multi agenti pro-rusi printer noi si nimeni nu tipa pe tema asta!!! E cumplit!

    RăspundețiȘtergere
  2. PNL a făcut astăzi o manevră magistrală care a făcut diferența în favoarea Laurei. Ce părere ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi a anulat lipsa de patriotism a acestor mahalagii pesediștiș
      Trio Mahala Grapini, Țapardel, Zoană

      Ștergere
  3. Joe,cred ca ai facut facultatea de procurori !!!Altfel nu faceai puneai egalitate dintre LCK si JFK!!
    Ai deja erori materiale in gandire!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă gândesc că în capul tău este o confuzie totală, gândirea ta este varză.

      Ștergere
  4. Ce nu imi place este dubla masura. D-na Kovesi a declarat ieri ca a castigat partea profesionala a desemnarii procurorului general european, urmand sa astepte partea politica. In Romania ea a fost unul din liderii luptei neimplicarii politicului in justitie dar vad ca daca acest lucru se intampla in UE nu o deranjeaza.
    Tragic este faptul ca implicarea politicului in justitie este negat doar in Romania. Am vazut serialul lui John Olivier despre acest subiect in care prezenta cum este la americani. Acolo procurorii sunt afiliati la asociatii profesionale care sunt simpatizante ale partidelor politice, democrat sau republican. In acest timp fostul ambasador american in Romania dadea lectii de neimplicare a politicului in justitie.

    RăspundețiȘtergere