duminică, 29 septembrie 2013

Alegeri la PNL Argeş

Azi duminică 29 sept la Piteşti au fost alegeri pentru conducerea judeţeană a PNL Argeş.
A candidat Iani Popa, fără contracandidat la şefia liberală a judeţului! A participat din parte conducerii naţionale PNL preşedintele Crin Antonescu şi Eduard Helvig Secretarul General al PNL.
Iani Popa, Crin Antonescu, Eduard Helvig
Am făcut poze cu participanţi, cu maestrul Mircea Diaconu şi am rememorat vremea studenţiei simultane. Am aflat cu regret că frumoasa lui colegă, Margareta Krauss, a jucat doar în filmul Astă seară dansăm în familie, plecată în Italia după absolvire, lucru regretat de ea toată viaţa s-a prăpădit!
Cu preşedintele PNL

Cu senatorul Ionuţ Zisu
M-am pozat cu amicul, senatorul Zisu, cu Niels Schnecker, căruia i-am promis că o trimit la Adevărul şi cu preşedintele Crin Antonescu.
Antonescu a ţinut un discurs coerent  şi realist în favoarea lucrului şi reuşitei în USL pentru care au fost votaţi.
Cu Niels Schnecker, de trimis la Adevărul

9 comentarii:


  1. Dincolo de oportunitatea efectuarii unor poze pentru albumul personal( absolut firesc), ne obisnuisesi cuc omentariile si opiniile tale vis -a vis de evenimentul respectiv. De alegeri dupa Congres si nu inainte ???Te asteptam cu cateva idei concrete exprimate d e Crin si de ce nu de participantii/delegatii la Conferinta precum si asupra modului de desfasurare alegerilor. Care-s rezultatele???. Cine-s vicepresedintii?. Cum va reusi filiala PNL arges sa iasa din umbra proprilor nerealizari? In asteptare,
    Gheorghe Ionita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdată se numără!
      Comentarii mai încolo!

      Ștergere
    2. Echipa propusă de Iani Popa a ieşit fără o excepţie, a intrat Banzea de la Câmpulung Muscel sunt puternici muscelenii!
      Primul a ieşit Călin Andrei, primarul de Câmpulung Muscel.
      Argeşenii sunt fixaţi pe ideea că vor o regiune a lor, dar nu recunosc că judeţul ar trebui să se numească Argeş Muscel!
      Ţinta pentru europarlamentare este grea de 25 % pentru judeţ, cam 37000 de voturi! Greu, greu....
      Să-i vedem, am obţinut cu USL 2 senatori şi doi deputaţi, când vomn fi doar noi va fi dificil...

      Ștergere
  2. In mod sigur nu i-a placut. Daca nu i-a injurat sigur i-a bombanit. Din pacate problema ramane, atata timp cat candideaza doar un om, noi avem partidul lui Iliescu, Nastase, Geoana sau Ponta, nu un partid social democrat, mai avem partidul lui Campeanu, Stoica, Stolojan, Tariceanu sau Antonescu, dar nu avem un partid liberal. Mai grav ca si ministerul este a lui Berceanu, Popescu, etc,...., dar incet si sigur nu mai avem minister al industriei sau economiei. Cam la fel si la sindicate si alte organizatii nonguvernamentale. Ne paste sindromul de ceausita in toata societatea romaneasca.
    Dar apropo Joe, sper ca atunci cand o sa mai trec pe la Pitesti imi acorzi si mie onoarea unei poze !?!?!? Pentru CV-ul meu !?!?!? Mircea Ionescu

    RăspundețiȘtergere
  3. A, da. Nu avem Partidu' lui Basescu pen' ca nu are voie, e Presedinte. Dar e Toata Tara ! E Inima care bate, bate, bate...M

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,la PNL se poarta ca la o alegere sa nu fie candidati concurenti decat aia pe care ii propune Crinache... Corect,nu ? Parca atunci cand era reales Ceausescu mai era vreunul ? As,era numai el ,nu ? Ce asemanare izbitoare... Adica daca e bun la ce sa mai vina altul care n-are nici o sansa si incurca lumea... Asta este partidul visurilor tale si al liberalilor in general,felicitari...sa faci cat mai multe poze ca merita ! d.m.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trecand peste subiectul alegerilor din PNL - pe care-l consider un subiect interesant, dar de natura informativa, tare as vrea sa dezbati un subiect care, personal, mi se pare mai interesant: Aprobarea noului cod rutier, dar mai ales modul in care stimatii liberali l-au propus si sustinut cu putere.
    Ce parere ai? Sau, daca stii unde pot sa-mi spun parerea pe acest subiect, indruma-ma, te rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Paul, caută pe site-ul MAI şi exprimă-ţi stupoarea că şoferii sunt insficient de amendaţi şi speriaţi ca să nu mai omoare oameni cu nonşalanţă şi iresponsabilitate!
      Ai exemple aproape!

      Ștergere