miercuri, 15 iunie 2022

Despre Mineriadă


Se pare că probleme tehnice au împiedicat diseminarea postării mele cu mineriada din 13-15 iunie 1990. Așa că vă invit să consultați postarea mea: 

https://joenegut.blogspot.com/2022/06/mineriada.html

5 comentarii:

  1. Ha! Ha Ha! Probabil ca la Cenzura nu i-a placut ...gramatica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Credeam ca am tras apa dupa mineriade. Nu este frumos sa teuiti la ce ai produs inainte de a trage apa adica nu este frumos sa raminem intrecut. Sunt atitea subiecte recente de analizat , si care in felul lor sunt cu mult peste mineriadele lui Iliescu. Uite ar fi trebuit sa vorbesti despre ceea ce se numesc impuscaturile publice din scoli sui magazine in SUA , pentru ca americanii ni le vot aduce si aici . Sau despre spectacolele in aer liber cu destinatie consum de droguri , sau despre cacatul asta imputi care se numeste alianta PSD cu PNL si noile lor intentii de rereimpozitare a pensiilor , sau despre desfiintarea fabricii Dacia in schimbul unor armamente frantuzesti care vor aduce nebunia lui Putin pe aici. . Astea sunt bumai vre-o zece la suta din subiectele la ordinea zilei. Dale in cacat de mineriade ni se compara cu masacrele din Franta , cu nebunia unor soferi europeni care au intrat in viteza cu camioanel in multimea ce manifesta. . si cite si mai cite ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu aveti dreptate, momentul mineriadelor din iunie 1990 a fost CRUCIAL. Atunci s-a vazut clar ca Romania a ramas vasala Rusiei si asa este si astazi in mare masura, e, mai degraba, duplicitara si, oricand, gata sa reia legatura slugarnica fata de Rusia...mineriada aceea a aratat clar ca la noi era doar o prefacatorie, nu o dorinta sincera de a rupe cu mafia pcr-isto securista!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. De cind suntem noi ca ROMANIA am ramas vasali la toate imperiile inconjuratoare. Si nu numai noi ci toti cei cuprinsi in zona.. Polonazii , Ungurii , Bulgari , Cehii, parte mare din iugoslavi , etc. Altfel nu s-a putut ca sa reusim in timp sa ne coagulam si sa ne afirmam., putin cite putin dar sigur. Cred ca la 1990 noi am fost mai putin sub talpa sovieticilor desi astia ne-au ajutat sa iesim din groapa de ideologie in care ne afundam. Dar ei iau ajutat si pe germani si pe unguri , etc . sa depaseasca aceasta situatie. Deci nu ai dreptate. Cu mafia din Romania nu ai depasit-o nici astazi. Si nu o vei depasi. Dar te rog discuta despre subiectele de la ordinea zilei. Vad ca de fapt le ocolesti .
    . Ma rog e problema ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai interesant e sa vezi reacțiile contemporane ale unora - mineriada a fost o treabă bună - și mândria cu care își afișează aceste reacții în care continuă să creadă cu tărie și orbire.

    RăspundețiȘtergere