vineri, 22 ianuarie 2021

Cum se manipulează vaccinarea la Antena3

















Acum câteva minte am urmărit o emisiune la Antena3. Era pauză publicitară pe celelalte canale și doar ei erau în direct. Nu urmăresc decât foarte rar acest post, știu cine sunt jupânii, mercenarii media și manipulările favorabile doar pesedeului. 

Subiectul era de mare interes, despre vaccinare și Răzvan Dumitrescu era în legătură cu Dr. Berkovitz, medicul personal al lui Netanyahu. Așa că m-am oprit să urmăresc. Cum se știe Israelul este un stat test pentru vaccinare. Ei au o relație privilegiată cu Pfizer și le-au trimis vaccinuri, primind de la Israel rezultatele efectelor vaccinării, lucru extrem de prețios pentru Pfizer. În plus sistemul medical israelian este extrem de performant, fiind o țară militarizată din cauza vecinilor, dar o democrație de tip occidental. 

Deci javra de Dumitrescu l-a momit pe Berkovitz, un om extrem de generos și cu nostalgie despre țara lui de baștină. Profitând de el a început manipularea. 

În studio mai erau prezenți jurnalistul Curea, un mizerabil de la Evenimentul Zilei, Ciuvică, parazitul fost medic și expert în toate. Mai erau prezenți pe video Fifor, fostul politician de la eșuatul  partid al lui Ponta și Cristian Bușoi, europarlamentarul liberal. Acesta era de fapt ținta atacurilor proferate de aceste personaje grețoase.

Folosind exemplul unic al Israelului mercenarii acestui post voiau să inducă ideea că în România vaccinarea este varză! Degeaba argumentat Bușoi că stăm bine în context european, suntem pe locul șase  la vaccinați la 100 de locuitori! Germania, sau Olanda o țară cu un număr egal de locuitori cu România stau mult mai rău! Superior și arogant jupân Dumitrescu afirma că vaccinarea nu se va termina niciodată la noi. Păi de ce? Pentru că la guvernare este PNL și asociații, nu geniala Dăncilă la braț cu românca veche Șoșoacă (slavă macedoneană!).

Din vector antivaccinist Antena3 a devenit brusc mare suporter al vaccinării din .....Israel!!!!!

Este absolut ticălos și aberant să transformi un subiect atât de important pentru viața noastră precum vaccinarea într-o manipularea propagandistică josnică. Merită Antena3 toate înjurăturile și scârba spectatorilor normali.


8 comentarii:

  1. Categoric ca Antena 3 este cel mai ticalos post din Romania, care a mutilat mintile a milioane de romani cu care nu te mai poti intelege. Ce sa vezi, toti privitorii la Antena 3 au nostalgia vasalitatii fata de Rusia...deci, nimic nu e intamplator...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu intamplator i s-a dat numele HAZNAUA 3 ( pentru ca hazzna 1 e Romania TV etc...).O emisiune partinitoare,agresiva,de scandal candva manipulata la vedere de Voiculescu...Ce televiziune ar accepta sa aibe un papagal ca Miurcea Badea sau Ciuvica ? Nu stiu cum de ce nu le este rusine de ce zic in fiecare seara in vazul telespectatorilor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfectă dreptate! Ciuvică și Badea sunt niște maimuțoi dezgustători, dar jupânii manipulării sunt în primul rând Gâdea cu experiența lui de predicator, mercenarul Răzvan Dumitrescu și dobitocul de Ursu Hrușciov.

      Ștergere
  3. Un pist de televiziune halucinant de scarbos!
    Doar cand ma uit la mizerabilul absolut Mircea Badea care crede ca are limba romana si umorul la el mi se zbarceste pielea ... ar trebui sa isi arate si el muschii auto-supraevaluati la vaccinare sa vedem daca sta in aceeasi loja cu presedintele ...
    Oricum, Iohannis le-a dat o palma greu de suportat ordinarilor care il contesta, si chiar i-a amutit pentru o vreme

    RăspundețiȘtergere
  4. Florentin din Toronto23 ianuarie 2021 la 09:34

    Simt că te-a enervat tare emisiunea.
    Ai scris frumos ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine scris .
    Din pacate mesajele de antiorisice transmise de antene influenteaza mult opinia cetatenilor nehotariti.
    Ar fi fost de dorit ca sa se poarte la nivelul intregii tarii o atitudine provaccinare, Sa fim din nou o natiune solidara pentru depasirea situatiei provocate de pandemie. Asa cum am fost in mumeroase rinduri ( la cutremurul din 77 , la valurile de inundatii devastatoare care loveau tara , etc ) Dar nu mai suntem ! Pacat !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei de la Antena 3 si Romania TV sunt platiti si din banii contribuabilor romani , via PSD . Statul subventioneaza partidele parlamentare de la bugetul de stat.Cea mai mare suma o incaseaza PSD . O parte din acesti bani ajung la Ciuvica , Dumitrescu , Gadea , Ciutacu si altii. Ar trebui reduse si mai mult aceste subventii !

    RăspundețiȘtergere