vineri, 12 aprilie 2013

Protestele continuă

Astăzi, 12 aprilie protestele angajaţilor de la Arpechim au continuat. I-am urmărit cum veneau în marş spre piaţă strigând lozinci precum: Petrochimia salvează România! Jos Guvernul! V-am votat ne-aţi fentat!
În piaţă lozincile au continuat, au ţinut circa o oră cât am apucat să mă duc şi întorc din piaţă. Au strigat şi lozinca de anii trecuţi dedicată tuturor oficialilor: Ieşi afara, javră ordinară! pentru prefect.
Am văzut o nouă invenţie a jandarmilor care nu te lăsau să te apropii de protestatari. Oare se lua revolta, era contagioasă?
Situaţia este grea, să vedem care este deznodământul! 








2 comentarii:

  1. Sa tina protestele cat au tinut in Piata Universitati pe frig de minus 20 grd impotriva lui Basescu ( bineinteles ca protestantii erau alimentati cu vodca si bani de la USL...numai cine nu vrea nu stie. ) d.m.

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi in tara niciun protest nu reuseste.Ura ptr. Basescu si caderea guvernului MRU n-a fost influentata de Piata Universitatii,ci de pensiile subtiate si de micsorarea salariului.Cei de la Valcea si Pitesti sunt si-n provincie si putin mediatizati asa ca....!!Deja USL-ul or sa patesca la fel usor,usor ,datorita preturilor si daca fac greseala cu pensiile "nesimtite".

    RăspundețiȘtergere