miercuri, 9 ianuarie 2019

CE se întâmplă când pui un bou la Apărare

Boul respectiv se numeşte Gabriel Leş, este ministrul Apărării care se pare că nu a făcut armata!

Deci dobitocul ăsta promovat de şobolanul paranoic Dragnea execută ordinele acestuia că d'asta a fost pus acolo. Şi şobolanul afacerist a intrat în conflict cu generalul Ciucă pentru motive de înzestrări pentru armată. 

Şi ce face boul pus de Dragnea? Păi mandatul generalului Ciucă se termina la sfârşitul anului trecut. Trebuia propusă o nouă numire. Şi ce fac iresponsabilii (eufemism) ăştia? Nu mai respectă lege numirii şefului Statului Major, adică promovarea unui din şefii statelor majore ale armatelor României. Dar nu vor să se mai respecte. Îl propun pe generalul Scarlat care nu deţinea funcţia de şef de stat major. El într-adevăr avea o funcţie de reprezentare la UE şi la NATO.
Numirea acestuia pare oricum discutabilă pentru că nu se respecta regula şi preşedintelui i s-a părut extrem de dubioasă şi cu intenţii politice, cum fac aceşti iresponsabili care conduc azi România, care după cum zice cu multă dreptate doamna Veorica că devastăm Germani şi Franţa.

Indivizii ăştia pun în pericol România din cauza intenţiilor lor parşive şi penale.


Un comentariu:

  1. Draga Joe,
    Nu te ingrijoreaza daca nu vezi nici un comentariu? Ca sa nu te simti singur as vrea sa-ti reamintesc ca inca te consideri intelectual adica, conform dex "folosesti creator intelectul". Daca da , atunci nu iti mai cobori stacheta atat de jos.

    RăspundețiȘtergere