marți, 14 mai 2019

Ignoranții

Când citești ce spun ignoranții te umpli de jenă, de rușine. 
Oare unde au învățat, oare ce profesori au avut, sau sunt doar ei în nemernicia lor de vină?

Dragnea a pus capac prostiei lui în privința istoriei. Confundă cămășile brune naziste, cu cele negre mussoliniene. Derbedeii naziști bruni și-au făcut de cap până când Hitler a decis ca Roehm să fie asasinat, devenise o povară. Și ai-a înlocuit cu melt mai eficienții din trupele SS. Dar astae sunt lucruri complicate pentru Dragnea.

Un prieten de la Paris îmi taxează deriva mea de limbaj, că aș fi prea dur cu acești contenporani, chiar dacă și el are cam acealeași cuvinte pentru trecutul nostru glorios din comunism.

M-am săturat! Peste tot în media, la loc de cinste sunt insanitățile lui Dragnea. 
Are obrăznicia să spună că străinii ne otrăvesc cu produsele lor  alimentare, în schimb autohtonii au dat lapte stricat  elevilor și i-au intoxicat. Mai multă ipocrizie și nesimțire criminală nu se poate!

Chiar nu pot înțelege cum sunt atâția oameni care sunt dispuși să-i creadă mincinile.
Probabil doar leneșii și oportuniștii care au parazitat pe lângă cei harnici în economia românească și au acum pretenția la pensii mari? 
Plus că replica lor este mai tot timpul tip Antena3: de vină este...Băsescu
Are Băsescu multe acțiuni discutabile, dar acum toate sunt izvorâte din acțiunile unui infractor care a jefuit statul și un județ foarte sărac ca să-și facă o avere nesimțită și obscenă și care vrea să scape de pușcărie.

4 comentarii:

  1. O parere avizata:
    “Etapa ‘unitatii intregului popor in jurul partidului si al secretarului sau general" poate fi definita ca o cabala a impostorilor – unitatea impostorilor in jurul impostorului suprem”.”Cabala impostorilor, mostenita de la regimul comunist, ii asigura PSD o sustinere solida pe termen mediu”, subliniaza Dumitru Bortun, apreciind totodata ca “liderii PSD nu mai pot sa dea inapoi."
    http://www.ziare.com/liviu-dragnea/presedinte-psd/despre-cabala-impostorilor-care-sustine-psd-frica-de-a-aplica-legea-in-romania-si-corigentul-care-vrea-sa-fie-tratat-ca-premiant-in-ue-interviu-1561161

    RăspundețiȘtergere
  2. Joe, am vrut sa scriu si eu despre tampenia lui Dragnea, care a confundat camasile negre cu cele brune. Bine ca nu le-a zis camasi rosii, ca la Garibaldi, Dar nu, rosu e culoarea ”lor”. Marius Bazu

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragnea stie ca pentru electoratul lui si din pacate si pentru o parte din opozitie are efect timpeniile care le spune.Muti sint lipsiti de logica.Daca in Romania ajung alimente de proasta calitate de vina sint guvernatii,e datoria celor care guverneaza sa ia masuri.Nu o tara trimit alimente,guvernele nu sint in afaceri alimentare.Peste tot in lume sint oameni care faca tot felu de porcarii numai ca sa cistige mai mult.Alta prostie vad pe internet ca strainii ne taie paduriile.Adica cum,vin la noi si fac ce vor de capul lor?!! Guvernatii corupti nu isi fac treaba,ei au toata puterea si toate pirghiile necesare sa ia masuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Since we are talking about ignorance, as far as I remember, when you write something in Romanian (as well as any other language), you MUST leave a space after "point" and "coma".

      Ștergere