luni, 7 ianuarie 2019

Ştiri pe surse

În ultimul timp au proliferat site-urile sau saiturile de pe internet care dau ştiri. Omul ocupat vrea să afle noutăţi şi se uită pe astfel de saituri.
Inclusiv televiziunile de ştiri au pe internet, dar şi pe Facebook astfel de surse de ştiri. 

Dacă vrei să nu fii informat atunci te uiţi pe anumite saituri care fabrică minciuni şi fâsuri în loc de ştiri. 
Tehnica adoptată este de a da ştiri cu titlu bombastic, dar de fapt ştirea apoi citită să nu conţină ce s-a spus în titlu, sau să contrazică acest titlu. 
Şi aşa se fabrică fake news. 

Sunt apoi saituri care publică din abundenţă opiniile unor cretini care vor să intre în atenţia publică. 

I-aş pune în această categorie în primul rând pe cretinii politici. Aici locul prim îl ocupă Codrin Ştefănescu, secretarul PSD, care este port drapelul toxic al prostiilor care-i trec prin cap lui Liviu Dragnea, este talonat îndeaproape  de deputatul mitralieră Rădulescu, alt gunoi care jigneşte numele de parlamentar. Nu departe se află o tembelă europarlamentară pe nume Maria Grapini. Lângă ea se află Gabriela Zoană, idioata promovată din judeţul Argeş în locul primei ministrese Dăncilă.

Vin apoi idioţii  apevişti sau foştii de prin servicii mai mult sau mai puţin secrete. Unul este Dumitru Iliescu, un dobitoc ajuns general din motive că avea acelaşi nume cu fostul prezident Iliescu. Altul este toxicul umflat de rahatul pe care-l debitează zis ex colonelul de secu Dragomir. 

Dar unde apar aceste ştiri?

În primul rând la saitul Ştiri pe surse (expresie eronată în limba română, expresie cam securistă!). Vine apoi amuzantul DC News, filială a toxicei fabrici de minciuni Antena3 unde tronează Morsa Competentă zis şi Chireac, alt individ umflat cu pompa de produsele haznalelor pe care le propagă.
Se mai ia în seamă saitul cotidianului Evenimentul Zilei, oficină a martorilor lui Băsescu, plină de minciuni şi în care te omoară mirosul care-l exală ştirile propagate.

Dacă vrei să te enervezi şi să nu afli nimic păi urmăreşte-le ştirile!

Un comentariu:

  1. Excepțional interviul lui Ludovic Orban ieri seara la B2 Tv
    Recunosc ca nu îmi e simpatic omul... dar de data asta a fepasit așteptările... calm si foarte concis
    In schimb nu pot să trec cu vederea aceasta ura ancestrală împotriva,lui Basescu ... oricate potlogarii ar fi făcut nu se compara mici a sută parte fata de ce sa petrecut în domniile PSD si chiar UDL ...
    Si asta o spune un om care a suferit mult în anii comunismului ... nu mai veniti cu petarde de tipul ca Basescu a introdus poliția politică în Romania

    RăspundețiȘtergere