miercuri, 19 februarie 2014

Hienele jurnalismului

Sunt anumite situaţii în care te cuprinde o lehamite şi o scârbă absolută!

De puţin timp a apărut o nouă afacere, doamna Mariana Câmpeanu şi-ar fi pensionat dubios soţul?!!!
Care ar fi un bolnav închipuit şi care mănâncă degeaba banii statului. Această investigaţie a fost realizată de Centrul de Investigaţii Media
Ca urmare a acestei situaţii jurnalişti şi politicieni au cerut demisia doamnei ministru. Un jurnalist îi împingea microfonul pentru a face comentarii, la care doamna ministru a  refuzat să răspundă.

Dra iată că toată această aşa zisă anchetă jurnalistică li se sparge rebuturilor jurnalistice în faţă, murdărindu-i bine cu produsele haznalei jurnalistice în care îşi caută subiectele. Este exact ca în bancul cu Radio Erevan, dar cu notă mult mai dramatică, din păcate!

Doamna Câmpeanu a încercat să ţină departe de ochii lumii drama prin care trece. Soţul doamnei ministru era un cercetător în computere, se pare. Prin 2005 i s-a descoperit un cancer, are Parkinson, a suportat iradieri şi chimio terapie. Are probleme de deplasare, este ezitant în mers. Familia soţia şi fii săi au încercat să-i asigure o viaţă cât de cât normală. Maşina pe care ar fi condus-o este de fapt a unuia dintre fii săi! 

Însă nu lipsea din acest muşuroi de căcat marele nostru preşedinte, adorabilul şi ingenuul Băsescu! Investigaţiile reale de data asta arată că domnul Câmpeanu a fost vicepreşedinte al PD Ilfov. Când Petre Roman a pierdut şefia PD, se pare că domnul Câmpeanu a avut o ceartă foarte dură cu noul lider al partidului, nimeni altul decât.....Traian Băsescu!

Deci Traian Băsescu cere demisia doamnei Câmpeanu pe motiv de soţ. Un minim scrupul trebuia să-l facă să se intereseze care-i treaba cu fostul adversar. 
De fapt acest monstru de indecenţă şi răutate a apostrofat-o pe Corina Drăgotescu când era bolnavă de cancer, sau a făcut insinuări infame privind tragedia primei soţii a lui Crin Antonescu. 
Spre cinstea şi onestitatea sa Valeriu Turcan, fost consilier al lui Băsescu a fost foarte reţinut când i s-a cerut un comentariu, cerând să fie lămurită situaţia bietului om.



Mă întreb când oameni mizerabili şi negri la suflet vor fi în stare măcar să-şi ceară scuze când comit asemenea monstruozităţi şi ticăloşii, nu să plătească cum trebuie să ceară legea şi oprobiul moral.

9 comentarii:

  1. Nici ceilalți nu sunt mai breji, din nici un punct de vedere; de exemplu preferații tăi, repetentul și copistul.
    O avea Băsescu o mulțime de defecte dar pentru tine individul ăsta a devenit o obseseie maladivă, o monomanie - cred că îți face realmente rău să te preocupe doar asta. Mai dă-l încolo !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai de capul tau...Tara e necondusa de 3 sapt de papagalii tai,spalate-ai cu ei pe cap si tie iti arde de Basescu,obsedatu-le. Tu stii ce inseamna invaliditate de gr UNU ? Sa stai la pat pana mori cu tutore langa tine sa faci pipi la oala nu sa mergi cu nepotii pe jos la scoala,nu pricepi ca a inselat legea ? Tu sa te iei de mana cu Gadea sa-l pupati in cur pe Voiculescu amandoi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bv J, ai devenit important ! te comenteaza Baietii ! m

    RăspundețiȘtergere
  4. Joe pun si eu o intrebare. Nu madam era sefa Casei de Asigurari Sociale Ilfov cand sotul a devenit atat de indisponibil? Ei vezi aici e toata smecheria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bă nesimţiţilor, comentatori de doi bani gândiţi-vă un pic, dacă aţi păţi acelaşi lucru?
    Să vă cadă degetele când aţi îndrăznit să scrieţi.
    Iar Băsescu era bine să-l aibă consilier pe Turcan, unul din cei care şi-a dat seama de asta!
    Nu vă deosebiţi cu nimic cu imbecilii care se pricep la anchete sociale!
    Nu sunt obsedart de Băsescu dar răutatea lui întrece orice limită a bunului simţ!
    Dacă tăceai, filosof rămâneai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimate Domn Joe Negut,
    V-ati iesit prea usor din pepeni. Dumneavoastra v-ati asumat public comentariile cititorilor, pe care nu puteti sa-i alegeti in exclusivitate. Calitatea celor mai multe postari, cultura pe care o aveti, pozitia sociala si publica ar fi trebuit sa va blocheze sa-i faceti nesimtiti pe cei care va comenteaza scrierile. Nici macar daca acestia ar fi fost buni prieteni ai Dumneavoastra care ar fi vrut sa va necajeasca si Dumneavoastra i-ati fi numit asa "cu simpatie" nu ar fi trebuit sa apara in public.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnul Joe, sa stii ca mie imi pare rau ca sotul doamnei e bolnav. Cum imi pare rau de toti bolnavii lumii! Pe tine te-a ferit Dumnezeu sa fii bolnav si sa ai nevoie sa apelezi la sistem. Si iti doresc sa fii sanatos! Vezi tu, din pacate nu e aceeasi masura pentru toti. La unii care sunt bolnavi cu adevarat, nici nu se uita "sistemul". Las' sa crape! Nu exista doamna ministru pentru toti, sa rezolve! De asta se enerveaza in primul rand lumea! Asta e problema! Si pana la urma ce a zis Basescu: ca daca stie ca sotul ei nu are handicapul care este utilizat pentru a primit pensia, sa-si dea demisia! Ori ea s-ar putea sa aiba dovezile necesare! Ce e atata suparare! Pacat ca oamenii sunt atat de bolnavi! Restul....vorbe goale!

    RăspundețiȘtergere
  8. Joe ! Calm ! am trecut de mult de faza cu "nesimtiti", acum suntem inconjurati de hiene care asa inteleg sa fie "de dreapta", sa-l imite pe "tatucu" suprem. Dupa 10 de ani de "cinste si adevar" am ajuns sa ne urim unii pe altii pur si simplu, dupa chipul si asemanarea marelui cirmaci, cam la fel cum ne bateam cu "teroristii" la sfirsitul lui 1989, de fapt sunt aceeasi regizori ... care nuuuu au facut "politie politica". Si-o sa treaca cel putin inca 10 pina ne revenim... ia fa socoteala, te mai intereseaza !?

    RăspundețiȘtergere
  9. http://looktv.ro/tonik-show/video/ritualul-de-initiere-in-miscarea-populara

    RăspundețiȘtergere