marți, 11 februarie 2014

Tristeţea servituţii

Aseară am stat până târziu să-l urmăresc pe Mircea Badea. Chiar dacă pentru unii este enervant, ticălos, nesimţit, etc., câteodată le nimereşte.
Şi ce face aseară Mircea Badea? Răspunde la ordinele patronului!

L-am mai văzut pe Badea şi pe celalaţi angajaţi comportându-se ruşinos şi executând ordinele lui Voiculescu. Şi de fiecare dată aceste comportamente apar penibile şi arată stânjeneală, la Mircea Badea se vede prin lipsa de vervă.

Pe cine l-a luat peste picior? Păi, primul luat la mişto a fost...Johannis. Neamţul l-a adormit, cică,  în timpul conferinţei de presă. Normal! Cum să aibă nemţul tupeul să răspundă la întrebarea unui jurnalist ce căuta Dan Voiculescu la întâlnirea USL: habar n-am!
Apoi intră în malaxorul miştocărelii triste a intrat Crin Antonescu. 
Badea cita dintr-o ştire de pe Hotnews, pe care, culmea, o citisem şi eu! Aceasta relata interviul luat de Ciutacu la Rotv şi de ce s-a luat Badea nici nu era citat exact din hotnews!
Antonescu era luat la rost pe motiv de atitudine anti-Băsescu. Antonescu a reamintit acestui post al PSD că nu el a semnat pactul de coabitare, ci primul ministru Victor Ponta! 
Dar ordinul voiculescian era pe motiv că liberalul Antonescu spunea că are interdicţie la Antena3 de vreo 3 luni.

Dacă ar fi fost altcineva, alt partid politic, etc. tot ce am spus aici rămâne valabil!

Este trist că un partid inexistent politic, actualul PC (nu se ştie dacă nu-şi va schimba numele în vitorul ami apropiat sau depărtat) supravieţuieşte politic doar pe influenţă media, Antena3 în primul rând. În 2012 Voiculescu i-a păcălit pe liberali, le-a cedat cel puţin 10% din locurile paralamentare, acum Ponta a acceptat din acelaşi motiv. 
PC - conservator? se mută fără reţinere de la stânga la dreapta funcţie de interesele patronului. 
Păcat este că jurnalişti de la Antena3, dintre care unii buni şi valabili sunt obligaţi să se supună unor astfel de ordine ale unui individ extrem de controversat cum este Dan Voiculescu.


7 comentarii:

  1. Joe, se vede ca ai implinit 65 ani,doamne,vezi lucrurile deja altfel,sau numai ca l-a atacat narodul ala pe Iohanis al tau ? Voiculescu le controleaza la papagalii lui si...sughiturile,,,d.m

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, daca fiecare dintre noi am fi "guvernati" de principiile bunului simt, nu s-ar ajunge la situatii penibile nici la nivel individual, nici la nivel national. Dar nu stiu cum...intotdeauna uitam de principii cand e vorba de interesul personal. Si din pacate , la noi principiile sanatoase rareori converg cu interesele clasei politice. Pe aici, pe-acolo...cate-un ghiocel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ma Joe, cum se intoarce roata? Cand ti-am spus la momentul cu pricina ca nu-i va prinde bine lui Crin
    amorul inceput cu Voiculescu, ai raspuns ca atat Crin cat si PNL-ul vor profita enorm de pe urma Antenelor.
    Ai avut dreptate! Acum, de catava vreme, vine si nota de plata!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o nota de plata cu bacsisul inclus. Iti place ori nu-ti place, bei Joe aghiasma...Si nu este deat inceputul. L

      Ștergere
  4. dupa cum vedeti, comentariul nu e ! o sa incerc sa injur Antena

    RăspundețiȘtergere
  5. acum comentariul a ramas. QED
    viitor de aur...

    RăspundețiȘtergere
  6. a. de fapt ce I se reproseaza lui Voiculescu ? Concret nu ce "se stie ca zice toata lumea" ?
    b. Ce este rau, neobisnuit sau anti-democratic in ca un partid/current politic sau persoana sa supravietuiasca prin media ? Auzit de Defoe, Franklin, Hearst, Ross Perot, Berlusconi etc ? Si te rog, fara aia sunt “buni” si a sa ia “rai”.
    c. Emisiunea lui Badea e pamflet. Adica gen comentariile din Contributors sau talk show urile Colonelului. De ce Poate Pora sa injure si Badea nu (Badea e mai cult si informat decat Pora)
    d. Eu cred ca Antonescu e o nulitapte (sunt liberal cu acte). Si ce inseamna asta ? Imi interzici dreptul la opine, precum LA Tribune ?
    e. Imi place Johannis si cred ce ce face ANI e o tampenie comandata politic. Dar daca altii nu il plac e ok. Oricum, nu cred ca are viitor mare in politica nationala (si el o stie si de asta nu-I place). Ce stii tu de etniii minoritari in timpul Secului Comunist ? E doar un rabbit in cursa, nu un concurrent (altfel nici nu il sustinea egocentristul de Antonescu).
    M

    RăspundețiȘtergere