vineri, 7 februarie 2014

Fuck the EU!

Asta-i vorba, n-o traduc!
Doar că eu fac foarte bine!
Doamna Nuland a venit în România şi nu a dat decât declaraţii foarte diplomatice.
Martorii lui Băsescu (din care exclud pe medicul care avea nevoie de o ştampilă de la un curvet public, care nu are apartenenţă politică, poate fi orice, rămâne doar mentalitatea de vătaf de portiţă!) trebuie să fie extrem de supăraţi!
De ce?
Pentru că toţi apropiaţii EVZ şi mai ales B1tv cu preşedintele demis, Băsescu au încercat să facă din Victoria Nuland un fel de paşă venit de la Ţarigradu' de tip nou adică Washington, care să le cânte pe propria lor melodie afonă de pedepsire a guvernării PDL:
Bun!
Iată că doamna Nuland, americancă cu responsabilităţi europene este şucărită de cecitatea Uniunii Europene în probleme Ucrainei.
Pentru că UE n-a fost în stare să tragă Ucraina în Europa, după cum confirm şi Euromaidanul, adică Piaţa Libertăţii din Kiev. Acolo unde Vitalii Kliciko se duce, nu să joace fotbal, ci să bată miliţieni, că a fost doar campion mondial la grea!
UE nu a prea ştiut să rezolve problema, iar Rusia a sărit să tragă la ei istoria care îi confirmă, prima Rusie, cu accent pe ultima silabă a fost cea kieveană. Acolo este leagănul statului rus, doar knezat, dar ce knezat, făcut praf de tătari, mongoli, who cares!

Păi sunt de acord cu doamna Nuland! 
Cum să pierzi Ucraina, când cam toţi ucrainenii vor în Europa fără vize!
Din acest punct de vedere fuck the EU!
Încolo şi noi, care suntem între cei fuckaţi trebuie să o contrazicem pe Nuland şi să tragem Ucraina în EU.
Să moară de oftică Putin!


11 comentarii:

 1. Aiurea,ce sa caute UE in Rusia ? Hai sa intre si Putin in UE,ce zici ? UE e facuta tocmai sa poata sa se tina la SUA si la RUSIA,nu era atunci China super-putere. Nu intra si...China ? Ce granite au gandit cu UE ,cand sau apucat de treaba ???
  Vezi Kliciko este boxer nu footbalist,batrane...dm

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Măi tovarășe,
   Înainte de a-ți da cu părerea despre orice, mai pune mîna pe o carte de gramatică (vezi că mai trebuie să folosești și cratima atunci cînd scrii "sau apucat"). Cred că Joe te-a supraapreciat cînd a afirmat că ai fi absolvit liceul. Poate la f.f. cu dosar de cadre. E o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, de ce te-au pus tovarășii director. VF

   Ștergere
 2. ...sorry,Ukraina in UE...?dm

  RăspundețiȘtergere
 3. Ca ei ar vrea sa fuckuie UE nu e ceva nou, nou si deosebit e doar ca protesteaza ca ... li se asculta telefoanele !!!!!!!!????????? Ce obraznicie, sa-i asculti pe campionii democratiei si libertatii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. S-a lamurit chestiunea ! Doamna Nuland a facut doar un apel la "adincirea" relatiilor transatlantice

   Ștergere
 4. .. si sa nu uit, element essential: ucrainienii sunt Ortodoxi !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba să avem pardon mulţi sunt şi uniţi!
   Adică greco-catolici!

   Ștergere
 5. vorbesti ca Presedintele. Iar ne apucam sa dam noi sfaturi de geo-politica? R are nevoie de o Ukraina independenta si puternica. Nu de un satelit al altora, un pion de manevra. Ne suntem suficienti noi in postura de pioni. UE e o poveste. Nu ne-a digerat nici pe noi (inca ne poate regurgita pardon de expresie) si o vezi acceptand vre-o 45 m de votanti dintre care 20% rusofoni ? Ha ! M
  PS: si nu cred ca rascoala e spontana. am trăit in miezul lucrurilor in Dec 1989 !

  RăspundețiȘtergere
 6. conform Wiki, cam 5.4 % catolici si Greco catolici :). Nu e Bielorusia

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici Bielorusia nu are mai mulţi catolici!
   Dar cea ucrainiană este mai veche decât cea româno-transilvană!

   Ștergere
 7. Iata un caz tipic in care datele din Wiki trebuie interpretate critic, caci altfel pot crea o imagine falsa.
  Pentru a interpreta datele, sa aratam corect toate procentele mentionate de Wiki: catolici - 5.9%,
  ortodocsi - 26.8%, non-religious - 62.5% (totalul nu da 100% fiindca, evident, mai sunt si alte categorii).
  Sa observam ca si procentul celor care se declara ortodocsi este destul de mic. In plus, pentru discutia de aici,
  as zice ca ne intereseaza proportia celor care, dupa religie, pot fi presupusi mai pro-occidentali, iar aici comparatia
  intre 5.9% si 26.8% chiar poate fi inselatoare. Catolicii sunt mult mai rigurosi cand e vorba de practica religioasa; ortodocsii pot merge la biserica doar la Craciun si la Paste si biserica ii accepta fara obiectii, in timp ce la catolici asemenea persoane au probleme cu biserica. Astfel, proportia ucrainenilor care nu se mai declara, sau simt ca nu se mai pot declara ca apartinand bisericii lor e probabil mult mai mare ca la ortodocsi. Ce conteaza insa, din punctul de vedere mentionat mai sus, este ce procent provine din familii TRADITIONAL catolice, iar dupa acest criteriu, diferenta dintre procentele relevante e probabil semnificativ mai mica decat diferenta intre 5.9% si 26.8%.

  RăspundețiȘtergere