miercuri, 5 februarie 2014

Direcţia de Asistenţă Socială, de tot râsul!

Azi de dimineaţă am avut treabă pe bulevardul Brătianu, prin zona Centrului de Diagnostic. Până acolo am trecut pe lângă o clădire nouă, înecată în nămeţi.
Acestă clădire adăposteşte Direcţia de Asistenţă Socială Argeş. 
Păi birocraţii ăştia care se ocupă de persoanele fără venituri din judeţ. Ar fi foarte simplu mai ales în perioada asta să mobilizeze pe aceste persoane la îndepărta zăpada din locuri publice, în special din faţa acestei instituţii care le dă banii cam degeaba! 
Păi dai bani din solidaritate, dar îi chemi pe necăjiţii ăştia în caz de forţă majoră.

Că atunci chiar degeaba le dă societatea banii!

5 comentarii:

  1. Joe,pe acesti oameni ii deranjeaza doar sa mearga la vot,binenteles cu conditii.Acesti oameni pe care i-ai descris mai sus conduc Romania din '46 prin politicienii care i-au mituit sau ii mituiesc in continuare;vezi noua decizie PONTA cu ratele la banci.Joe,chiar PNL-ul nu zice nimic ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din 1930. De la Stelian Popescu si Gavril Marinescu.
      Cantec de epoca: Capitane nu fi trist / Legiunea merge inainte prin Partidul Comunist. M

      Ștergere
  2. Inainte de '46 nu erau asistati deloc. Doar mergeau la vot si erau batuti bine dupa daca nu votau cu cine doreau "boierii". Sau erau truimis beti sa voteze cum doreau "boierii". Tare desprins de realitatea istorica pare a fi distinsul "conviv". Intrebati-l pe domnul Negut cand a fost creata filarmonica pitesteana la care merge cu atata placere si mai ganditi legat de acuartetea asertiunilor ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sideral...
      Cred ca I Berlin a dpus: "In Socialism Nimic nu este mai imprevizibil ca Istoria" M

      Ștergere
  3. De data asta ai dreptate: înclin să cred că majoritatea (poate chiar 80 %) acestor asistați nu merită nici un ban, nici o atenție. Plătim paraziții sociali.

    RăspundețiȘtergere